Komentari na vest

Pet segmenata Partizanovog posrnuća u Nišu

S

Samo Penali

pre gotovo 2 godine

TREBA VAM 5 PENALA PO UTAKMICI,MALO JE 2 DA BI POBEDILI, TO JE TO!
B

Brajtner

pre gotovo 2 godine

Da li sam dobro pročitao: "Nikola Terzić nije doneo ništa po strani iako mu je to jedan od zaštitnih znakova." Pitanje je kako ste dosli do tog zaključka? Ucetvovao u drugom golu, kod treceg dao odlican pas Lutovcu, uz sve to imao je odlican dijagolni pas ka Šehoviću koji to nije iskoristio. Zaključak moze biti jedan jedini: Oni koji treba da igraju greju klupu ili sobiju minutažu na kašičicu kao sto je slučaj sa talenatovanim Terzićem!!!
S

Sahan

pre gotovo 2 godine

Vreme ce pokazati kakav je ovaj Stanoje trener. Sa onakvom ekipom onoliko bodova.
N

Nije Stanojevic..

pre gotovo 2 godine

..primao po tri komada u prvenstvu, ali je to debelo nadoknadio protiv Fejenorda!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Stanković je za Stolicu fotelja

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Kad je poslednji put Partizan izgubio prvenstvenu utakmicu, a da nije od Zvezde?
J

Jel za 100 000 DM

pre gotovo 2 godine

A kad je poslednji put Zvezda imala manji budzet od Partizana i za koliko?
G

Gostim se

pre gotovo 2 godine

Od 5 razloga niste naveli najocigledniji ali izgleda da ne zelite da vidite ili ne kapirate fudbal. Treba zadnji vezni oduzimac. Pogledajte Zdjelara sa Scekicem u timu i bez Scekica u timu. Totalno drugaciji igrac! Sa Scekicem imali smo 5 bodova vise, bez njega izgubismo titulu. Ne kazem da nam on treba, naprotiv treba bolja 6ica ali u ovom timu nema nijednog igraca koji moze sam ispred odbrane.
M

Micura

pre gotovo 2 godine

Sehovic nikad vise ne sme da zaigra za Partizan,golman mora da ima bar 193cm i bar 29 god,a uprava ako ostane trebace joj dobro obezbedjenje......Stolica nije kriv , igraci koji su juce sedeli na klupi za rezerve su rang Teleoptika
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

Nemojte prozivati Partizan! Partizan je najposteniji klub u dva univerzuma, i u tri jos neotkrivena! Ispada da se on forsira zbog nedosudjenih crvenih kartona, penala, Bjeke.... Partizan je trebalo da pobedi juce 5:0, da je pravde i postenja! Sramno je ovo sto se radi! Jos I nepodsisana trava! Sram vas bilo! Gromadu i oličenje postenja da prozivate! Umesto da ih poštujete i udovoljavate im! Partizan treba da bude na prvom mestu i da se odatle ne pomera do kraja prvenstva! I da osvoji 98 bodova! Jer to je dokaz da su stvari krenule na bolje i idu u dobrom pravcu. Sve ostalo je laz!
O

OUTSIDE

pre gotovo 2 godine

Zašto Vučela, Vazura i Iliev konačno ne podnesu ostavke?

kljaja.cz@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Imali su posed to je važno...
J

Jtr

pre gotovo 2 godine

Sudeci po izjavama izgleda da stolica nije gledao utakmicu...radnicki je bio bolji treneru, tacka.
G

GostNezvani

pre gotovo 2 godine

Ne diraj upravu! Bolje nema, vidi koliki nam BDP!

IGY

pre gotovo 2 godine

Ovaj bod koji je mozda bio poklonjen Partizanu da se uzari atmosfera kako se gura Partizan dok Zvezda nastavlja dominaciju i na kraju ce biti potpuno nebitan ako prvenstvo bude po starom obicaju odluceno na polusezoni .Jedino mislim da idalje vecina ,,objektivnih" smatra da se ovim bodicem Partizan gura na drugo mesto nezasluzeno ako idalje to misle onda bi timovi kao Radnicki trebali da opravdaju to da u Evropi jednom udju u grupnu fazu ali to se nece desiti.
S

Sal

pre gotovo 2 godine

Iskreno mislim da bi ovaj Radnički, iz ove sezone bez problema uradio isto, ako ne i više od vas u onom besmislenom takmičenju.

IGY

pre gotovo 2 godine

Samo napred neka stignu do polufinala ako mogu ali pre toga da ih ne petardiraju neki prosecni timovi pre nego sto stignu i u plej off .Da ne bude ovaj Radnicki kao pre nekoliko sezona dominantan za sve ekipe osim Zvezde ali za Evropu tanko.
n

nemam pojma

pre gotovo 2 godine

Radnički je zaslužio pobedu. UPRAVA NAPOLJE!!!
p

pace

pre gotovo 2 godine

volim sto je ovako pocelo da jednom za sva vremena oteraju vucelica vazuru i onog bombasa pravicemo mi djurica od blata vladali srpskom ligom pojacanja bila prava i zvucna jeste i on gresio sa prodajom domacih igraca ali je bar imao trofeje
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Pet generalnih segmenata posrnuca - Vazura, Vucela, Ilijev, Duh koji lebdi iznad stadiona u rupi i pita Terzica kako moze jos da pomogne, vodje navijaca koji ne traze smenu ovakve uprave jer su im sitne kombinacije i privilegije vaznije od Partizana.
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Bravo za komentar! VOLIM PARTIZAN
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Голман десни бек штопер офанзивни везни и по неко крило. Јел то тих пет сегмената?
O

Oktopus

pre gotovo 2 godine

Kako to da sad odjednom odbrana i golman ne valjaju? Pa Stevanovic, Urosevic, Vujacic, i Sanicanin su tu bili i prosle sezone kad je odbrana bila odlicna. Doveden Sehovic koji je igrao desnog beka i tu je duvala promaja.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Mi pod 1 nemamo golmana. Kod prvog gola Stevanovć krenuo pa stao i ostao na "ničijoj zemlji" a i pripreme su to pokazale. Odbrana totalno neuigrana što je i logično, jer nijedan od četvorice štopera nije prošao pripreme, ali je onda bilo logično upariti Saničanina i Vujačića koji su igrali zajedno a ne Svetu, koji nije pojačanje već igrač za rotaciju. Vezni red pokazao da Natho i Andrade ne mogu zajedno u utakmicama koje se igraju na nož i sa fizički jačim rivalom. Možda kući i sa slabijim protivnikom koji igra bunker da, ali u Evropi, derbiju i jačim utakmicama ni slučajno. Bonus ogroman problem. Po meni ovaj novajlija Belić uz Zdjelar/Fejsa i Natho/Andrade treba da bude prva opcija. Fale špic i ofanzivni vezni uz naravno golmana, a čini mi se i trenera, jer ovaj diletantski potez sa Šehovićem na desnom beku ne bi napravio ni početnik a kamoli ozbiljan trener. UPRAVA NAPOLJE !!!
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Bravo za komentar! VOLIM PARTIZAN
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Sve je tako druze.Osnovni problem je nedostatak jakog ofanzivnog veznog.Samo bi da budem precizniji,kad si rekao da na jace utakmice ne mogu zajedno Andrade i Natho,da ustvari Natho tesko igra.Kasni, stignu ga,ali da ispred ima i pravog ofanzivnog veznog,mozda bi kao centralni bio upotrebljiviji.Lepo si primetio za Belica,stvarno ima sve za zadnjeg veznog.Ima i brzinu i odlicnu tehniku i zustrinu i kad brani i kad napada.Nadam se da ce Zdjelar otici,jer vise glavom nije u Partizanu,mnogo je los bio u Nisu.Da ce Belic potisnuti i Fejsu,a da ce Andrade proigrati tog centralnog veznog,a da ce ipak dovesti pravog ofanzivnog veznog.Mozda se oni nadaju da ce Natho i kad se vrati iz povrede Pantic da zatvore tu poziciju ofanzivnog veznog,ali obojica su vise centralni vezni.Pantic ima brzinu i moze nesto u zavrsnici,ali nije pravi ofanzuvni vezni,kakav bi mogao da postane Bazdar,ako se usmerava u tom pravcu.Ali sada treba novi igrac na poziciji ofanzivnog veznog,a Natho, Pantic,Bazdar mogu da budu alternative,rezervne varijante.Pored toga nedostaje i jos jedan pravi spic za rotaciju sa Rikardom.Ne svidja mi se ideja da to bude Bazdar,jer ipak se nije dokazao,a i vise bih voleo da Bazdara vidim ba poziciji ofanzivnog veznog,pomocnog spica.
H

Hesler

pre gotovo 2 godine

Joksiću, koju si ti utakmicu gledao? Niko nije uneo živost?
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Zar posle Javora niste pisali da je Filipovic igracina, odlican bek, da Partizan ima ne jednog, vec dva bonusa? Pisalo se cini mi se da je i Andrade odlicno pojacanje, sta je sad, opet ne valja tim? Prosle sezone dok je Partizan imao plus 5 pisalo se da su mini Atletiko, pa se ispostavilo da ipak pola tog tima ne valja? Nadam se da navijaci Partizana uvidjaju koliko su prosle sezone gurani, kako je jedan takav tim uopste mogao ravnopravno da se bori za titulu veliko je pitanje. Ove godine se ponovo gura Partizan, prvi penal je cist, ali Filipovic je zasluzio crveni (nije ga dzabe Stolica izvukao iz igre), s druge strane drugi penal necu komentarisati suvisno je. Povrh svega toga Stolica (koji je ubacivanjem Sehovica poklonio dva gola protivniku) ima obraza da izadje i kritikuje sudjenje!?!?! Covek ciji je igrac zasluzio crveni (a nije ga dobio) i koji je dobio dva penala (jedan u 97 min, nepostojeci) ima obraza da izadje i kritikuje sudije...
M

Macak u klizaljkama

pre gotovo 2 godine

@Realno posmatrano Ako je neko guran, to je tvoja Zvezda, one meceve sto ste prosle sezone jedva pobedili (Vosu 1:0 u NS), (Radnicki u Nisu sa 0:1) i Napredak u Krusevcu takodje 1:0) ste trebali da uzmete po bod, a vi uzeli 9/9 bodova, dalje, da nisi pristrasan i ostrascen video bi da je Andrade dobar igrac, ( za vaseg Sanoga kostolomca izmislio fudbal), Filipovic je takodje dobar igrac, samo je koriscen na pogresnoj poziciji, on je po vokaciji levi bek sto je igrao jos u Jagodini.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Vama budzet 50 nama jedva 15miliona ali je bitno da nas guraju... Evo, drzava je toliko resila da vas upropasti a da Partizan gura da imate najveci budzet od osnivanja a priznase vam osvajanje kupa 1945. za titulu... Kako li bi izgledalo da drzava da gura Zvezdu, ne mogu da zamislim. Priznali bi vam neke titule od pre rata i dali budzet od 120miliona!
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Логично је да се броји титула из 1945. освојена је на терену. Срамота је што се толико чекало, само је голман доживео да прослави оно што је освојио.
G

Gostinjo

pre gotovo 2 godine

@ Dragan o cemu ti to druze? Izracunaj malo za prethodnih 5 godina u evropi koliko je ko zaradio novca! Svaka pobeda u LS donosi 2,7 miliona e. Remi donosi milion skoro. Za ulazak u LS se zaradi oko 30 miliona eura sa svim bonusima! Zvezda dobija novac kao bivsi sampion, ako nisi znao! Zvezdu na 3 utakmice u evropi pogleda 100k ljudi. Pa izracunaj koliko se zaradi od karti! I onda ces da vidis kako stvari stoje! Ne mozes da poredis Zvezdu i Partizan! Ne ide!
J

Jole91

pre gotovo 2 godine

Zvezdin budzet je veći zato što klub bolke posluje i igra Evropska takmičenja. Toliko o tome koliko poznajete fudbal. Sad je Real kriv što ima veći budzet od Osasune, pa Osasuna kuka zasto nije prvak Španije 🤣🤣
J

Jole91

pre gotovo 2 godine

Zvezdin budzet je veći zato što klub bolke posluje i igra Evropska takmičenja. Toliko o tome koliko poznajete fudbal. Sad je Real kriv što ima veći budzet od Osasune, pa Osasuna kuka zasto nije prvak Španije 🤣🤣

OGS

pre gotovo 2 godine

Zvezda dobro posluje jeste ubode jednog od 10 skupih stranaca a ostale obicno ostavi na klupi i platnom spisku od Evrope zaradila toliko da nemoze da pokrije ni cetvrtinu godisnjih troskova i budzeta one klince sto je nesto prodala u poslednje vreme brzo potrosila na nova pojacanja dugovi stalno rastu.
m

mikka

pre gotovo 2 godine

Niko ne spominje da je Radnicki prvi gol dao posle faula u napadu, igrac Radnickog pri skoku drzi za rame igraca Partizana i ne da mu da skoci.
M

Moram da proverim

pre gotovo 2 godine

Je l ovo zeljko pantic izjavio
M

Markoniii

pre gotovo 2 godine

I ja sam to isto primetio,ali o tome se ne priča,jasno se vidi da se igrač Radničkog oslanja rukama na ramena od Filipovića....
D

Danac

pre gotovo 2 godine

@Gostinjo ---- Naravno da se ne moze porediti novac koji je zaradio Partizan plasmanom u svojih 12 grupnih faza LS i LU i prosle godine LK i sa 3 proleca u Evropi i osvojenih 12 bodova u najtezem delu UEFA takmicenja NOKAUT FAZI, sa novcem CZ koji je zaradila u svojih skoro duplo manje 7 grupnih faza LS i LU. i sa 2 proleca u Evropi i osvojenih 6 bodova u NOKAUT FAZI.CZ je u periodu 2007-17 dakle za punih 10 godina kada je ispadala u sezoni branja Tresanja u Evropi pod patronatom UEFA odigrala samo 13 utakmica u Beogradu i ti poredis nekakvu zaradu CZ sa Partizanom koji u tom periodu do 2017 ima 48 evropskih utakmica kod kuce na JNA i na tim svim utakmicama 2 LS tj 6 utakmica u Beogradu i ove ostale grupne faze i kvalifikacione utakmice naravno svih ovih posleratnih godina do 2022 prosek posete na stadionu Partizana je 22 500 gledalaca. Ali eto bez obzira sto Partizan od CZ ima 39 utakmica vise u Beogradu u ovih 25 godina od kada je na snazi ovaj UEFIN sistem takmicenja dakle 39 utakmica X 22 500 prosek posete Partizanovih UEFA utakmica na stadionu JNA i to daje zbir od 877 500 gledalaca. Ovo je samo broj gledalaca sa placenim kartama za ovih 39 utakmica koje je Partizan odigrao vise od CZ u Beogradu. Ovo su podaci kojima se portal Mozzartsport bavio opsirno i tabelarno pre 8 meseci i moze se naci na Google. Ali djaba ti sve ovo i Mozzartove tabele kada je samo istina ono sto Vi kazete a to je da je CZ zaradila vise.
S

Soichiro

pre gotovo 2 godine

Pre svega odbrana i sredina ne prave faulove na vreme što protiv ekipa koje igraju kontre neće da može.. Igranje kroz posed u savani i džungli takodje... Izgledaće bolje ovaj tim na dobroj podlozi ali će kao i prošle godine posrtati na gudurama srpskim.. Nek nam je bog u pomoći.
B

Bokada

pre gotovo 2 godine

Radnicki je bio bolji, Partizanu fali plej, igrac pooput Sume, centarhalf, Sveta Markovic je i pre bio kiks igrac, fali i centarfor.... Sad se vidi i sto je Savo pustio Sehovica.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Zvezda samo što ne otera Bena koji da 15 golova i više od deset asistencija,a Partizan diže u zvezde Meninga koji na duplo veću minutažu da 8 golova,eto to vam je razlika u pogledu na fudbal.
P

Pa znas kako

pre gotovo 2 godine

Menig je nekoliko utakmica direktno odluco i Menig je brz i ume da napravi razliku medjutim kada je Falcineli u pitanju za njega ste pisali "jao pa on odvuce igraca,pravi prostor,majstor",medjutim sta to vama objasnjavati kad pricati sa vama ili sa zidom bude isto,jedino sto zid nema emocije a vi nemate obraza
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Ako to gledaš,Ben je odlučio toliko utakmica,koliko Mening neće ni golova dati u životu.To što je tebi Mening koji ne zna koja mu je leva, a koja desna noga, igračina,govori sve.Sto puta bi bolje bilo da ste uzeli tog Falćinelija nego Meninga.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Kakva razlika u pogledu na fudbal, po te je samo razlika u pogledu na budzet. Pa dobijate para koliko svi klubovi u Srbiji zajedno. Koliko sezona igra Ben u Zvezdi, koliko Kanga... pa vi ni jednog igraca ne morate da prodate jer dobijate toliko para da mozete svakog ko vredi da zadrzite i da u dvakom roku dovedete pola tramvaja igraca... i onog jednog koga pogodite zadrzite koliko hocete jer im dajete plate koje NIGDE ne mogu da dobiju... Ha ha, pogled na fudbal a prosipate pare ko pijani milioneri....
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

prvi i jedini segment je uprava.... od njih sve pocinje... bolji trener, bolji igraci, reakcija na sudjenje.... dok su oni na celu kluba,nema pomoci....
T

Tovari stoku

pre gotovo 2 godine

Svi na Marakanu na proslavu 6. uzastopne cigani !!!
C

Cak 2 penala

pre gotovo 2 godine

Sledeci put recite vasem coveku iz FSS bjekovicu da vam delegira nekog svog sudiju koji ce vam poklanjati 5 penala po utakmici,onda ce te sigurno bar jednog protivnika pobediti!
i

ijaoooo

pre gotovo 2 godine

Indjija,derbi,OFK Beograd,Radnicki Nis,Spartak Subotica...Jos je tuznije sto to dolazi od ljudi koji su godinama ubedljivo prvi u svetu po broju penala a to sto se oni sude van 16 metara da zanemarimo ostar pogled koji rusi igrace kao Mrdju i jos par njih tako da molim te nemoj vi samo...
S

Srdjan994

pre gotovo 2 godine

Segment je taj da nemaju kvalitet. Nego, jesu li i dalje brutalno pokradeni?
V

Vfbf

pre gotovo 2 godine

Pravicemo Stanoja od blata, Stolica ostaje bez stolice cim ispadne iz kvalifikacija.
O

Obavesten

pre gotovo 2 godine

Raspitajte sa malo ko je radio ofanzivne prekide prosle godine...
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Da nije mozda Branko Vukasinovic hahahhahahahahahah
O

Obavesten

pre gotovo 2 godine

Nije on. Branimir Micovic je i ne samo to...
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Da ne bude da Stanojevica prizivamo brze nego sto otisao, a jos ako u LE ne udjemo...
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

posle ovog Sehovica molicemo Miljka da se vrati i to jos svi da mu se izvinemo
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Samo se nadam da je ovo jedna greska, nista vise... Ako nije, u oktobru vec kao sa Milosevicem, ostajemo bez titule.
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Gospodine Joksicu,za prvi segment Stanojevic ,ja vam se divim.Vi bi ste uporedjenju sa recimo onim africkim diktatorom ,Hitlera predlozili za nobelovu nagradu za mir.Stanojevic je zbog forsiranja Miljkovica,i par veznih koji ne znaju ,dno dna .Ali prvi segment je ustvari,uprava napolje.Jos zimus su unistili Partizan ,pogresnom sekekcijom.Jos tada su morali da dovedu mocnog ofanzivnog veznog,a oni nisu ni u ovom prelaznom roku.Kazete i kratka,losa klupa.Pa nije bas tako.Prece biti lose koriscena klupa.Morao je da umesto Filipovica uvede Zivkovica,a ne da eksperementise sa l.bekom Sehovicem.Zatim kako ne vidi da Lutovac i Holender,nisu ni za klupu,vec za hitnu ispisnicu.Zasto Bazdar nije dobio priliku na ofanzivnom veznom, umesto Natha,koji je slabo trcao .A sa klupe je bilo pozitivno iznenadjenje,bar za mene.Belic!Kako je trcao ,brzina,svaka lopta unapred,pozrtvovan u defanzivi,svaka cast.Ne moze se sud donositi na osnovu jedne utakmice,ali kako je pokretljiv i brz,pa i tehnika je bolja nego kod Zdjelara i Fejse.Daj Boze da ne gresim,ali stvarno mi izgleda da smo dobili odlicnog zadnjeg veznog.Boljeg i kvalitetnijeg od Zdjelara i Fejse.Juce su losi bili,Stevanovic,Filipovic,Zdjelar,Malo manje losi,ali ipak slabi, bili su i Natho i Mening,.Lutovac i Holender nisu ni za klupu.Svaki dalji njihov ostanak u Partizanu je steta u svakom pogledu.Sehovica necu da komentarisem sve dok ga ne vidim na njegovij poziciji l.beka.Jer stvarno nema smisla ,npr da ga lucidni Stolica stavi na golu,i on lose brani i ja zbog toga da tvrdim da on nije l.bek za Partizan.Izgleda da Sehovic ,pored toga sto ne igra na svojoj poziciji i ima par kg viska,i da nije u formi.Ali zasto ga onda forsirai gde mu nije mesto.Sta je sa odlicnim d.bekom Zivkovicem,Decko odbrambeno uopste nije losiji od bilo kog beka Partizana,a napadacki je Deni Alves za sve njih .Ne mozes da stvaras sampionski tim bez odredjenog ulaganja.Mora da dovedu kvalitetnu desetku Ljajica,kao sto je Zvezda dovela Kataija.Neko ce reci da je Ljajic ipak kvalitetniji i skuplji igrac,ali bez toga cemo biti i dalje iza Zvezde.Da zavrsim sa jucerasnjom utakmicom i da kazem,niko nije odigrao da se kaze odlicno,ali dobro su odigrali,pristojno,Urosevic,Markovic,Vujacic ,Rikardo,Belic , i donekle Petkovic i Andrade.
G

Gost232

pre gotovo 2 godine

Strucna uprava i strucni trener,minus 20 i kusur bodova za zvezdom do kraja
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

kolko bezobrazan treba da budes da dovedes igraca iz Cuke koji nije igrao kod njih i onda ga gurnes u igru brze bolje protiv Radnickog !!!jel to ono ajde da zavalimo ovog nekim arapima na grbacu Partizana ?? pa nema drugo

geostartraca@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Na početku su bili loši,a onda su naglo popustili 😆
С

Сотир Ђубре

pre gotovo 2 godine

Посрнуће?? Партизан може да буде пресрећан освојеним бодом!
П

Пумпаџија

pre gotovo 2 godine

Посрнуће? Само у Србији постоје клубови који кад не победе то сматрају трагедијом. Замислите нпр један Реал у Шпанији изгуби од Левантеа , и то се не сматра крајем света. Ваљда некад сме и да се не победи.
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

@Pumpadzija Ne glupiraj se bez veze! Real moze da izgubi ali uzmi pa prelistaj Marcu dan posle poraza Reala od nekih levata! Pa Antica su smenili sa mesta trenera Reala kada je bio prvi na tabeli i imao rezultate jer je bezao 7 bodova Barseloni a tada se za pobedu dobijala 2 boda. Citav stadion mase belim maramicama, salovima, peskirima.... i trener dobije nogu! Konkretno Antic je oteran jer su rekli da navijaci Reala ne placaju karte za rezultat 1-0 nego da hoce napadacki fudbal!
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Kako su stručno razvalili klub i tribinu! Svaka čast!
G

Gostioničarr

pre gotovo 2 godine

Nemamo pojma...eto, u dva segmenta.
G

Gost778

pre gotovo 2 godine

Citam komentare grobara koji se vec posle 2og kola oprastaju od titule,pljuju upravu,igrace,kuvare,domare i onda ti isti na kraju sezone komentarisu kako je sve namesteno,cia,bia sateliti,itd...
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

Pa jel nije gotovo????Ne zato sto je Partizan kilav vec zato sto vi ne mozete tj ne smete da izgubite
M

Malted

pre gotovo 2 godine

Zato što je Partizanova uprava postavljena da odradjuje prljav posao slabljenja Partizana. Odatle sve kreće i tu se sve završava. Dok je ova uprava u klubu, Partizan neće biti konkurentan u borbi za titulu.
G

Gostčić

pre gotovo 2 godine

Za ovog gosta jediničara... Niste izgubili, a trebali ste (da je bilo pošteno)... Kada ste vi poslednji put izgubili u prvenstvu? mini atletiko dok ne naleti na Zvezdu...
P

Pićini

pre gotovo 2 godine

Gost111111 Druže, mi smo u Surdulici prošli kao bosi po trnju prošle sezone, Radnik nas je nadigrao i namučio. Od koga ste vi izgubili mimo derbija ? Eto nas pobedi Radnik, ko je vas pobedio od ostalih ekipa ? Niko
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

@picini,napredak uzeo bodove na jna a posle cuka iako je bio cist crveni u 10 min..
G

Gost za111

pre gotovo 2 godine

Jel čist crveni kao juče za Zdjelara,Vujačića i desnog beka?Inače,ako nisi obavešten,ta dva boda bukvalno ništa nisu značila,pošto ste imali lošiji međusobni skor sa Zvezdom
G

Gost@gost11111

pre gotovo 2 godine

To nije poraz, to je nereseno. Poslednji poraz Partizana mislim da je bio preprosle sezone od cini mi se Mladosti kad je Zvezda bila vec bila osvojila titulu pa im ta utakmica nije bila bitna. A pre toga bio je upravo od Radnickog, isto preprosle sezone, nakon cega krece onaj ludacki niz sa svim pobedama i gol razlikom 57:4, i to sa Holenderom kao prvim napadacem, koji je Zvezda prekinula pobedom u derbiju.
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Nista nije namestno osim da Zvezda ima 4 puta veci budzet od Partizana i 2 puta veci budzet od svih klubova u JSL zajedno. Kad vam se to namesti, sve ostalo je lakse...
B

Bojan Tovirac

pre gotovo 2 godine

KO JE I MALO NORMALAN NJEGA JE SRSMOTA NAKON OVE UTAKMICE
N

Nišlija74

pre gotovo 2 godine

A zašto ne napišete tekst zašto je Radnički brutalno pokraden sinoć. Kod nas odmah tekstovi kad blizanci ostanu bez bodova, kao da je smak sveta. Sinoć je Radnički razvalio protivnika, a zašto nije pobedio... pa napišite tekst o tome.
O

Odgovor

pre gotovo 2 godine

Nije pobedio jer nije realizovao šanse koje je imao na 3-1. Ako misliš na penale, pogledaj snimak, oba su opravdano dosudjena. Ko je kriv igraču Radničkog što gazi Partizanovog igrača u kaznenom prostoru pri čemu se ovaj kreće ka aut liniji.
@

@Odgovor

pre gotovo 2 godine

Vidim da si lepo objasnio zašto je bio prvi penal, za koji se svi slažemo da je bio. Ajde nam tako lepo objasni zašto Filipović nije dobio crveni, zašto Vujačić nije dobio crveni, a najviše nas zanima zašto je dosuđen drugi penal.
Z

Zato

pre gotovo 2 godine

sto ne smeju a i kada puknu onda se govori o nefudbalskim stvarima. Sivi je sinoc sve objasnio,svaka čast.
G

Gostoooo

pre gotovo 2 godine

Ima samo jedan problem NEMATE kvalitet.
B

Betijari

pre gotovo 2 godine

Kao simpatizer Partizana se slažem sa tobom. Nemamo upravu, nemamo trenera, nemamo kvalitet.
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Gostoo A Zasto nemamo? Ko je kriv za to?
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Rano je jos, ali se obistinjuje ono sto sam pricao pre pocetka prvenstva. Partizan je sa ovim timom blizi borbi od drugog do cetvrtog mesta sa Vojvodinom, Cukarickim, i Radnickim, nego za prvo mesto sa Zvezdom.
G

Gost pa gost

pre gotovo 2 godine

Nije imao ko da pokosi,svi kosaci otisli na takmicenje na Rajac.Jbg.
Z

ZdjelarIOsvajac

pre gotovo 2 godine

Zato su Zdjelar i Osvajač Filipović rešili da kose, a sudija to kao nije video:)Tako je to kad je Bjeka predsednik:)
g

gunđalo

pre gotovo 2 godine

@zdjelar/osvajač ..džabe bijeka, kad je sve ovo AV/cigojner/kokezijansko prvenstvo, gde AV "prvak" osvaja titule sa 3 nerešene i ima ukupno 5 poraza za 5 godina ..romska posla, kradi, drpaj, otimaj, nameštaj, utrčavaj u protivničku svlačionicu. A onda dođu Kairat i šerif i obrišu patos sa AV "prvakom"
V

VidiGundjalo

pre gotovo 2 godine

Izgleda da partizan gunđalo ima problem sa vidom. Jeste se Katai ušetao u vaš gol, ali nigde nisam video da se šetao po vašoj svlačionici:)))Ovo ostalo valjda gunđalo opisuje svoj klub koji to radi od nastanka?:)))
S

StaViGledate

pre gotovo 2 godine

Šta je novinar gledao pa piše o posrnuću. Ovde su partizani došli na prvo vruće gostovanje i izvukli bod koji može da bude kao kuća u grčevitoj borbi za četvrto mesto.Da nije bilo sudije ne bi uzeli ni ovaj bod, a to će biti velika nepravda prema Radničkom koji zaslužuje da bude ispred partizana na kraju sezone.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ili jos tacnije receno,nije Partizan osvojio bod nego su Radnickom ukradena dva boda.
g

gotovo

pre gotovo 2 godine

Vracate Markovica,Sehovica..Pa vi bre nemate pojma...Uprava Napolje
9

91

pre gotovo 2 godine

Ni bod niste zasluzili, bruka kako vas guraju, dva penala,od toga jedan u 96 minutu var ni ne gleda onu smejuriju. Da nije sudija bili bi u borbi za 4,5 mesto.
G

Galerija

pre gotovo 2 godine

Partizan nema kvalitet, to stoji. Medjutim, posle gledanja priloga sa utakmice tvrdim da su oba penala opravdano dosudjenja. U obe situacije igrači Radničkog prave kontakt sa protivničkim igračima u kaznenom prostoru.
G

Gost za galeriju

pre gotovo 2 godine

Po svemu ispada,da u našem fudbalu nema više mesta bilo kakvom kontaktu,uskoro ćemo gledati po osam penala i sto prekršaja na utakmici.Da vratimo vreme i ubacimo ovaj "ženski"fudbal ,Radanović,Najdoski,Ješić,Kaličanin,Radovanović ne bi ni izlazili na teren,odmah bi išao crveni,a Župić bi verovatno bio na robiji.Još se ovde kao nešto komentariše,pa bio je lagani kontakt,što ne pogledate bar neku utakmicu u Britaniji,da vidite šta su kontakti?
@

@Galerija

pre gotovo 2 godine

Koliko je prvi penal čist, isključivo zbog gaženja, jer je kontakt rukom bio blag, toliko drugi nije bio penal. U Engleskoj bi za ovo dobio žuti, jer kontak jeste bio, ali očigledno iscenirano padanje.
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Ono sto mozda Radnickom fali je neko brzo strano krilo i neki stranac napadac koji ce da resava situacije kao protiv Zvezde i Partizana mozda i borba za titulu sa Zvezdom jer Partizan deluje slabo tesko moze bilo sta da uradi.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Jovanovic I Mitrovic kao krila potpuno unistili Partizan a i protiv Zvezde bili dobri. Nije im to uopste problem. Problem je malo sreca, malo nepostovanje sudija, malo ispadi sopstvenog kadra (Mladjovic). Dodaj Jamkama umesto Mladjovica pored Tolordave, dobar vezni red Pejovic-Marjanovic/Micibuci, trenera koji ocigledno motivise igrace da se ne uplase imena protivnika i imas dobru osnovu.
V

VirDZil

pre gotovo 2 godine

Najjaci deo "jeste partizan dao 3 gola", jeste, da 2 iz smesnih penala.
v

vi ste

pre gotovo 2 godine

poslednji koji trebaju da pricaju o penalima pre svega a tek ne o "smesnim",za pocetak onim unutar 16 metara.
Н

Новосађанин

pre gotovo 2 godine

Причамо како треба лига да нам је јача,да се узимају бодови близанцима и онда први бод узет,кукњава медија на све стране.
D

Dzo Blacn

pre gotovo 2 godine

Ma nas je problem.uprava i Ilijev koji ne zna da selektira igrace, tacno se vidi da su jos u Partizanu iz razloga sto neko jak stoji iza svega toga...A svi znamo ko je to...
e

ecka siti

pre gotovo 2 godine

IMA SAMO JEDAN SEGMENAT. . . A TO JE DA JE RADNICKI JEDNOSTAVNO BIO BOLJI SINOC,I TO JE TO. . .. SAMO KOD NAS KAD NEKO UZME BOD ZVEZDI I PARTIZANU PISU SE FILOZOFSKE TEZE,ANALIZE. . . PA JEL JE ZABRANJENO BITI BOLJI OD NJIH? LJUDI IGRALI FUDBAL I BILI BOLJI I TO JE TO. . .
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Mlađovic je igra za partizan....
A

Adrian Mutu

pre gotovo 2 godine

Mladjović nije odbrambeni igrač verovatno je falio igrač na toj poziciji pa su njega stavili inače je on vezni jeste napravio oba penala ali je i dao prvi gol
U

Uprava napolje

pre gotovo 2 godine

Koliko godina Partizan ne treba da uzme titulu da bi ova uprava otišla, mislim da bi najgori neprijatelj Partizana bolje radio ovaj posao od njih.... SVI NA ZAPAD 23.07 !!!
S

STEFANstefan

pre gotovo 2 godine

Da li je neko zajsta pomislio da Partizan moze uzeti titulu ove godine kad se direktno ulazi u LŠ? Šta mislite, zašto je Stanojević otišao? Pametan čovek, neće da učestvuje u ovoj lakrdijaškoj ligi u kojoj se unapred zna prvak, znao je da mu dovedu Mo Salaha, Manea, Mbapea, Mesija nebi osvojio ove godine prvenstvo...Nije nama problem ni uprava, ni trener, niti igrači, dokle god vlada ova struktura mi titule gledat necemo, dokle god Zvezda ima desetak svojih filijala mi titule gledat nećemo. Ovo su činjenice.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Druze sudije kradu za partizan da bi uzeo bod, o cemu ti pises? Koji nivo nesvesti, i ne prihvatanja realnosti....
d

dexiko

pre gotovo 2 godine

Nisu to činjenice to je razmišljanje nekoga ko nema gram mozga. Vi ste za vreme toleta imali 6 presednika drugih prvoligaša u svojoj upravi što je sukob interesa.TO SU ČINJENICE.Vaš trener(mateus) je u svojoj knjizi pisao da je partizan namještao utakmice.Vaši igrači su to isto govorili(pjer boja,asprogenis,brana ilić).E TO SU ČINJENICE.
И

Иван

pre gotovo 2 godine

Које чињенице друже?! Какав црни Станоје!? Са којом екипом сте очекивали титулу?! Са Јојићем, Марковићем, Лолом Смиљанићем итд, да није било навлачења прошле сезоне питање је да л би Партизан био и други.
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Možda bi sa Salahom i ostalima koje si nabrojao uspeo da dobije makar 1 (JEDAN) od poslednjih 7 derbija. Ali mislim da je njemu ipak bilo potrebno samo jedno pojačanje-Tole!
a

asi

pre gotovo 2 godine

cela ta lakrdija koja postoji i u tom se slazemo ne opravdava Partizan sto nema upravu,trenera i kvalitetne igrace.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Baš sam sinoć nešto razmišljao kako bi bilo da vratimo Toleta?
K

Koki1989

pre gotovo 2 godine

Idalje tvrdim Stolica je ozbiljan filozof i prodavac magle.
N

Nana Og

pre gotovo 2 godine

Možda bi vrli sportski direktor mogao da objasni zbog čega je iz kluba oterao dva trenera sa PRO licencom, od kojih jedan dobro poznaje seniorsku ekipu, a drugi igrače koje je stvorio.
M

Maljevic

pre gotovo 2 godine

Sta kaze zeks??
D

Dexaman

pre gotovo 2 godine

Nesposobna i kvislinška uprava glavni je razlog posrnuća. Doveli su diletanta za trenera, pojačanja na nivou srpskoligaša i sad se kao očekuje nekakav uspeh?! Pa, ne može to tako...I samo će biti još gore. Juče, raspad od igre, ne zna se ko pije ko plaća. Levi bek igra desno ( iako na klupi sedi rezervni desni bek), ne zna se kovodi igru, Rikardo odsečen ( kao po običaju)... Realno, drugi penal je poklonjen Partizanu i trebalo je da izgubimo sinoć...Možda i bolje da je tako bilo, pa da nas TSC dobije u subotu, pa da padnemo u Evropi, pa će se možda (ali, samo možda) desiti nekakav preokret kod nas. Mada, sve više verujem da nekom ovo odgovara i da su stvari postavljene baš onako kako "treba"...
M

Max Felippe

pre gotovo 2 godine

Prvo, pozadi ozbiljna promaja, ne toliko do igraca koliko do sistema branjenja, drugo trener ne ume da trgne igrace posle primljenog gola nego odmah voda u usi i preti jos jedan gol, trece Ilija Stolica dok god drzi onu flasicu u ruci pored terena ceo mec, on nije svoj ocigledno. Baci flasicu, koristi ruke i vodi Partizan kako treba ! I igracima mora biti na pameti da je jedan primljeni gol luksuz a ne vise od toga pogotovo u nasoj ligi.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Stvarno, trava visoka? Kako je to sprečilo Radnički da igra kao Barsa? Tišina tamo, da onaj nije napravio nameran penal ko zna kolika bruka bi pukla
C

Crveni besramnik

pre gotovo 2 godine

sve potpisujem,ko im je kriv sto nemaju Terzica naseg najpostenijeg oca fudbala da utrci u svlacionicu i deli sljage i da im protiv Indjije onako poklanjaju pobedu penalima sa 16 metara,ma ko vam je kriv Gro Ba Ri???Mi smo pre neku godinu protiv Radnickog iz Nis u nasem dubokom stadionu isto imali dva penala ali jedan smo promasili a drugi u nadoknadi dubokoj poput naseg stadijona dosli do boda samo sto smo mi zasluzeno imali igraca vise jeri je igrac Zemljoradnickog proslavio gol pozdravljajuci suprugu koja se porodila,kako ga bre nije sramota!?ZBEZDA OOOOOOOOOOOOOOO!
Y

Yika

pre gotovo 2 godine

Da li je neko zaista mislio sa stolica može napraviti ekipu i uzeti titulu zvezdi

Fuenlabrada

pre gotovo 2 godine

A ona je već osvojila jel tako?????
R

Racunovodja

pre gotovo 2 godine

Odakle tebi ta informacija? Jedino ako si kao Dimitrije Pantic platni listic, proveravao racunovodsvene podatke Partizana, ili si sedeo u kafani sa Zocom pa su ti onako samo za tvoje usi rekli
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

FUN FACT: Kosarkaski klub Partizan po prvi put u istoriji ima slican budzet kao Fudbalski klub Partizan. Obicno FK ima 3-5 puta veci budzet. I ne, FK nije smanjio svoj budzet, isti je kao i u prosle 2-3 sezone.

Bojank91

pre gotovo 2 godine

Imamo oči i mozak, znamo sa niko ne igra za kikiriki. Pogotovo što nisu mnogo godina NIŠTA napravili u evropi, a u domaćim okvirima već dugo nema trofeja. Bitno je da Zvezda namešta
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Da dodam da FK Partizan ima minimum 10 miliona prihoda po sezoni (prodaja igraca plus EUFA) a nekad i duplo vise, ako izvuku neku jacu prodaju. KK Partizan ima mozda 2 maksimum 3 miliona. Cisto da se vidi kolika su ulaganja u KK i od koga dolaze. Hint - nije Nordeus.
V

Von

pre gotovo 2 godine

Sledecu utakmicu treba da skandiramo ovim lopovima uprava napolje.Sami nikad otic nece.
v

veliki strumf

pre gotovo 2 godine

Био сам на стадиону синоћ и терен је био ИДЕАЛАН! Каква висока трава, какви бакрачи! Па висока трава би могла да смета само играчима Радничког јер су људи играли повезано, од ноге до ноге, по земљи… Партизан је од 25. минута играо скоро искључиво на полуконтре и контре! Само дугачке лопте напред на брзе офанзивце и отварање у простор. То је Партозанова игра - без лопте, без притиска и транзиција. Иначе, Раднички је разбио синоћ, 5-1 или 5-2 би био реалан резултат по игри и свему. Ниједан гол Партизана није био из неке шансе - први пенал небулозно непотребан, трећи врло сумњив, други гол шут са 20 метара. Раднички је уз 3 гола имао 2 пречке и 2 зицера. На крају нису умели да мало задрже време, да је онај играч уместо да враћа лопту стао, задржао је, да изнуди фаул или аут, сад би била друга прича.
M

Markoniiii

pre gotovo 2 godine

Ako se ne dovedu jos 2,3 igrača gore,kvaliteta Patrika i Rikarda,mi nemamo šta da tražimo u ovom prvenstvu,s ovim timom ćemo da se borimo za 2,3će mesto.....UPRAVA NAPOLJE....bitno je da je Igluca zadovoljan...
B

Budak

pre gotovo 2 godine

Sledeca tekma Stolica pravi taktiku. Vujacic u napadu,po krilima Sanicanin i Markovic a u odbrani Rikardo I Mening. Na golu Sehovic!!! Stucnjaci za fudbal Stolica I Ilijev😂😂😂
N

NSnavijac

pre gotovo 2 godine

ljudi mozemo da pricamo i pisemo sta hocemo ali dok ne ode kompletna uprava Partizanu nema srece ko god bio trener i koga god da dovedu od igraca.Sto niko nije hteo od trera u Partizan nego zbog uprave.Mozemo od tome do sutra ali dok se njih ne resimo mrka kapa za crno-bele
B

Bob.f

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje...Ilijev Vazura ne mogu da budu upravnici svojih zgrada a ne da Vode PARTIZAN...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Poštovani gospodine Joksiću, za pas igru, i osvajanje prostora kroz posed (kako Vi to kažete u poslednjem odeljku vašeg teksta), primaran uslov je da trener u timu ima bar 5 majstora fudbalske igre, pet majstora koji su prošli sve škole od petlića do starijih omladinaca, i položili sve razrede bar sa vrlo dobrim.,,,,,,, a Partizan u svom timu nema ni približno ni jednog takvog igrača. Visoka trava i duboke mreže tu imaju sekundarni značaj. Ali ono što je najveći utisak posle meča,,, to su izjave Stolice, Videli smo i slušali reči očajnika koji zapomaže, kome su svi drugi krivi, I KOJI TRAŽI "VEĆU ZAŠTITU",,,,,,,, Čovek lišen svakog osećaja za priznanje sopstvene krivice i očajne igre svog tima, koji je za 90 minuta stvorio jednu polu šansu, Urošević je dao lep gol, i dobio je poklon penal za 3:3,,,,,,,, Umesto da čestita protivniku na boljoj igri, i lepo prizna da je njegov tim nadigran On traži "zaštitu"??????? OVO pišem sa punim moralnim pravom, jer sam za isto ponašanje na ovom sajtu još žešće kritikovao Terzića, kada je umesto dobrog fudbala davao saopštenja i krivio sudije. Najkraće : Stolica je truba, PRVA TRUBA DRAGAČEVA Igrači Partizana su TRUBADURI, DUBROVAČKI TRUBADURI.
A

Alf

pre gotovo 2 godine

Odlican tekst, samo da je vise takvih, za sve sportove, pocevsi od kosarke, preko odbojke, do vaterpola...
6

6. u nizu

pre gotovo 2 godine

Ajmo svi cigani na Marakanu veceras da proslavimo titulu !!! :))))
M

Moderan fudbal

pre gotovo 2 godine

Filozof Stolica sa dronom je pokazao kako izgleda moderan fudbal, falio je još koji penal. Za neku smislenu akciju je još rano.
N

Nekoiznutra.

pre gotovo 2 godine

Dosta se radi i od Stolice i pomocnika i na trenizima i na pripremama. Ali moram da kazem da sistem je na mnogo nizem nivou od Stanojeviceg. Videli smo u Nisu da nemamo igru i neki sistem kao sto smo imali ranije. Igramo gugim loptama, preskacemo sredinu a potencira se na izgradnji igre kroz pas u dominaciju na sredini terena. Ako se po jutru dan poznaje bice ovo teska godina.
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Partizan je sistematski unistavan prethodnih godina!Ne samo fudbalski klub,vec citavo sportsko drustvo uopste!U zadnjih 5 godina nije bio sampion ni u jednom od top 5 sportova u Srbiji(fudbal,kosarka,rukomet,odbojka,vaterpolo)!Nemoguce da je samo problem u selekciji!?Ovoj vlasti je trebalo 10 godina da skonta da bi i Partizanu trebalo malo dati(kosarka),a u fudbalu dok su ovi na celu kluba,nenadajte se boljem!!!
В

Власти која

pre gotovo 2 godine

вам сипа лову док су Звезду уништавали и оставили је без пребијене паре ено видимо како вас валст уништава задњих 4 година у кошарци тринкијери, жоц а играче не бих да набрајам фудбал исто док су нама бежали играчи и тужили нас скоро па сви

cofi_pfc03

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NAPOLJE 23.07.2022. SVI NA STADION!!!
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Polako se pokazuje svo neznanje prvo Uprave pa i trenera koga su doveli. Sta reci o upravi sto se nije reklo?? 10 titula da su nam doneli, zadnjih 5 godina su se pokazali kao besposobni da vode Partizan. Da imaju obraza kolko sutra bi raspisali izbore za Novu Upravu. Sta reci o treneru koji mislim nije vise ni za Vozdovac!!! Dopustiti da udjes bez drugog napadaca u prvenstvo je suludo( zivo me zanima kad bi se Rikardo povredio kako bi to jadno izgledalo) da pri rezultatu 3:1 izvodis najboljeg igraca(Natko) a uvodis zadnjeg veznog?? Da mesto desnog beka uvodis levog(Sehovic koji je oduvek tanak u odbrani) Da svi vide da igraci poput Holandera, Lutovca nisu za Partizan, da i ova dva momka nisu bas toliki talenti(Terzic, Jovic) Pored svega toga mi ne dovodimo 2,3 kvalitetna pojacanja vec mislimo da je ovaj Dijabate mozda Mesi?? Samo losa kopija Mening, mozda malo bolji. SAMO NAS IVICA moze na krilnim pozicijama da dovodi igrace od skoro 1.88,1,90 a da ujedno trazi probojnost i brzinu??? Vreme je Partizanivci da se okupimo i trazimo ostavku prvo Uprave a posle i trenera, koji nije dorastao Partizanu.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Када је Столица постао тренер Партизана...Написао сам креће да кука у трећем колу(тад још није био изашао распоред),а пред отказом је и пре полусезоне,али неће имати кога да доведу... Једноставно он благе везе са тренерским послом нема.Све што су играли на припремама је променио. Раднички мора да ради на прекидима и дефанзивно и офанзивно (свака корнс ужас,једва до прве стативе дође)
L

Loznica

pre gotovo 2 godine

Jedini razlog posrnuća je ova uprava!!! Nikada gora!!!
P

Prolaznik1

pre gotovo 2 godine

Ja ne znam šta je nenormalno u tome da Zvezda i Partizan ne pobede svaku utakmicu?
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Uporno pricam da nemamo klupu, da nema ko da udje da malo osvjezi tim nekim prodorima sa bokova, nemamo klasicni 10tku nekog ko ce da se igra fudbala i lopte ko ce da uzme da dribla, sutira na go , spaja napadace sa golom, ono sinoc nam je otvorilo oci a i Stolici da su potrebna adekvatna pojacanja, koja ce da melju nasim terenima, ubaciti levog beka Sehovica na desnog beka a Zivkovic ti zdrav to mi ne ide u glavu, jer svi dobro znamo da bekovi ne mogu da mjenjaju poziciju tek tako lako sa jedne na drugu stranu.
G

Gosten

pre gotovo 2 godine

Radnicki je pokraden.A prvi penal kao da je namerno napravljen.Lik bezi od gola i ovaj ga gura sa ledja. Kod 3:1 za Radnicki,trener izbacuje oba strelca iz drugog poluvremena. Drugi penal nije postojao.Filipovic na kraju prvog poluvremena zasluzio drugi zuti. Zdjelar za ono zasluzio direktan crveni.Dakle,Partizan ih je pokrao i istovremeno cvili.Bez ikakve sramote govore da su nezasticeni i ostale gluposti
F

Falilo

pre gotovo 2 godine

Falio je dron da se sve to snimi iz vazduha.
R

Ris

pre gotovo 2 godine

Stvarno mi nije jasno kako neko moze reci da se sezona moze izgurati sa jednim napadacem? To samo moze neko ko namjerno sabotira ekipu!
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Njima je Javor koji je jedva usao u prcu ligu pravi sanse kao dobar dan, nego sto su smotani da daju gol, Radnicki im dao 3 imali srece da nije bar 5 6, kad budu naisli na Zvezdu sa ovakvom navalom neka budu srecni ako ne prodju kao sa Fejnordom, samo lud covek moze da tvrdi da Partizan u regularnim uslovima moze da bude konkurent za titulu, prosle sezone sta su radili ono je cirkus, dobijaju sve, na derbiju ne postoje, a u evropi ih peglaju i poluamateri, i nije im cudno kako su sve dobili u nasoj ligi, ali im cudno kako sad vec redovan ucesnik nokaut faze LE ili grupe LS razbije sve redom na nasim livadama, ove sezone je realna razlika bar 20 bodova i svako ko tvrdi suprotno je samo ostrascen i nista drugo, manja moze biti samo ako se budu izmisljali penali pri lomljenju rezultata, a oni se hvataju za Zvezdine od kojih je 80 posto bilo na 3 4 gola razlike, takoreci nebitni
S

Sascha74

pre gotovo 2 godine

Ti slabo pratis fudbal ? Prosle sezone samo jednom ste bili bolji 2 0 Ne secam se da ste skoro imali neke brojne sanse na utakmici Sta vise pricate za Fejenord,pogledajte gde su njihovi igraci i koliko vrede,ekipa iz prethodnih godina,nikada nije mogla da se nosi sa brzim igracima,Brzina je prvi uslov za fudbal Kad izbace ovih par rekreativaca mozd i bude nesto uz jos bar tri igraca
l

lol12

pre gotovo 2 godine

Da li je partizan izveo i jednu pravu akciju sa nekim duplim pasom,ulaskom u 16 ili se sve svodilo na penale,kornere i suteve sa 20+ metara udaljenosti?Radnicki je zadluzio pobedu od 2 gola razlike po igri koju je pruzio.Mnogo vise sansi,akcija i dve precke su imali
p

pp

pre gotovo 2 godine

Zakljucak je sledeći. Fale Stanojević, Milkković i ostali. Je li tako Joksiću?
K

Korn

pre gotovo 2 godine

Atomskiiii fudbal tika-taka
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

nije posrnuce u Nisu i nije 5 razloga vec posrnuce godinama unazad a jedan jedini razlog MILOS VAZURA
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

ja sam gledao utakmicu i bile su dve pretke,ne jedna