Komentari na vest

Petrić o suđenju: Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Zvezdi

Г

Гост из Срема

pre preko 1 godinu

Бар 200 пута годишње у коментарима како судије помажу Звезди узима се као пример утакмица Звезде са Инђијом и судијска очигледна грешка када је свирао пенал за прекршај од пола метра изван казненог простора. Судија јесте погрешио али треба да знате да резултат те утакмице није одлучивао о титули шампиона. Звезда је пре те утакмице имала 14 бодова предности у односу на Партизан првенство је било одлучено. Играло се 30 коло. Судија са места на коме се налазио није могао проценити место прекршаја. То је једина грешка судије на тој утакмици ма штету Инђије. Тада вар није постојао.

IGY

pre preko 1 godinu

Daleko od toga da je to bila jedina utakmica koja je tako odlucena i da je odlucena kiksom sudije i slucajnim propustom ,stvar je u tome sto bi to Zvezdi bio siguran poraz na svom stadionu u jesenjem delu te sezone.Da li bi posle toga kola krenula nizbrdo mozda i ne ali Partizanu je to tako bilo krene jedan kiks pa drugi,posle toga igra pod pritiskom svaku utakmicu kiksne jos koji put i eto dvocifren minus.
@

@IGY

pre preko 1 godinu

Da Zvezdi nije dosudjen penal protiv Indjije Zvezda bezala Partizanu 12 bodova Utakmica Zvezda :Indlija bi se zavrsila rezultatom 1:1.
S

Saleeeeeee

pre preko 1 godinu

Vama da se ne pomaze, danas bi bili na -20
5

56789

pre preko 1 godinu

TREBA DA IMAMO NORMALAN FUDBAL DA BUDE PUN STADION A NE UTAKMICE DA SE ZNA UNAPRIJED REZULTAT DOSADNO JE TO GLEDAT
A

Aleks77

pre preko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 а јбт ...
8

888

pre preko 1 godinu

Petrić je jedini grobar koji priznaje da se ikad pomagalo partizanu ,svaka čast
G

Gost Ad

pre preko 1 godinu

Ove jeseni ni na jednoj utakmici na kojoj je Partizan prosuo bodove nije ostecen. Bilo je najmanje deset ociglednih sudijskih gresaka u korist Partizana. Ako bi se racunali izmisljni slobodni udarci broj sudijskih gresaka bio bi pet puta veci u korist Partizana.
г

гост из срема

pre preko 1 godinu

Да је судија навлачио за Звезду против Радника неби дао Срнићу жути картон због симулирања и ако је било одгуривања од стране играча Радника. Интензитет јесте био слаб присетите се колико ја таквих пенала досуђено за Партизан над Рикардом а да вар није ни интервенисао. Када судија после благог контакта не досуди пенал за Партизан играчи Партизана као по команди му се уносе у лице прете и вређају судију ту се највише истичу: Натхо Рикардо и Урошевић судија им не даје картоне и не пада му на памет да им покаже жути картон за приговоре и засимулирање. За симулирање повреда и излежавање по трави се дају жути картони колико је времена изгубљено на утакмицама Звезде са Нишким Радничким и Радником излежавали су се на трави када играче нико није ни дотакао глумећи грчеве. Голманима је требало више од минута да убаце лопту у игру. судије их нису ни опомињале није им пало на памет да им дају жути картон. Приговори због продужења утакмице од 7 минута су смешни. Води се права хајка на досуђени слободан ударац за Звезду против Радника где вар није надлежан да интервенише. Судија није са места где се налазио није могао проценити ситуацију. Док се заборављају недосуђени пенали на утакмицама Партизана против Јавора и Тсц који се на вар снимку јасно виде. Постоји могућност да главни судија није био добро постављен да није видео прекршај. Вар судија је то морао видети и за њих нема оправдања. Да све буде још чудније нико из ФСС није тражио објашњење од судија који је разлог да нису упозорили главног судију на почињену грешку. Петрићу твоја тврдња да судије у последње време помажу Звезди не пије воду и далеко је од објективности.
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Mogu da se slozim sa celokupnom izjavom Gordana.I ja isto smatram i isto vidim.Za vreme toleta i sada kada uporedimo,to je tu negde,sad jednoj strani se cini da je tada bila pomoc ali manja a isto tako mi pricamo jeste da navlace ali ne toliko kao tada njima.Poenta je da pravde nema da se pusti da teren uvek bude merilo kvaliteta,da igra bude fer plej i da pobedi bolji u tom trenutku.Svako u svoje vreme
N

Neven1

pre preko 1 godinu

Kao Zvezdas Petric rekao istinu ,sudije nekada navlacile za Partizan ,sada navlace za Zvezdu.Nema potrebe da se hvatamo za neke greskice kada je Partizan u pitanju jer se za Partizan ne navlaci u zadnjoj deceniji,nego za nas.Nema potrebe da ne priznamo da nam nije pripala muka od bacanja nasih po terenu protiv Radnika,mene je bilo sramota i jos mnoge Zvezdase,to nam nije potrebno i Petric rekao ono sto svi mi vidimo
@

@NevenA

pre preko 1 godinu

Ti si Zvezdas isto kao i lazni moralista Petric!
G

Goust

pre preko 1 godinu

Zvezdi su pomagali kad vas je pobedio Pazar, isto se Zvezdi pomagalo kad vas je pobedio Spartak, takodje se Zvezdi pomagalo kad ste igrali nereseno sa TSC i Javorom.
z

zvezdi se pomaze

pre preko 1 godinu

razlika izmedju lose igre partizan i lose igre zvezde je sto partizan kiksne kad igra lose, izgubi bodove, i tako i treba da bude, ali kad zvezda igra lose, padne u forbi, ne dozvoli joj se da izgubi bodove, da kiksne ......... da li je realno da jedna ekipa u bilo kom prvenstvu zavrsi sampionat sa 99% pobeda? pa jedan veliki real madrid upadne u igracku krizu pa kiksne protiv 2 ekipe iz zone ispadanja, sasvim normalno, samo zvezda ne moze da kiksne ......... svi vide da igre nema, ali rezultati idu, a to nisu rezultati na neku zelju, na borbenost pa da nadohnadis losiju igru, ne, to su rezultati koji cine navijace zvezde da pljuju po svojim igracima, svojim pojacanjima, svojoj upravi .......... katai jedina svetla tacka u toj zvezdi, najvredniji igrac zvezde zadnjih par godina
@

@zvezdi se pomaze

pre preko 1 godinu

da te pitam ko prosle sezone jedino nije izgubio bodove van derbija?
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Svaka cast majstore. Ja sam zvezdas ali sve si u pravu. Konacno da neko posteno kaze istinu. Nesumnjivo je da se od dolaska Terzica zestoko navlaci za Zvezdu kao sto je nesumnjivo da se u Djuricevo vreme Ili u 90-im za vreme Mirka Marjanovica zestoko navlacilo za Partizan. Nazalost vecina je ovde toliko ostrascena da ne vidi nista osim kradja suparnickog tabora i to jeste najveci problem srpskog fudbala. Da nema muljanja liga bi bila mnogo interesantnija, bilo bi mnogo vise iznenadjenja i ne bi se pravila drama nakon svakog kiksa vecitih kao da je smak sveta.
@

@nexu

pre preko 1 godinu

@nevenA Druze, daj jos 5-6 komentara slicne sadrzine, promene svog nadimka i laznog predstavljanja kao Zvezdasa...malo je ovih nekoliko do sada! I da, potrazi pomoc dok jos nije kasno!
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Ako nije slep bezveze je da je i gluv, jer je sudijska organizacija ta ista koja nesumnjivo pomaze Zvezdi iznela javno saopstenje da su timovi poput Tsc-a, Radnickog, Javora… direktno osteceni u susretima protiv pazi sad kluba ciji je on trener. Ispade veci cirkusant od prethodnika, a bio je sto se kaze kul lik😂
p

postenje i zvezda

pre preko 1 godinu

kaze sudijska organizacija (koja navlaci za zvedu) potvrdila je da su ekipe ostecene protiv partizana, gde su utakmice gde je partizan ostecen? gde su protivnici zvezde ostecene? pa nece valjda priznati da su navlacili za zvezdu? jesi realan? ........ bilo je utakmica gde su osteceni protivnici partizana, gde je ostecen partizan, gde su osteceni protivnici zvezde, ali nekako se po novinama samo provlace teme o ostecenim protivnicima partizana, nije li to cudno? zadnjih 5-6 godine redovno prvenstvo ide da se navuce u startu bodovna razlika za zvezdu, pa posle krene "posteno sudjenje" kad vise nema sanse za povratak .......... ako se slucajno partizan priblizi, uskace opet "sudijska organizacija", pa to vide svi, i svi znaju, samo ljudi jedva cekaju da se nesto nesvira nekome protiv partizana da se skrenu pogledi ........ skretanje teme
l

lanmiii

pre preko 1 godinu

Ej! Kad vas lalat udari na vas, sve je jasno! I njemu je dozlogrdilo vase unistavanje lige!
P

Paokara

pre preko 1 godinu

Svi mogu da izgube bod ili tri, svako moze da bude ostecen sudijskom greskom, samo cuvari srpstva ne. Oni su jadni i ugrozeni jer svi rade protiv njih i oni su slucajno uzeli 6 uzastopnih titula i imaju plus 10. Oni mogu da bacaju milione i milione, da imaju 40 igraca pod ugovorom, mogu da ispadaju iz Evrope bez ikakve odgovornosti, mogu da dovode pedesetog napadaca po redu...Moze im se. Ovo je njihovo vreme otimacine i besramnosti.
G

Goust

pre preko 1 godinu

Niste pobedili Pazar, TSC, Spartak, Javor, dervi Da ste pobedili bili bi prvi, na koji nacin se pomaze Zvezdi kad ste sami gubili bodove.
@

@palaKara

pre preko 1 godinu

Obrisi suze...
@

@Goust

pre preko 1 godinu

pomaze se zvezdi na taj nacin da se nedozvoli njenim protivnicima da joj otkinu bodove, i tu je ta razlika ako te bas zanima .......... imate jako losu igru vecinu utakmica ali tu je visa sila da pomogne ......... realno bi bilo 2-3 boda razlike na neciju stranu
U

Ultra011

pre preko 1 godinu

Nekada se pomagalo Partizanu, sada se pomaže Partizanu.
J

Janko mlađi

pre preko 1 godinu

Navijači zvezde kao i sam klub nemaju obraza, časti, poštenja a Boga mi ni pameti. Mislim da ih pola još uvek veruje u deda mraza.
@

@janko

pre preko 1 godinu

Jel si to sam smislio ili ti je neko od starijih pomogao? Duhovito je jako, poput onog "trece tri - carevi"! Bravo sine!
N

Naše poštenje

pre preko 1 godinu

Pošteni narod želi da se krade u korist njegovog voljenog Titovog blizanca a manje u korist suparničkog Titovog blizanca, jer to je naš pošteni narod, takva je je ovo poštena zemlja poštenog naroda.
T

TzT

pre preko 1 godinu

Mozda se za Zvezdu svira vise penala, i sto kaze Petric vidi se da se na terenu vise paze Zvezdi, mozda kazem.Ipak, partizan je to uradio i toliko se izvestio da je to doveo do savrsenstva.Oni instaliraju u klubive svoke trener, 70% klubova njihovi treneri, pre i sada, 70% klubova je predsednik nekog kluba istovremeno direktor,, sekretar ili podpredsednik partizana.Sta vam to govori?Govori da se ti klubovi sklone unapred, pa sudije i ne treba da poguraju toliko, ali dobro dobro i sudije guraju partizan.Recite mi 5 klubiva gde je predsednik tog kluba bio i nesto u Zvezdi istovremeno?I na to sve nabrojte trenere bivse igrace Zvezde?Pa nema ta dva da se saberu ukupno 5-6 tih klubova, a partizan?Ima 25-26.

Ms

pre preko 1 godinu

I posle toliko predsednika ,trenera u drugim klubovima sudija koji navlace za Partizan opet je Zvezda na +10 ili je mozda ona na nivou PSG a pa moze da melje sve zivoranije kada je Partizan navodno guran Zvezda mu je stalno disala za vratom.
g

gost111

pre preko 1 godinu

stace vam to kada vi imate vase sudije
@

@Ms

pre preko 1 godinu

To Zvezdino disanje za vratom, navodno, bilo je tako, da ste u svaki derbi ulazili sa bodovnom prednoscu na Jna.Gde se unapred znalo, da ako zafali, pogurace sudija da partizan ne izgubi. Da budemo skroz posteni, nemate vise uticaj u klubovima kao sto ste imali za vreme Tole ere.

Ms

pre preko 1 godinu

Tole era srecom ja pamtim sve a vi mozete proveriti koji derbi unazad 10 ,15 godina smo mi pogurani ne da pobedimo nego da ne izgubimo na JNA u tom prolecnom delu ali i jesenji, zapravo su Zvezdu cesto i na Marakani pokusavali da spasu penalima izmisljenim kao Rnicu za udarac lopte u butinu.I koliko bodova je tada gubio Partizan koji je bio toliko favorizovan za razliku od postene Zvezde.
@

@Ms

pre preko 1 godinu

Kako ne Krstajic na Jna nagazi Lazetica nema penala.Kako ne, Milun da gol, ponisti se zbog nepostojeceg faula nad Stojkovicem.Prosli derbi na Jna nad Pesicem cist penal nije sviran.Na Marakani derbi Ben dajr gol ponisten zbog nepostojeceg ofsajda, na istom mecu Nikolic daje gol iz cistog ofsajda za partizan.Ima milion primera.

MS

pre preko 1 godinu

Pa da Krstajic u duelu sa Lazeticem ostecena Zvezda ali zaustavljanje lopte visoko podignutom rukom u kaznenom nije bio penal za nas kada nam nije sviran penal 22 godine,sto se tice i Tole ere. Ovo kasnije iz ove ako je gol Milunovica regularan 2 puta je regularniji ponisteni gol posle faula Urosevica za 2-0 cime bi se prakticno resio derbi .Voleo bi da vidim taj penal nad Pesicem znam samo da na proslom derbiju trebalo nama da se svira jos jedan cist penal identican kao Makabiju ,kada je vas igrac izbacio rukom loptu u korner.
P

PenaLtizan

pre preko 1 godinu

A ZNACI,POMAZE SE ZVEZDI TAKO STO SE JSD-U SUDE PENALI NA SVAKOM MECU!
b

brine

pre preko 1 godinu

Najbolje bi bilo da napustite ligu kao i vaši košarkaši
b

brine

pre preko 1 godinu

Vama pomažu još od 1945 g pa ništa
t

tugaaa

pre preko 1 godinu

smrzo se mozak na -10
G

Gost4

pre preko 1 godinu

кад видим да звездаши цитирају терзића и човића останем без текста...ако су вам то легенде и узори онда будите заувек први, ал тешко, има неко горе
Z

ZvezdaCrvena

pre preko 1 godinu

Nisu oni nase legende, oni su predsednici FK i KK zbog kojih tvoj klubić ni u fudbalu ni u kosarci nije video titule skoro deceniju.Šta je sporno?A vama Ostoja nije legenda!
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Ja inace tvrdim da je veci problem od toga da sudije pomazu Zvezdi I Partizanu to sto jednostavno imamo lose sudije koje ne smeju normalne stvari da sviraju. Uzmimo tipicnu utakmicu van Beograda u kojoj su Zvezda ili Partizan gost nalozenom domacinu. Koja je glavna taktika takvih timova? Pravi faul svaki minut i seckaj igru. I onda tako napravi klub 50+ faulova a pojedini igraci po 7-8 faulova. I sudija im da 2 zuta kartona i to tek na kraju utakmice kad vec zbog takve igre igraci hoce da se pobiju. Dok bi u nekoj Engleskoj, Francuskoj sudija to isekao posle treceg takvog faula nekim zutim kartonom pa ti ako hoces da pravis "pametne" faulove i kvaris igru svima izvoli.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Срамота, колико медијске наклоности и гурања имате, па то је нечувено! Као нећемо да се свађамо а овамо прозива друге како би сакрио своје незнање... Зашто дотични не коментарипе пенале против ТСЦ-а, несбжвиран оенал Јавору на ЈНА, пенал у 97 у Нишу, гол у Крагујевцу, гол у НС?
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Срамота, колико медијске наклоности и гурања имате, па то је нечувено! Као нећемо да се свађамо а овамо прозива друге како би сакрио своје незнање... Зашто дотични не коментарипе пенале против ТСЦ-а, несбжвиран оенал Јавору на ЈНА, пенал у 97 у Нишу, гол у Крагујевцу, гол у НС?
K

Kosta Kurta

pre preko 1 godinu

Inđija zna.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Као и Вождовац, Хајдук Кула, Спартак, Колубара... Али нису сви Сремска Митровица!
@

@Kosta kurta

pre preko 1 godinu

Nece Indjija nista reci nego reci nam ti kolika je bila bodovna razlika na tabeli pred utakmicu Zvezde sa Indjijom, u kom je kolu odigrana utakmica, sa polozaja gde se nalazio da li je sudija mogao proceniti mesto prekrsaja. Da bi tvrdio da je utakmica namestena morao bi znati odgovor na ova pitanja. Ako zelis da nesto komentarises prvo moras pogledati utakmicu.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Da sudije nisu pomagale Partizanu bilo bi 20 bodova razlike minimum sad!!!!!!!! Ovaj slobodnjak za Kataia je najveca greska na stetu Zvezdinih protivnika u celoj polusezoni!!!!! Neuporedivo u odnosu na ono sto se radi protivnicima Partizana. Javor je pokraden, TSC je pokraden, penal u derbiju smejurija nevidjena, Radnicki penal u 100-om minutu, toga se na prvu setim. A ima toga jos mnogo. Igraci Zvezde se sistematski prebijaju na svakoj utakmici, i sudije to pustaju. Mnogoooo vise se navlaci za Partizan nego za Zvezdu, i to se vidi lako. Ovaj gosppodin prosto receno prica neistine.....
m

milos m

pre preko 1 godinu

hahahahahahaahah ,majko mila
n

nema sta

pre preko 1 godinu

nema nista u toj velikoj glavi...
@

@nema

pre preko 1 godinu

Ubedljivo najvecoj!
n

nema sta

pre preko 1 godinu

nema nista u toj velikoj glavi...
X

XeXeXe

pre preko 1 godinu

Kao neko ko je sa velikom nervozom pratio utakmicu R. Niš - Zvezda, mogu da prenesem ljudima koji nisu da je nadoknada od 4 minuta krenula u '93 minutu jer se igrač bunio i izlazio sa terena kao seoska mlada, dobivši crveni karton zbog udaranja Milunovića. Edukujte se malo, I gledajte brdo nedosuđenih penala za protivnike Partizana. Izjava trenera je uzrokovana samo ovima iz uprave, kojima smeta stanje na tabeli, a ne znaju ništa osim da kradu pare iz kluba.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Guraju ih svim silama na to drugo mesto.
v

v1ad

pre preko 1 godinu

"Kada sudija podigne tablu onako i produži meč koliko je učinio" Pa koliko treba da produzi mec u kome se igraci protivnicke ekipe valjaju od 50og minuta? Ono protiv Radnika je realno mogao i 15 minuta da produzi a ne 7.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Pa dobro donekle i ne tako losa izjava. Al ne moze se uzeti bas u obzir, posto je Zvezda trenutno po kvalitetu druga galaksija... Ne treba ti bas tako, spinovanje je to, u sustini ove izjave...
G

Gost777

pre preko 1 godinu

nije tebi losa izjava??? auuu dete..ovo je sramota.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

@Gost777 pa sto se veseljace zaleces na moj komentar kad ne mozes da ga shvatis... Aj probaj ponovo procitati i pokusati razumeti, nije mi zbog mene nego tebi nebi bilo lose da shvatis i ovo i mnogo drugih stvari u zivotu. Polako, nije problem ne razumeti, problem je ne pokusati. Gde srljas odma...
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Sram vas bilo, koliko vam je dat vetar u ledja ove sezone sa krs timom, niko vam nije kriv sto niste znali to da iskoristite. Mozda je sudija sudio ovaj faul za Zvezd namerno a mozda i slucajno, ali koliko je malverzacija od strane sudija, ljudi u upravama drugih klubova, premiranih igraca drugih timova, ucinjeno sa vase strane i vi imate obraza da se bunite. Da je po istini, vi bi ste bili na sredini tabele, a Zvezda ne bi ni trebala da ulazi u malverzacije ako ih je i bilo, jer ima toliko jak tim da mu niko u ligi ne moze da parira. Ali vi znate samo da napadate druge, jer tako je najlakse sakriti svoje greske.
a

asi

pre preko 1 godinu

dzaba se prepucavate jedni i drugi. Niko nije objektivan zato sto je navijac. Sama definicija reci navijac to govori.
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Niko nije objektivan jer je apsolutnu objektivnost nemoguce postici. Medjutim postoji razlika izmedju osobe koja bar pokusava da objektivno sagleda situaciju i osobe koja svjesno i namjerno navlaci za svoj tim. Nazalost, 90% ljudi na ovim vjestima objektivnost uopste ne interesuje. Oni su ovde samo da iz sebe izbace licne frustracije i ako je ikako moguce da sto vise uvrijede navijace suprotnog tima.
m

mikan_zec

pre preko 1 godinu

Pa super da si izasao i rekao, za vreme Toleta, kako se pomaze partizanu.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Koji spin 😂😂😂.Dotični hoće da kaže da sudije trenutno pomažu samo Zvezdi.Ma kako da ne😂😂😂. Eto svi su coravi i ludi i ne vide da i vas guraju.Konkretno problem svih partizanovaca je što u slucaju Zvezde vide i najmanju sitnicu i sporno je čak i ono što nije sporno ali zato kada je partizan u pitanju tu ne vide i najociglednije .Ako je dotični pošten trebalo je da kaže "da sudije guraju i Zvezdu i Partizan ali trenutno Zvezdu malo više"a ne ovako da ispadne da se u ovom momentu gura samo Zvezda.Malo je bolesno,plaćenicki,zlonamerno i koristi se kao alibi.Šta urade u ovom partizanu ovim trenerima i igracima stvarno mi nije jasno.Kako uspevaju ovako mozak da im isperu .Pa ovo je mnogo.da im Žex Pantić priča bajke svako veče pred spavanje.
S

Sitnica

pre preko 1 godinu

Sitnica može i da se ne vidi ali treba biti ćorav da ne vidiš gol aut a vidiš penal na 18 metara.
К

Констракта

pre preko 1 godinu

Господине ситницо, како коментарипеш то што тренер твог вољеног клуба не прокоментарише како је узео пола бодова у последњим минутама дубоке надокнаде?
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Sitnica ako baš krenemo da kopamo ima i situacija kada igrač partizana odredjuje da li je panal ili nije.😉.Ima tih stvari za primer na obe strane ali vi vidite samo one koje idu u korist Zvezde.Ja lično nemam problem da kažem i priznam kada je nešto sporno ali još nisam naisao na navijača partizana koji je spreman na tako nešto.Vama je uvek neko drugi kriv.Malo objektivnosti vas nebi ubilo veruj.
S

Sitnica

pre preko 1 godinu

Ove Konstarakte i Katarakte neću ni da komentarišem. A Reč je reč, ja više volim da Partizan izgubi pošteno nego da pričamo o spornoj situaciji koja je dobila utakmicu. Ali Zvezda jednostavno ne gubi ni kada zaslužuje. Imamo na obe strane sporne situacije ali veći su problem "nesporne" gde nas prave ćoravima. Da, Jojić zagrlio loptu rukom tačno, ali to je sporedno a toliko se insistira na tome da se niko ne seća šta je prethodilo. Treba gledati da li je bio penal pre toga. Ako jeste onda nema uticaja to hvatanje lopte. Ako nije onda je lopta za protivnika i može žuti karton zbog igre rukom. Pošteno. A toliko se
@

@sitnica

pre preko 1 godinu

Jeste uhvatio loptu rukama, nije pre toga bilo nista sporno, ali je sudija morao da da donese odluku i izmislio penal! Ne uvijaj tu vec budi realan... Jojic je dosudio penal za svoju ekipu, i to je to!
9

90

pre preko 1 godinu

A kad je Jojić praćnuo Bajka šrančeta u malu mrežu, tu ništa nije bilo sporno. Za titulu.
@

@90

pre preko 1 godinu

Svaka cast, majstorski! Ali realno, imali ste i vi soma u meredovu na finalu kupa! Katai vezao u cvor nesrecnog Vujacica koji se polomi da uleti u meredov...

Delija

pre preko 1 godinu

Izbrojah a to moze svako, ove polusezone su sudije poklonile partizanu tacno 11 bodova, Zvezdi samo ovaj slobodan udarac gde je Katai dao gol to su 2 boda, stim da slobodni udarac nije isto kao penal, a penali su izvukli GALAKTIKOSE iz humske!
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Najjaci je argument kad neko kaze “jeste, krademo, ali vi kradete vise tako da nije uopste vazno sto i mi krademo.” Pravi balkanski rezon. Primitivizam na kvadrat.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

A sto se nadoknade vremena tice, narocito u Surdulici, a i u Nisu, koliko je prekida bilo, izlezavanja protivnickih igraca, jos je malo produzeno. Prica za nadoknadu u Nisu, a oni dobili istu toliku u Nisu. Cak u istom tom kolu dobiju istu toliku nadoknadu a njihova utakmica maltene bez prekida bila. Licemeri bez premca, i kao sto rekoh, lopov vice "drzte lopova". Nego, ne znam sta rade ovi sto pisu kazne, on ocigledno zeli da dobije jednu.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

На суђење може да се жали једино Тсц јер би бежао Партизану бар 5 бодова у борби за друго место. Можда су тебе убедили у лажи јер си био пристојан. Остатак Србије не могу: Ниш, дерби, Јавор, Тсц...
P

Pričao sam nedavno

pre preko 1 godinu

Sa nekim navijačima Partizana, u kladionici naravno. Momci kažu, proći će dosta vremena, dok se Partizan ne oporavi. Većinom spominju podele na tribini, ubistva koja su se desila, bunker. Kažu bilo je svega u prošlosti, ali ovakvih stvari nikad.
b

brukabio

pre preko 1 godinu

sudjenje je samo dobro kada sudija pokloni penal za penaltizan ili kada var za protivnika se ne oglasi, to je grobarsko postenje
b

brukabio

pre preko 1 godinu

sudjenje je samo dobro kada sudija pokloni penal za penaltizan ili kada var za protivnika se ne oglasi, to je grobarsko postenje
G

Gost776

pre preko 1 godinu

sudjenje je samo dobro kada sudija pokloni penal za penaltizan ili kada var za protivnika se ne oglasi, to je grobarsko postenje
A

Ajmo o cinjenicama

pre preko 1 godinu

Zvezdasa na stadionu ima da stanu svi pod jedan suncobran.
G

Gost samo gost

pre preko 1 godinu

Ajmo sa cinjenicama dobro je to dok stanu pod jedan suncobran sta bi bilo da je kao vas pa stanete pod jedan kisobran.
G

Gost Pana

pre preko 1 godinu

A grobara pod maslačak,komotno.
G

Gosst

pre preko 1 godinu

I to da se neguraju.

Delija

pre preko 1 godinu

Mi pod suncobran, vi isto samo pod onaj sto serviraju uz neki zenski koktel!
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

stanoje 2.0
K

Kad je

pre preko 1 godinu

Milojević, pričao nešto o sudjenju. Ili o Partizanu, nikad. Zato ga i cenim i nemoj nikad,.ostani gospodin. Kad to počneš da radiš, isti si kao ostali.
A

Axaxxaxa

pre preko 1 godinu

Pa nije bilo ni naaaaajmanjeg razloga da priča o suđenju kada su se Šolja, Boaće i drugi ćorci nadavali golova. Gol iz gol auta, penal na 18, gol "čist kao suza" i čovek da priča o...? Ma hajte.
A

Aahahah

pre preko 1 godinu

Čovek misli, na sadašnjeg Milojevića.Prati malo fudbal, za promenu.
A

Axaxaxa

pre preko 1 godinu

Pa formula Tereza je ista. Milojević jedan ili drugi nemaju na šta da se žale. Kada pobede sumnjivo i mršavo onda kažu da se tako osvaja titula i tu su u pravu! Kasnije ko se dokopa neke Sampdorije, bude šta biti mora.
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Pa dobro svi što gube se ljute to je poznata stvar I svako gubi bar po nekad ali nikad Boža zvani Pub. Ne znam ali kažu da je Tole mnogo zadužio Partizan pa sada samo kamate ne mogu da se isplate a tek dug da ne pričam.

Petran

pre preko 1 godinu

Vi se jos bavite srpskim fudbalom 🤦🏻‍♂️
A

Alo FSS

pre preko 1 godinu

A gde je kazna za petrica i zasto on moze da spominje sudije bez kazne uporno???
1

11080GZ

pre preko 1 godinu

Zanaju to svi Gordane,ali ovo je Srbija. Ovde cak moze i Vulin da bude ministar,a ne sve ovo sa Terzom i zvezdom.
З

За овакве изјаве

pre preko 1 godinu

Се удаљава из фудбала, тужи се, кажњава... Срамота
N

Nexu

pre preko 1 godinu

Zasto? Pa covek je rekao istinu. Ja sam zvezdas ali sve sto je rekao stoji.
a

alo bre

pre preko 1 godinu

ti si Zvezdas kao i ja Putin!
K

Ko o cemu......

pre preko 1 godinu

Da je sudjenje bilo normalno, I da je radio Var kako treba vi bi bili na -15 lopovi jedni
P

PFC

pre preko 1 godinu

Gordane, pokušavaš problem nazvati pravim imenom, ali ostaješ nedorečen. Znaš dobro da to nije samo do sudija, problem je daleko širi i ozbiljniji. Pokušavaš i džentlmenski da ublažiš stvar pominjući da se i Partizanu pomagalo - porediš neuporedivo. Gordane, Partizan se sistematično uništava, u svim sportskim sekcijama, kroz upravljačku strukturu, kao i navijačku organizaciju. Dobro znamo i odakle sve potiče. Ovako nešto se ne pamti na ovim prostorima, pretpostavljam i šire. Teško jeste, preteško, imajući u vidu da te "kadija i tuži i sudi ti" da "sila Boga ne moli", ali treba biti smiren i pametan pa probati opstati. Bojim se da bi istupanje svih sportskih selekcija, u svim sportovima i takmičenjima, manje koštalo od onog što nam se sprema. Naravno, oni neka razmišljaju o tome da oholost prethodi propasti. Mada, toliko su opijeni silom da čisto sumnjam kako im je to prisutno.
z

zaks

pre preko 1 godinu

Istupite, molim vas, da više ne slušamo i čitamo gluposti.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Oće to sa se uništava trpanjem love u svim sportovima. Samo ste vi navikli da se drugima ne da. Sad kad je podjednako odma problem. Naučite već jednom vi ste tu gde vam je i mesto bilo i uvek će biti.
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Nije se nekad pomagalo Partizanu, vec se sad u najvece pomaze Partizanu, a najotvorenije je u poslednje 3 godine, gde se sudije ne libe da neke ocigledne stvari ne dosudjuju, i obrnuto. A voleo bih da mi neko da primer gde se pomoglo Zvezdi. Pod pomoc podrazumevam nesto kao dva-tri nedosudjena penala za protivnika (dva puta se ove sezone desilo na Partizanovim utakmicama), ili nesto konkretno. Nego su ovo prosto izgovori. Klasicna grobarska fora, lopov vice "drzte lopova".
Г

Гостт

pre preko 1 godinu

Замисли свирају ти пенал ван казненог хаххахахаах
k

kVAR na Marakani

pre preko 1 godinu

I tako "pomaganje" Partizanu daje rezultat da je Crvena zvezda prva u svim sportovima. Zanimljiva vrsta pomoći. Lopovska vremena.
G

Gostivojevic

pre preko 1 godinu

"Zvezda prva u svim sportovima" Mozes li jos masnije da slazes.Vojvidina prvak u odbojci i rukemetu,Novi Beograd u vaterpolu i sta cemo sad.Nisu ovo vremena kada pored vas niko nista nije osvajao u bilo kom sportu.
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

Tako je PETRIĆU,to zna cela Srbija,ako si rekao
T

Tz

pre preko 1 godinu

A kada će doći vreme da se manjim klubovima ovako pomaže u susretima sa blizancima,da stvarno zakukate i vidite kako boli nepravda.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Prva stvar, objektivnost, za koga god da navijaš, nemoj da lažeš. Druga stvar, svi snimci postoje na internetu i ni tu ne mogu da se izvrću činjenice. Zvezda je došla do regularne pobede u Nišu, jer je nadoknađen prekid u nadoknadi. Zvezdi može da se prizna gol u Novom Pazaru jer je bio sličan intenzitet povlačenja, poklonjen penal za zvezdu u Kragujevcu jer je ruka Pešića na vratu igrača Kragujevca i obrnuto, s tim što se Pešić baca u nazad, poklonjen slobodan udarac u Surdulici apsolutno nije bilo faula. Partizan daje golove u nadoknadi pre isteka vremena protiv Mladosti GAT i protiv Radničkog u Nišu, penal za Partizan u Nišu regularan, gaženje po stopalu, protiv Javora se ne svira čist penal za Javor, pa se svira nepostojeći penal za Javor i ne svira se penal za Partizan nad Vujačićem, pred kraj ili u nadoknadi. Protiv TSC-a ne mogu da nađem snimke tih penala za TSC, nisam gledao utakmciu, neka bude da vam verujem na reč. Saldo poklonjeno Zvezdi 4 boda, Kragujevac i Surdulica, Partizan oštećen protiv Javora za 2 boda, TSC po vašim rečima oštećen pa da stavimo da je tu trebalo da bude nerešeno a ne pobeda Partizana i oduzimamo 2 boda Partizanu. Broj bodova bi onda bio Crvena zvezda 49, Partizan 43. Molim argumentovano, ako se neko slaže ili ne slaže sa nečim, vodimo dijalog, lupanje pluseva i minusa ne računam jer svaka budala može da ih stiska.
R

Radamelo

pre preko 1 godinu

U oku posmatrača je, objektivnog coveka neces naci u zemlji jer svi navijaju ili za zvezdu ili partizan. Evo ja cu da kazem da penal za partizan nije bio u derbiju ti ces reci da je bio. I tako verovatno za svaku odluku, usaglasicemo se verovatno za 10% situacija. Nego da ne bi ti i ja ovako tupili preko komentara valjda treba da postoji neki organ u sklopu fss ili sudijske organizacije i da radi neke analize da belezi ko je sta gde lose procenio, kad se i zasto jeste ili nije javio var i ostalo. Pa onda lepo suspenzije kazne i ostalo. I novinari da rade posteno posao pa da objavljuju sve sporne situacije a ne cenzura.
R

Radamelo

pre preko 1 godinu

U oku posmatrača je, objektivnog coveka neces naci u zemlji jer svi navijaju ili za zvezdu ili partizan. Evo ja cu da kazem da penal za partizan nije bio u derbiju ti ces reci da je bio. I tako verovatno za svaku odluku, usaglasicemo se verovatno za 10% situacija. Nego da ne bi ti i ja ovako tupili preko komentara valjda treba da postoji neki organ u sklopu fss ili sudijske organizacije i da radi neke analize da belezi ko je sta gde lose procenio, kad se i zasto jeste ili nije javio var i ostalo. Pa onda lepo suspenzije kazne i ostalo. I novinari da rade posteno posao pa da objavljuju sve sporne situacije a ne cenzura.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Zaboravio si gol Napretka koji nije dosuđen. Penal u derbiju nije bio za Partizan ili ako je bio onda je i za faul nad Pešićem, na početku utakmice trebao, biti penal za Zvezdu. Javoru nije dosuđen čist penal iz iste akcije gde je Partizan postigao gol nakon kontre. Nisi gledao TSC? Ko može da ti poveruje u tu priču, gde imaš snimak situacije sa te utakmice? Zvezda je dobila nepostojeći prekršaj u Surdulici, ali je oštećena u derbiju, jer nije primenjen isti kriterijum za prekršaj nad Pešićem i penal za Živkovića. A sudije na utakmici protiv Čuke oštefio Zvezdu dozvoljavajući grubu igru i prekršaje domaćina za čiste kartone. Ako želiš da budeš objektivan onda barem pokušaj tako da razmišljaš.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Pa ako cemo realno, Javor u prvoj utakmici protiv Partizana nije dobio dva penala. To kad dodas na konacni rezultat ne pravi razliku, ali da su dosudjeni kad nisu, mozda bi i pravila razliku. Onda, Javor u Humskoj - nije samo da im nije dosudjen penal, vec je Partizan u nastavku te akcije dao gol. Dakle, gol manje za Partizan, a penal za Javor. Penal u poslednjem minutu necu da komentarisem, smesan je, ali ajde, neka bude. Onda, tri nedosudjena penala za TSC. Onda, izveden slobodnjak bez sudijskog zvizduka i gol protiv Cukarickog. Pa faul u napadu protiv Mladosti, pa mozda ofsajd (ovo ja nisam video, ali pricaju ljudi pa se da proveriti protiv Pazara. Radnicki su imali onog mucenika sto je napravio dva penala namerno. Pa onda sklanjalice bez broja, a navescu samo Vozdovac, Vojvodinu i Radnicki kao primer. Hoces da preracunas koliko je to bodova? Sto se Zvezde tice, za penal u Kg, mozemo da diskutujemo, ali neka bude da je poklonjen. Slobodnjak u Surdulici i da je poklonjen, to je slobodnjak. Ko ti garantuje da ces dati gol iz toga? 95/100 slobodnjaka se promasi. Dakle, ako hoces objektivno, sa popustima na Javor i Kg, Zvezda je dobila dva boda na poklon, a Partizan 8, sa potencijalom za jos 7 ako uzmemo u opciju Javor u gostima, Novi Pazar i Javor na JNA, plus X sklanjalica, sto ce reci 15-25 bodova lagano je navuceno na stranu Partizana. Kad dodas ovih 10 postojecih, lepo je Terza rekao da bismo bili 25 bodova ispred da je postena liga i sudjenje...
a

alo bre

pre preko 1 godinu

kazes sve moze da se nadje na internetu samo ne utakmica sa TSC... ha ha ha
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Jel nam se pomagalo kad 1/4 veka cekamo penal u derbiju?!Jel sudija dao gol umesto Petrovica,jojica,Kojica?!Nemoj Petricu da po stare dane pricas neistine.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Још једна бајка. Звезда има 3 или 4 пенала више за 77 година дербија, значи пенал више на отприлике 20-25 година, односно на 50-ак дербија.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Ne razumem zasto ih spominjes, niti nesto menjas na taj nacin, u najboljem slucaju oni ce po starom, a mogu i jos bahatije... Kada te pitaju samo iskuliraj, a kada se vlast promeni sve ce na naplatu.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Ako cemo tako, vlast se promenila i tada je krenulo sve da vam se vraca! Vi ste ti koje stize karma!
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Prestanite sa tim izrazom - karma, niti je sprski, niti 90% vas razume sta to znaci. Drugo, polako druze, sve dodje na naplatu, samo polako...
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Haha jesam Grobar, ali Partizan mu ocajno izgleda on pominje kako se pomaze zvezdi, pa dobro svi znamo da im se pomazi i da im se deli i sakom.i kapom, ali pametnije je da gledas u svije dvoriste a ne da komentarises zvedino sudjenje, jer znamo svi da si primoran na to jer te uprava tera na takve stvari ( zbog losih rezultata)kako bi sacuvali fotelje!
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Izmišljeni penal za Partizan u Nišu nije isto što i slobodan udarac sa 20 metara za Zvezdu u Surdulici. Prvi penal za Partizan u Nišu i ne dosuđen penal za Javor su apsulutno identične situacije. Greši se na svim utakmicama u našem prvenstvu zbog loših sudija ali je naglasak na Zvezdi i Partizanu. VAR nije opravdao očekivanja ni kod nas ni u svetu, čak je moje mišljenje da je ubio draž.
M

Mikki

pre preko 1 godinu

Jel ima ko od novinara da ga pita koliko je trebalo da se produži meč u Nišu? Koja jasnost i traženje izgovora za sopstvenu nesposobnost
a

alo bre

pre preko 1 godinu

nema novinara da ga pita kad su svi isti kao i on, svi isto misle, spinuju, prave smejuriju od novinarstva svojom neobjektivnoscu. Bio to partizan ili zvezda novinarstvo je bruka i navijacka lakrdija, na bolji primjer je onaj radulovic sa arenei svi komentatori koji prenose partizanove utakmice. I Zvezdine takodje su neojektivni al to je vecinom kad se igraju evropske utakmice ali kad se partizanove prenose moras smanjiti ton na dvojku inace probisev usi i to protiv pazara, mladosti, TSC,...
M

Ma da...

pre preko 1 godinu

A bio si slep kad se pomagalo Partizanu svim silama? Zasto tada nisi istupio i rekao ovo nije posteno? Realni navijac Partizana- mitsko bice...
J

Javnost da zna

pre preko 1 godinu

Zvezdasima je lepse da veruju madjiji neko postenim ljudima.
z

zaks

pre preko 1 godinu

A koji su to pošteni ljudi, po tvom mišljenju? Je li ovi tvoji ?
9

987

pre preko 1 godinu

Sram te bilo, Petrić. Rekao ti Vučela da podbodeš Zvezdu. Ma nemam komentar, smučili su mi se ljudi u našem fudbalu. Razumeo bih da se samo Zvezdi pomaže, ali Partizanu se još više pomoglo. To je ona kad lopov viče, držte lopova.
M

Manojlo

pre preko 1 godinu

I TSC je oštećen protiv Partizana čist penal nije dosuđen pri rezultatu 1-0 za TSC i to nije ni var pogledao sudija verovatno nije hteo-smeo
k

kVAR na Marakani

pre preko 1 godinu

Bruka Crvena i Zvezdina sramota. Kao penal u Inđiji, kao gol iz gol auta.
T

Tevez

pre preko 1 godinu

I gol Djurdjevica rukom na tom istom derbiju! I ponisten gol Bena,i priznat Nikolica iz ofsajda,i nepostojeci faul Milunovica za gol u derbiju,i ponisten gol Milijasa u derbiju... Treba li jos?
D

Dr. Mr.

pre preko 1 godinu

Ostadoše da pričaju kako je Zvezda dobila taj penal van 16 m. I neka pričaju, i treba. Ali zašto NIKO NIKAD ne napiše ili kaže da je pre nekoliko godina za Jagodinu sviran penal na 18 m protiv Zvezde u sred Beograda??? I tada je pobedila Jagodina 3:1. To se nije desilo??
T

Tereza Tevez

pre preko 1 godinu

To su po tebi neke sporne situacije ali gol iz gol auta i penal na 18 metara su nesporno sramotne situacije.
D

Da li je moguće.. m

pre preko 1 godinu

Penal za javor ne dosudjen, u nisu penal u 97 minutu , gol protiv Mladost gak isto u 96 minutu, penal protiv surdulice , penal u derbiju , ne priznat gol napredku , penal protiv vojvodine , ne iskljucenje Jovica protiv KG, I onda citas ovde kao nesto ovako licemernu izjavu????
p

pfc

pre preko 1 godinu

Korektna izjava, nije ništa slagao. Nego ovima što je, (kad padne igrač na 18m penal, gol kad je lopta izašla pola metra napolje, kad im nagaze na senku igrača to je penal, kad njihov igrač loše šutne loptu svira se faul od lepte i tako dalje, mogao bih do sutra) sve to normalno nije ni čudo jer su tako navikli i za drugačije ne znaju!
@

@pfc

pre preko 1 godinu

Slagao je sam sebe i svestan je toga. Nećeš više biti trener, ako n slušaš nas, duo VV, jasno kao dan.
M

Micko nis

pre preko 1 godinu

Pomaze se sada i zvezdi ali mnogo vise vama gospodine petricu.protiv tsc pri rez od 1 0 cist penal im se ne svira tu vam je sudija poklonio 3 boda. Protiv radnickog nepostojeći penal u 97 min tu jos 2 boda, protiv ekipe gata isto 2 boda to je za sada 7. Smesan penal u derbiju dobijate, protiv javora pri rez od 1 0 za javor cist penal u 12 min im se ne sudi. Da li je normalno gospodine petricu da joca grujic rodjeni brat danila zaposlenog u fk partizan sudi polovinu tih utakmica. A drugu polovinu u var sobi Jovanovic. Min 10 tqk boda vam je sudija poklonio ove polusezone. Jedina kradja u korist zvezde bila je sada u surdulica. Tako da min 20 boda bi bila razlika dq nije sudija
N

Nisi ti slep

pre preko 1 godinu

ti si ćorav kod očiju
a

ajde gukni

pre preko 1 godinu

U kom minutu partizan daje gol protiv Mladosti Gak? u kom minutu partizan dobija penal u Nisu?
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Ta iskrenost može u Srbiji skupo da te košta. Poštovanje od starog Ciganina.
G

Gost7777

pre preko 1 godinu

Ti nisi cigan, ti si neko ko cita samo naslov...
a

alo bre..m

pre preko 1 godinu

koja iskrenost??? pljuje ti zvezdu ...
@

@gost pele

pre preko 1 godinu

Ako si ti Cigan, ja sam navijač Dinama iz....... znaš već odakle.
Т

Тета Карма

pre preko 1 godinu

А што мангупе ниси изашао и јавно рекао исто то у то време када се помагало ЈСД Партизану, када су се пенали свирали сами себи, надокнаде биле по 12 минута, шириле ноге у живом зиду, вијорио Толетов барјак на југу итд, итд!?
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Samo je bitno da u Zvezdi cveta poštenje na čelu sa Terzićem
Б

Братина

pre preko 1 godinu

За људе из Партизана, Терза је светац.
Č

Čisto da znaš

pre preko 1 godinu

Ne cveta cveće ni u vaše preduzeće!
X

XD

pre preko 1 godinu

A šta je pisalo na "tabli"? Realno su pojeli 15 minuta minimum. Toliko izležavanja, odugovlačenja, deca prvo neće da daju loptu pa kada daju jednu onda ubace i drugu na teren. Ako nećeš da se svađamo oko fudbala budi realan. To je kao što recimo trubite pet godina o nepriznatom golu Ristića u Rusiji ali niko da pomene da su kod trećeg gola pre centaršuta izašli u aut i da im je u Beogradu poklonjen penal kakav se ni vama ovde ne svira. To ne vidite.
S

Sale555

pre preko 1 godinu

Pa vas Grujic delegira sudije. Za svaku gresku u korist Zvezde, sudije naprave bar 2 greske u vasu korist. Sram vas bilo Toletovci.
D

Džoooo

pre preko 1 godinu

Otrese ga Spartak a on kuka o Zvezdi, još jedan Kalimero
f

fan

pre preko 1 godinu

Al da su samo pogledali utakmicu u Nisu ne bi je pominjali u zivotu, al ne videli samo na flashscore-u pa lupaju...
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Jadni vi,pa samo vas kradu. Ipak ste imali "samo" gol iz penal u nišu u 97 minutu iako produzeno 5,dajete gol javoru za 1:1 iako pre gola bio penal za javor,protiv tsc-a necemo ni spominjati sta je bilo sve jer boze moj,kako sme penal protiv VAS da se dosudi,ne ne,to niposto kakvi. I u pravu je covek,bila bi drugacija tabela,jer da je zvezda i izgubila dva boda u surdulici,onda iz tog postebja i partizan gubi bod iz niš,3 boda protiv tsc-a i bod protiv javora,znaci bilo bi bilo bi plus 13 za Zvezdu,minimum
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Toliko o gospodstvu Gordana, nazalost podlegao je pritisku, izgleda da tako mora. Da bilo je odluka u korist Zvezde i to niko ne porice, ali isto tako je itekako bilo odluka u korist Partizana. Ne svira se cist penal TSC-u, u Nisu takodje igraju 97 min, pritom u 97-om dobijaju penal koji nije penal i da ne nabrajam dalje. Navlaci se i navlacice se na obe strane. Ali za jedno se slazem iz ovog intervjua, najveci problem naseg fudbala jesu Zvezda i Partizan, koliko god ja voleo Zvezdu.
v

vtvtvtvtvt

pre preko 1 godinu

Je l treba da se ćuti o tome? Koliko među vama itekako ima onih koje je sramota ovih titula vidi se na proslavama u proteklih par godina
@

@vt

pre preko 1 godinu

Kad je bila slaba poseta ns proslavama titule? Zasto pises neistine?
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Само ви немојте о броју навијача, Партизан има више играча него навијача. Да вам није дербија, имате мању посету од бар 5 клубова у лиги.
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Nisam znao da sem trenera ovaj tip nastupa i kao "stand up" komicar
G

Gos

pre preko 1 godinu

Pomaže nam se tako što nam poništavaju regularne golove i ne gledaju VAR za očigledne penale.
i

ijaooooo komedije...

pre preko 1 godinu

Ma vazno je da je sudjenje u topoli bilo savrseno ahahahahha
N

NikolaMozzart

pre preko 1 godinu

Nerealan 100%. TSC ne spominje. Derbi ne spominje. Penal u Surdulici ne spominje. Penal za Javor ne spominje. Penal u Nisu ne spominje. Nadoknadu protiv Mladost Gata ne spominje.
3

3333

pre preko 1 godinu

Postenjacino dva penala za Tsc , penal u Nisu ,crveni karton ne dosudjen u Kragujevcu , gol za Napredak koji nisu videli,gol protiv Cukarickog za tri dva bez davanja znaka sudije, lazni penal u Surdulici, lazni penal u derbiju, igranje sto minuta protiv Mladosti Gata
И

Иван

pre preko 1 godinu

Е сад си открио топлу воду... Судије навлаче и за Звезду и за Партизан против свих осталих клубова, а у дербијима се због свега што претходи и следи све судије погубе па како се коме заломи, некад погурају једне, некад друге али сигурно упропасте утакмицу.
e

ecka siti

pre preko 1 godinu

Da li ce strateg partizana biti kaznjen zbog ove izjave i komentarisanja sudjenja?
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

A ne kazes zasto se podigne tabla na 7 min a mogla je i na 10? Ovi tvoji iz Surdulice su lezali konstantno od 70. do tog 93. kad je pao gol...
G

Gost888

pre preko 1 godinu

Fejsa gazi Ratkova, var sistem nem, I onda on dodje nesto ovde da prica????
i

iiiiiii

pre preko 1 godinu

da nam pomaze covece,eto neka pomaze sudijskom nadoknadom od 1minuta eto,velika pomoc,a sta cemo sa vasim pomaganjem oko penala,nesviranjem penala za protivnike,oprastanjem velikog broja zutih i crvenih i kome se prijatelju vise pomaze,jesi slep si....
h

hulio

pre preko 1 godinu

A penal za TSC..
G

Gost9999

pre preko 1 godinu

Nije penal. Prosto.
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Petricu citiracu Nikolu Koju iz Mi nismo andjeli 1 ,,A bio je kul tip, onda se zaposlio", tako i ti. Bio si kul tip, onda je proslo dva meseca tvog trenerskog posla u Partizanu i postao si kao i svi oni. Mislio sam da si gospodin, a ti suprotnost. Gde si cuo Milojevica da nesto prica o vama, nigde. E pa zato ce uzeti titulu sa nikad slabijim timom Zvezde u poslednjih 5-6 godina i na leto kad dovede prava pojacanja, tugovacete godinama jos. Pozdrav od Zvezdasa.