Komentari na vest

Pike udario na rukovodstvo Barse: Daju lažnu nadu i prodaju maglu! Nisu realni, ne govore istinu

D

DDF

pre 2 meseca

Halapljive osobe poput tebe koji su pravili ugovore sa proslom upravom"ukanalili"ste Barcelonu za duze vremena
R

Raffa

pre 2 meseca

Bravo!U to vreme ubedljivo najvece plate u fudbalu imali su fudbaleri Barselone.Cak sta vise tada,od vecine igraca Reala,cak duplo vece,a Real je osvojio titulu primere tada.Da nije ovih iz Arabije lagano su parirali i prevazilazili sadasnje igrace po primanjima.Posle promasaja zvanog Kutinjo,Dembele,Grizman itd krenuo je krajnji sunovrat Barse.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Ovaj prozvao tvorzica i vazuru😂😂😂😂

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Ključ katanac.
O

Ovi iz

pre 2 meseca

Barselone nisu čuli za UPPR??? Šone bi možda mogao da pomogne. Šone iz Stjepana Šupanca. On voli te eksel tabele da maše papirima i tako.
s

sramotaz

pre 2 meseca

zelim im sve najgore samo zato sto su isterali Mesija, koji nije dobio ni oprostajni mec i to je ogromna sramota, imali su sansu leta 2023 da ga vrate i iskupe se makar delimicno ali je Laporta samo recima pokusao da sakrije cinjenicu da je prevarant
M

MikeBre

pre 2 meseca

Ne cveta cvece ni u vase preduzece .... Poslao bi im Terzu da im pomogne malo, da im prepolovi taj dug na realni i nerealni ....

JudeBellingham

pre 2 meseca

Uživam u raspadu Farse. Bilo bi lepo da ih Napoli izbaci.
2

2342342

pre 2 meseca

bravo. zivim za dan kada ce smrdljivu uefalonu da izbace u 4 rang zbog bankrota. onu pljacku protiv Celzija morace da plate kad-tad,smrdljivi kljub koji je prvi na svetu iznajmljivao profesionalne baletane da uce igrace kako sto bolje da simuliraju i padaju.
Л

Лазар

pre 2 meseca

Гдје се може прочитати тај податак о балетанима?
B

Belingem golden boy

pre 2 meseca

Alo brojilo javi se. Promeni 10 nickova i ostavi komentare. Putaaa farsa raspad ekipa.

JudeBellingham

pre 2 meseca

Samo lupa minuse, ne zna šta će od muke.
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Iskreno i bolno istinito!!!Barca je u dugu do guše i više od toga.La Masija nije proizvela krstenog igrača godinama ,medjutim Ćavi gura 5-6 tih klinaca,od kojih trenutno ni jedan nema kvalitet približan mnogim generacijama odranije,dakle kako Pike kaže,svakako Laport i kompanija prodaju maglu ali im u toj distribuciji zabluda pomaže i Ćavi i veliki deo javnosti Katalonije i Španije!!!