Komentari na vest

Piksi: Samo lud ne može sa mnom! Batalite Instagram i budalaštine, a verujte mi – borićemo se za prvo mesto

G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Piksi pogledaj Kataija kad igra, mozda ces videti nekog slicnog sebi kad si igrao fudbal. Pozda nije bas kao ti ali je neko ko ima dosta tvojih kvaliteta.
K

KIZA DUSANOVAC

pre oko 3 godine

Sve ok, ali rece : "Svetozar Marković je vrlo interesantan momak, Milunović je iskusan, mali Pankov pokazuje. Gledao sam protiv Milana, ne našu ligu. " Ok, Milunovica i Pankova je video protiv Milana, ali gde je video Svetozara Markovica ako nije gledao nasu ligu? Nista zlonamerno, samo me interesuje...
P

Peki30

pre oko 3 godine

Pa mogao je da vidi u derbijima da je za ovu dvojicu izmislio stopera
K

KKKK

pre oko 3 godine

Turska-Srbija U21 toliko od mene.
I

I tako...

pre oko 3 godine

Imamo dobre igrače ali nemamo bekove na nivou ostalih.Ristić nije bek,kao ni Lazović.A interesantno,na ovim područjima sesoska djeca su kao rođena za bekove.Brzi,mršavi,izdržljivi.Očigledno je da je njih kao talentovane teško reklamirati i unovčiti,pa nisu preterano interesantni za ulaganje i razvoj.
G

Gost72

pre oko 3 godine

Sve je na mestu, ali manimo se priča o uvlačenju Piksija u prljave poslove. Čovek uliva veliku sigurnost i hrabrost i nema potrebe sada mračiti. Ako ima karakter, a ima ga, kao što ima i razum, on će uspeti sam ovo da reši i poguraće sve igrače. Nismo dugo imali ovakvog selektora i jedva čekam da gledam ponovo reprezentaciju. Ne igramo savršeno, daleko od toga, ali već se primećuje nešto novo kod nas i ne sumnjam da će Piksi obaviti ono što svi toliko želimo. Možda sam plasman na SP ne bi bio nešto senzacionalno, s obzirom na to da nam to nije toliko strano, ali je važan način na koji bismo došli do njega. Svaka čast reprezentaciji za početak kvalifikacija.

Darko Lazic

pre oko 3 godine

inace igra nam je uzas, odbrana katastrofa, srednji red ne zna sta radi, odbrana se sudara, napad solidan
D

Dajvak

pre oko 3 godine

E moj Piksi, pitaću te za godinu dana, kad te ovi gangsteri uvuku u sopstveno blato. A volio bih da griješim.
U

UIGRAJTE ODBRANU

pre oko 3 godine

Mislim da bi bilo dobro što pre uigrati odbranu koja barem narednih 7-8 godina (ako ne i duže) može igrati zajedno. To znači Pavlović, Milenković i još 1 ili 2 igrača.
G

Gosti

pre oko 3 godine

To je harizma i entuzijazam koji je potreban ima selektor. Čak i da ne odemo, moramo da menjamo mentalitet, da kazemo, mozemo da pobedimo. I da, Lukic i tehnika...nemojmo se saliti xD
D

Dali

pre oko 3 godine

Ja verujem! ajde više konačno!
Г

Гост

pre oko 3 godine

Ајмо сад и у савез нормалне главе,као што је Пикси на клупи. Скраћивање лиге,обавезно сређивање терена, вар ако може. И помјерање календара домаћих такмичења да се прилагодимо тим квалификацијама и не слушамо више годинама исту причу,тешке ноге од припрема,екипа није у такмичарском ритму.....све изводљиво само са нормалним људима.
G

GSO

pre oko 3 godine

Samo nemoj zvati nikog iz laznog sampiona i imas podrsku.
S

Statler

pre oko 3 godine

Rekao bih da mu tvoja podrška nije uopšte nije potrebna...
G

GSO

pre oko 3 godine

Ni slucajno ne zvati nikog iz laznog sampiona inace cu reci Mitru da vas otkaci pa onda vidite sta cete. Ah da, reci cu i Vlahovicu, Savicu i Tadicu osvedocenim grobarima, Milenkovicu i Pavlovicu pa se uhvatite za usi pa igrajte .
I

Imam Ime

pre oko 3 godine

Tadić je nesudjeno pojačanje Zvezde njegov otac je hteo da on igar za Zvezdu i posle ga je majka odgovorila tako što je rekla on se tamo neće baviti nego će se provoditi po klubovima, kafanama i splavovima
G

Gorks

pre oko 3 godine

Sut? Nema niko. Pregled igre? Tesko. E, bas to nama treba. Dodje cika Piksi i kaze im u lice da je on najbolji i unisti im sve bubice koje imaju ili koje su mislili imati. To nasem mentalitetu treba, to je to. Ne znaci da osvajamo prvenstvo svijeta, ali niko me ne moze ubijediti da bi bilo ko drugi napravio bolji rezultat, kakav god on bio. Istinski velemajstor, Piksi!
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Pa kad je to surova realnost.Tesko da ce se naci bolji igraci od Piksija,Mijatovića i Savićevića skoro
K

Krojač

pre oko 3 godine

Ko nije gledao Piksija, neka pogleda na YouTubu. Bio je bog fudbala!!
S

Sampras

pre oko 3 godine

U japanu
T

Tomas ue

pre oko 3 godine

Ee moj decko..prati tenid..u Japanu kazes??Samo pogledaj diktora protiv Spanije na svetskom prvenstvu.mkad im je guzice ispomerao..dovoljno ti je..Dragane..doktore..nauccnice fudbala
b

batalite vis3

pre oko 3 godine

Dobro je, shvatili smo, provukli smo se protiv azerbejdzana i irske i sad smo na konju, zaduzeni za plocice.....

Boka123

pre oko 3 godine

bice to jos bolje kad se uigra ekipa malo, do leta i do septembra tamo kad budemo igrali sa portugalcima, jos jaci cemo biti.
З

Злоћа

pre oko 3 godine

Баш тако! Два дана тренирао екипу и покупио седам бодова. А твој Тумба, колико дуго тренирао а после пред утакмицу новинарима: "Није смак света ако изгубимо"!? Први разлог зашто смо испали против Шкотске! Веома позитиван тренер. Ми водимо а Пикси поред терена даје упутства, ми губимо а Тумба мртав ладан шета са рукама на задњици као пензос по Ташмајдану! Важно да је из Партизана!
@

@Zloća

pre oko 3 godine

Druže, to što neko ne podržava Piksija ne znači da je grobar, npr ja kao veliki grobar u potpunosti podržavam Piksija
b

batalite vis3

pre oko 3 godine

amam, kakav tumba, kakav moj tumba??? O kakvom Partizanu ja pricam? Ti samo o zvdezdi i partizanu milsis , izbi ih iz glave ne vrti se svet oko njih.
З

Злоћа

pre oko 3 godine

@batalite vis3 Не окрећи плочу, него погледај колико си минуса добио. Провукли се!? Против Португала смо се провукли због непризнатог гола а нико од вас "зналаца" да каже како је Пикси променом играча и тактике окренуо игру Србије на боље.