Petrović proslavio godinu dana u Zvezdi: Olimpijakos najlepši momenat...

Vreme čitanja: 2min | sub. 08.08.20. | 17:38

„Četiri godine igram profesionalni fudbal, a opet sam među najmlađima“, poručio mladi vezista

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović rekao je danas da je svaki meč važan u borbi za titulu i dodao da će njegova ekipa dati sve od sebe da osvoji nova tri boda u utakmici protiv Mačve.

Fudbaleri Zvezde sutra gostuju ekipi Mačve, u utakmici trećeg kola Super lige Srbije.

Izabrane vesti

"Idemo u Šabac i daćemo maksimum da ostvarimo još jednu pobedu i osvojimo nova tri boda. Mister (trener Dejan Stanković) nas stalno podseća da je svaka utakmica borba za titulu i mi to tako gledamo. Mačva je još u Kupu Srbije pokazala da je težak protivnik, pogotovo kada Šapčani igraju na svom terenu. Maksimalno smo koncentrisani i posvećeni toj utakmici. Gledamo da iz duela u duel napredujemo i postižemo što više golova", rekao je Petrović.

Izabranici Dejana Stankovića su novu sezonu počeli sa dve ubedljive pobede, protiv Novog Pazara i Radničkog iz Niša.

"Ostvarili smo dve pobede na početku sezone, u obe smo postigli po tri gola. Mislim da smo na te dve utakmice pokazali koliko smo dobro radili na pripremama. Još se oseća umor od trenažnog procesa i siguran sam da ćemo tek za tri ili četiri meča pokazati pravu formu. Cilj nam je da ove godine osvojimo duplu krunu i izborimo takmičenje u Evropi", dodao je on.

Na današnji dan 2019. godine Njegoš Petrović zvanično je promovisan kao fudbaler Crvene zvezde, a godinu dana kasnije može se pohvaliti osvojenom prvenstvenom titulom i igranjem u najelitnijem evropskom takmičenju.

"Već četiri godine igram seniorski fudbal, međutim imam 21 godinu i dalje spadam u grupu mlađih igrača. Nikada se nisam bolje osećao u karijeri, posebno poslednjih šest meseci. Sigurno da mi je najlepši momenat u Crvenoj zvezdi debi u Ligi šampiona protiv Olimpijakosa i pobeda od 3:1", rekao je on.


tagovi

Njegoš Petrović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara