Komentari na vest

Petrićevi poletarci pokazali zube Lučancima: Ilić i Jevremović zakucali na vrata prvog tima

g

gost 1944

pre preko 1 godinu

Od ovoga recimo sefa struke u FKP nikada strucnjaka kada je fudbal u pitanju . Kao fudbalera dobro ga je opisao Ivica Osim kada je bio selektor rep. Jugoslavije .
b

batabane

pre preko 1 godinu

Vecina nas ovde kritikuje lose stvari,ali slaba vajda.Rukovodstvo tera po svome.U moru gluposti je ,ako ne i najvece,ovo razdvajanje dece i favorizovanje jedne grupe.Omladinski tim Partizana treba da bude organizovan tako,da gotovo svako od njih po potrebi moze da uskoci u prvi tim,kao privremeno ,trenutno resenje.To znaci ,da omladinski tim treba da bude institucija,sam po sebi.Da svake godine bude prvak i igra LŠ.Naravno da ce u normalnim situacijama na svakih 5-6 godina i Zvezda da bude prva godinu dve.A ne kao sada u ovom raspadu sistema u organizaciji fk Partizan,Zvezda dominira 5-6 godina.Jedan od glavnih razloga ,pored i losije selekcije i vodjenje tima je i ovo razjedinjavane ekipe.Partizan je morao na ove pripreme ,posebno da povede i omladinski pogon,kompletan.Dali ce u slučaju potrebe, na nekoj utakmici prvog tima da pozajmi nekog omladinca ,zavisi od situacije,i to je nesto drugo.Ali razdvajati decu,dovoditi ih iz samo njima znanih razloga,jer ta deca u 90% slucajeva ne postanu prvotimci je unistavanje baze ekipe,omladinskog pogona.Kad se ukaze potreba i taj omladinac,ili kadet,zasto ne,je toliko dominantan u generaciji i na odredjenoj poziciji,onda treba imati i srca i mozga i izgurati tog momka do startera.Da omladinac koji nosi svoj omladinski tim,bude premesten konstantno na klupu prvog tima,pa i tribine je van pameti i ogromno neznanje rukovodstva.Ti momci moraju da igraju non stop i uce kroz utakmice.Samo tako ce stvarno postati prvotimci koji prave razliku.Od svih trenutno omladinaca ,jedino Bazdar može i mora da bude prvotimac i da igra u proseku 60 minuta.To je koncepcija,to je plan,koji vodi napred.Sa ostalim omladincima raditi ,da sačuvaju pvo mesto i naredne godine ,i pjacani ostvariti uspeh u omladinskoj LŠ.To je koncepcija,to je domacinsko poslovanje.Nije problem da u slucaju da se desi,da se povrede dva stopera,i jos treci dobije crveni karton da Mihajla Ilica tada ubace u prvi tim ,pa i kao startera.Ali to ce biti igrc koji ima iskustva i iz omladinske LŠ,i bice spreman i svoj na svome.A oni ga prebace u prvi tim a decko odigra 100 minuta u čitavu sezonu,i očekuju da napreduje i postane standarni prvotimac.Glupo ,smesno,žalosno.Otpustiti,prodati,Fejsu,Filipovica,Lutovca,Pavlovica,Meniga,Saničanina ,a dovesti Hazizu,Nastasica,Igora Zlatanovica,zacementirati Bazdara na desetki i bice četvrtfinale Lige Konferencije,i uznemiricemo Zvezdu sa dve pobede.Do titule ,nemoguce,ali uplasiti ih i stvoriti dobar tim za kvalifikacije u LŠ,da je pameti, bi moralo.
J

Jelenko P

pre preko 1 godinu

Ako stvarno vrate Jojica treba ih otjerati u tri lijepe.Pocev od Petrica,koji trazi njegov povratak,pa do ostalih clanova uprave.Umjesto da dovedu neko pojacanje oni vracaju igraca koji je na terenu igrao za protivnicke ekipe.
g

gost 1944

pre preko 1 godinu

Nista cudno sa Jojicem jer je FKP postao klub penzionera i kompletan FKP vode penzioneri na celu sa vucelom i drugima .
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Cuvena mladost iz Lucana jos prekaljena. Kapa dole Petricu Vucela majstore bravo momci pardon babe.
L

Legolass

pre preko 1 godinu

Jel vodio Neško na jagnjetinu?
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Eto, Petric je dobio pojacanje, i ne mkra da se vise zali. Dosao je Jojic.
A

Aca sd

pre preko 1 godinu

Uglavnom tanko ...Bazdar i Dijabate zongleri bez koristi ,Jojic i Sehovic sramotno lose ,Pantic deset losih prijema i dodavanja ,..Belic i par klinaca nije lose ...sredina i odbrana kao i prvi tim sa mnogo propusta bez blokada ,duela ,ostrine ,brzine koje su odlika modernog fudbala ...
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Da li će se Partizan ikada otarasiti ovog Jojića.Hvala za gol Zvezdi pre desetak godina a sve posle jedno veliko ništa.Dok dovodimo pojačanja kao što je Jojić doguraće Zvezda do desete u nizu.
N

News

pre preko 1 godinu

Ne znam cemu ove prijateljske utakmice sluze. Bolji je tempo utakmica u balonu nego ovih utakmica u Turskoj. Posle se cudimo sto Partizan i Zvezda nemogu da izdrze malo jaci tempo u Evropi.
P

Paco

pre preko 1 godinu

A pojacanja??? A da,stigao je Jojic,sad mozemo u napad na Ligu sampiona,ne brinem se))))
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Nasi fudbaleri. Baskare se mesecima po turskim letovalistima. Najduze zimske pripreme u Evropi a opet ne mogu da potrce kad dodje evroscena.
L

Lucanci

pre preko 1 godinu

Bolji smo bili,zal za pobedom! Napred Mladost!
G

Gost jesam

pre preko 1 godinu

Pokazali zube i izborili remi protiv prekaljene superligaške ekipe Mladosti iz Lučana!!! Šta dodati?
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Pa, nista. Eventualno reci/napisati da se trenutno ispisuju neke od najsramnijih stranica Partizanove klubske istorije. Na sta smo spali, to je za nepovjerovati. Ali jos vise je za nepovjerovati da je klub sa ovakvim stvarima zadovoljan.
b

brukeee

pre preko 1 godinu

igraju sa filijalama utakmice...