Komentari na vest

Piksi na DIF-u: Nemojte mi reći da jedan Dejo danas ne bi igrao kao nekad u Zvezdi i Milanu

N

Nikola44

pre oko 1 godinu

Piksi nas je odveo na Mundijal, bio je prvi u Ligi Nacija. Sada u kvalifikacijama imamo maksimalan broj bodova. Tako da Piksi ipak radi dosta dobro. U odnosu na Tumbakovica i Krstajica. Piksi je druga dimenzija. Neuporediv. E sada to sto mi mislimo da je realno da budemo svetski prvaci u Kataru, to je vec nas problem, a ne Piksijev. Pa mi nismo izasli iz grupe na SP cak ni sa najboljim srpskim trenerom od osamostaljenja velikim Radomirom Anticem. Tako da treba biti realan, Piksi ima neke mane u pogledu taktike, ali njegovi rezultati su veoma dobri. Odnos pobeda i poraza mu je fantastican. Malo da sredi odbranu i bice to veoma dobro.
m

moa carta

pre oko 1 godinu

Piksi odlazi, Piksi odlazi.
a

arnaut čečen

pre oko 1 godinu

Koga sve dovode na Fakultete . Bolje da su doveli nekog čoveka sa nekog organizovanog Domaćinstva da im priča o životu , pošto ne znaju . Slušjau Piksija koji nema 2 razreda škole .
m

monteroo

pre oko 1 godinu

Jel se Piksi dotako teme kako kad vodis 3-1 ,predjes u 3-5-2 i ostavis 80 m..terena protivniku..Profesor Jankovic edukuje i stanca diplome svim tim silnim trenerima u nasem fudbalu zbog kojih,zvezda ,partizan bilo ko ne mogu da prodaju igraca vise ni u madjarsku.
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Nisam od onih koji sve veličaju kad ide dobro ili im ništa ne valja i pljuju sve redom kad nema rezultata...U Piksija sam verovao, ali me je toliko razočarao, tako da mislim da je sve ono što je radio i pričao jedna teška demagogija i sada mi je naprosto jadan i smešan! To je posebno potvrdio nakon prvenstva u Kataru kada je obećao da će sve da kaže oko ambijenta reprezentacije, a onda muk, niti reči! Sve u svemu, mnogo mi više liči na jednog fudbalskog diletanta nego na ozbiljnog trenera...
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Dobro je izanalizirao Kamerun i Švajcarsku…
r

ranGo

pre oko 1 godinu

е биће од студената нешто ако су слушали пажљиво....
B

Borko Dekra

pre oko 1 godinu

Kada kaze da je znanje majka tad verovatno misli na ono bezglavo izdanje protiv Kameruna a potom i Svajcarskom?
G

Gostqqq

pre oko 1 godinu

Pa jeste znanje. Znanje selektora Kameruna i Svajcarske
J

Ja sam,

pre oko 1 godinu

i dalje ubedjen da je jedan od ona dva gola bio ofsajd. Nisu se nesto potrudili da nam dokazu da nije. Ne secam se onih izvucenih linija itd...
G

GostSteva

pre oko 1 godinu

Kamerun nam tri puta "prodao" istu akciju i dao dva gola. Treba i to znati, ne videti.
s

spiritus movens

pre oko 1 godinu

I ja imam isti utisak da je bio ofsajd. VAR linije mogu da se povlace i prozivoljno, jer sa tehnologijom je su svi oblici manipulacije moguci.