Piksi: Nemamo zdrave igrače, to je prava istina

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.11.22. | 22:15

"Imamo tri rekovalescenta, Mitrovića, Vlahovića i Kostića. To je previše za naš tim...", kaže strateg Orlova

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi žali zbog činjenice što njegova ekipa nije maksimalno spremna stigla na Mundijal u Kataru, pošto se iz povreda vraćaju izuzetno važni igrači kao što su Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Piksi je razočaran što njegova ekipa fizički nije mogla da iznese utakmicu sa Brazilom, a pre svega u drugom poluvremenu kada je Piksi dodatno pritisnuo našu poslednju liniju i napravio ključnu prevagu na terenu.

Izabrane vesti

"Mislim da je bilo kljično to što smo drugo poluvreme u fizičkom smislu bili, da ne kažem katastrofalni, što je za mene bilo iznenađujuće. Brazil je previše iskusna ekipa i umeo je to da iskoristi. Nije bilo naše prepoznatljive pas igre u drugom poluvremenu. Prvo poluvre korektno sa naše strane, ali postoje neke stvari koje su prisutne. U nevreme su stigle neke povrede, što je previše za naš tim. Imamo tri rekovalecenta, Mitrovića, Vlahovića i Kostić. Sve to je u nevreme, to je prava istina. Zaslužena pobeda Brazila", rekao je Piksi za Arenu Sport.

Tite je dobio taktičku bitku, iako selektor Srbije smatra da to nije bilo ključno

"Ne radi se o taktici, žao mi je što smo u fizičkom smislu pali. Nemamo zdrave igrače, to je prava istina. Moramo maksimalno da se odmorimo i pokušamo u naredne dve utakmice da odlučujemo o svojoj sudbini. Iskreno se nadam da ćemo moći da računamo na Kostića protiv Kameruna. Ostaje ta seta što nismo kompletni, jer bismo mogli da odigramo mnogo bolje protiv Brazila večeras", rekao je Stojković.



tagovi

Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara