Gordan Petrić ©Star Sport
Gordan Petrić ©Star Sport

Petrić o suđenju: Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.11.22. | 12:52

"Nisam slep da to ne vidim", kaže strateg Parnog valjka

Strateg Parnog valjka Gordan Petrić kaže da je evidentno da postoji naklonost sudija ka Crvenoj zvezdi, kao i da je to imalo uticaj na trenutnu bodovnu razliku na vrhu tabele.

On se osvrnuo na detalje vezane za mečeve aktuelnog šampiona u Surdulici, Nišu, Kragujevcu i Novom Pazaru, ne osporivši da je i njegova ekipa sa lošim partijama protiv Javora i Spartaka direktno pomogla glavnom konkurentu.

Izabrane vesti

Crno-beli su zimsku pauzu dočekali sa ogromnih 10 bodova minusa u odnosu na rivala sa Topčiderskog brda.

"Ponoviću da su najveći problem srpskog fudbala Partizan i Zvezda. Očigledno je da u ovom trenutku Zvezda ima neku pomoć. Rekao sam to jer treba da učinimo sve da se ne posvađamo oko fudbala. Kao bivši igrač sam osetio da se navlačilo za Zvezdu. Kada sudija podigne tablu onako i produži meč koliko je učinio, onda se vidi da se pomaže Zvezdi u Nišu, Kragujevcu, Novom Pazaru. Sada ste u Surdulici videli, da se to dešavalo na nekom drugom nivou, Partizan bi smanjio bodovnu prednost. To je svima jasno. Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi. Nisam slep da to ne vidim. Ima i do nas, mogli smo bolje da igramo protiv Javora i Spartaka i da to dobijemo, ali postoji ta druga strana koja je nesporna, a tiče se o sudijskoj naklonosti Zvezdi", rekao je Petrić.


tagovi

Gordan Petrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara