"Fudbaleri Petrokuba"
"Fudbaleri Petrokuba"

Petrokub je kec na kub!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.09.17. | 10:09

Gosti nemaju pobedu u eliti na gostovanjima još od 2011...

Fudbaleri Petrokuba

Od 2000. godine u Moldaviji Šerif iz Tiraspolja samo je dva puta prepustio titulu drugim klubovima - 2011. Dačiji iz Kišinjeva i 2015. Milsamiju iz Orheja.

Izabrane vesti

A kako je krenulo ove sezone - Šerif će prigrliti još jedan trofej. Iako je u prva tri kola imao dva remija, u narednih osam zabeležio je osam lakih trijumfa, i sada je na vrhu tabele, baš ispred Milsamija i Dačija. Upravo borba za to drugo i treće mesto, koja vode u kvalifikacije za Ligu Evrope, mogla bi da bude veoma zanimljiva, a kao potencijalni kandidat za taj, gornji dom pojavio se Petrokub.

KVOTE: Petrokub - Sfintul

Klub iz Hinčeštija ima skromnu istoriju, kada su u pitanju neki veliki dometi, a ove sezone je dobro počeo, pa se svi u Petrokubu nadaju da bi mogli da pariraju mnogo poznatijim rivalima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 15:00 4201 MOL 1 Petrocub - Sfintul ki 1 1,62

Oni imaju priliku da danas potvrde da dosadašnje solidne igre nisu slučajne, pošto im u goste dolazi poslednjeplasirani Sfintul. Ovaj tim se vratio u elitu posle pet godina, ali čini se da će vrlo brzo nazad u drugu ligu. Drži fenjer posle 11 kola, a do izražaja su došle stare boljke. Sfintul je, naime, te 2011/2012. ispao jer je igrao očajno na gostovanjima, a tako je i sada: na pet gostovanja u ovom prvenstvu ima četiri poraza sa nulom, a samo je jednom izborio remi - protiv Dinamo Auta (2:2).

Dakle, Petrokub ovde ne bi smeo da ima većih problema da dođe do trijumfa, a s ozbirom na to kako se Sfintul snalazi kada izađe iz svog Suručenija, Sigurna pobeda s kvotom 2,70 deluje primamljivo.

MOLDAVIJA 1 - 11. KOLO

Petak

15.00 (1,62) Petrokub (3,60) Sfintul (5,30)

(Foto: YouTube screenshot)


tagovi

bet analizaMoldavijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara