Komentari na vest

Piksi skratio spisak: Otpali Lukić, Ratkov, Mašović, Gaćinović...

p

ping pong liga

pre 8 meseci

Samo kad je tu Mitrovic iz zvezde,a sta je sa Cumicem, najboljim igracem u ligi?
h

haha

pre 8 meseci

Jesi ti realan čumić ??? 🤣🤣🤣 On se jedva satavlja u nasu ligu po 80 minuta se ne vidi i ako se vidi to su izgubkjene lopte ili los pas čuj čumić najbolji u nasu ligu🤣🤣
B

Bijadokija007

pre 8 meseci

Koliko selektora imamo na komentarima. Šteta što se nisu potrudili u životu da nešto urade
н

нс бој

pre 8 meseci

Шансу је заслужио Никола Чумић,озбиљно крило,држи Војводину у животу.Не само да је бољи од Митровића,већ и од Живковића,много бољи дриблинг,осећај,брзина.Можда сам мало пристрасан,ал дечко кида.
h

haha

pre 8 meseci

🤣🤣
н

нс бој

pre 8 meseci

Одбрана нам је благи ужас,немамо једног крштеног штопера,бекове исто.Голман(и) одлични за наше услове,везни ред и напад исто добри играчи,селектор(тренер) од сјаја до очаја. Пикси је направио неко јединство а у последње време се труди да га уништи,од Катара идемо из лошег у лошије.Мора да се пресече и да се вратимо на победнички колосек.Биће интересантно видети играче из Саудијске лиге.
E

Esex

pre 8 meseci

Bio sam najjaci pristalica da piksi postane selektor..najvise sam ga branio posle katara jer sam verovao da je piksi inteligentan i da ce nesto nauciti iz svojih gresaka..sad vidim da sam debelo pogresio..igra nukad losija,taktika bez ikakve logike,retko koji igrac igra svoju poziciju osim spica i stopera..krila su nam bekovi,odbrana na vetrometini,trazi se visok presing a stoperi nam sporiji tipovi...prosto da covek ne veruje da je piksi kao fudbaler bio genijalac a kao trener da ne uvidja nesto najlogicnije...i na sve to je tvrdoglav i inatan...uzas,jad i beda...
B

Batistuta1

pre 8 meseci

Piksi je u rangu Duljaja.Tako to kod nas ide,zauzmes fotelju i ne mrdas do penzije.Osramotis se na Sp,pozivas igrace koji niti nemaju klub,i tako u krug.Fudbál sluzi samo krimosima,i klincima koji lece svoje komplekse na komentarima.Proméne prvo od vrha do dna,finansijska policija,zatvor zbog malverzacija.Sve ostalo su gluposti.
B

Bijadokija007

pre 8 meseci

Ti si sigurno uspešan u životu dok sve znaš šta i kako
S

StiviBi919

pre 8 meseci

Ljudi zasto se vise lozite na fudbal... mada to valjda objasnjava sve sto nam se desava zadnjih 80 godina...
a

atom mrav

pre 8 meseci

Luka Jovic na spisku...igrac kog nijedan klub ne zeli!!! Zato i jesmo i dugo ce mo biti na dnu dna.
P

Popsi

pre 8 meseci

Ćemo se piše zajedno.
J

JadnoBedno

pre 8 meseci

Poceli su neki da vade oci i prave vazni da su poput Dositeja i Vuka,pa ispravljuju ljude ako pogrese na sportskom sajtu u brzini pisanja, padezu ili razdvajanju ili ne neke reci. Istovremeno retko ista napisu,pogotovu ne ni sadrzajno ni kvantitativno ni tematski. Ispada sto kaze Gidra zaista imamo KoLektore i Rektore.
P

Popsi

pre 8 meseci

Gaćinović je najbolje ocenjeni igrač u sezoni i nije pozvan. Pa bravo!
M

Marko1983

pre 8 meseci

Najbolje je prvo procitati tekst pa komentarisati! Otpao je sa spiska zbog povrede.
P

Perociklopedija

pre 8 meseci

Zasto Racic ?
P

Popsi

pre 8 meseci

Pa da uzme procenat.
p

pedjapfcccc

pre 8 meseci

Sta i o cemu je fora da mali Gacinovic ne bude na Spisku ? Ili ga uopste ne pozovu ili se kao povredi. Ratkov i Terzic jesu povredjeni a Lukic mi je znak pitanje jer je igrao standardno. Erakovic i Veljkovic ? Zar nisi oni povredjeni ?
p

plac

pre 8 meseci

lik je povredjen lepo ti pise da su zbog povreda ovi igraci otpali
н

нс бој

pre 8 meseci

Као навијач Војводине,гледао сам Гаћиновића у АЕК пре неко вече,ништа није показао,сад можда му је био слаб дан.
B

BoskovMali

pre 8 meseci

Aj nek je konačno izbacio Lukića.
q

qaee

pre 8 meseci

A meni ovo pre smesno sta ovaj od katara trubi po starom sa formacijom 3-5-2, covece tu formaciju ne igraju ni jace reprezentacije od nase, a ni one slabije..... nije ni cudno sto smo u istom tom kataru primili 8 komada.....
P

Polsi

pre 8 meseci

Zato što on drugu formaciju ne zna ili bi mu trebalo 10 godina da shvati kako to funkcioniše. Zašto smo prokleti?!
P

Popsi

pre 8 meseci

Presmešno zajedno.
M

Marko1983

pre 8 meseci

Zato sto nemamo bekove ni u najavi.
k

komsijana.glavata

pre 8 meseci

Dok bude igrao odbranu Pavlovica koji ne igra u odbrani vec stoji u napadu necemo napraviti rezultat, unistavace nas. I dok bude igrao Milenkovic protiv jacih nam ne gine tri gola u mrezi. Tako isto i u kosarci sa Bogdanovicem. Bitno je da su Bogi I Pavlovic lozane I da su iz Partizana. Ostalo nije bitno, bitno je da se partizanovi navijaci loze, to sto nas unistavaju preko njih to nema veze.
s

serbzilla

pre 8 meseci

smiri se gani
g

grobar32

pre 8 meseci

Nije tu nista kriv pavlovic, vec si pretpostavljam video u utakmicama protiv bugara da on jedino nesto pokusava da stvori, dovoljno je reci da nam igru stvaraju stoperi a ne vezni ili napadaci.... dok god budemo tako igrali sramoticemo se uvek...
B

Bata Đora mijenja Mijata

pre 8 meseci

Milenković i Pavlović?Nije Srbija Brazil pa da ih tako lako mijenja.A u krajnjem slučaju idi na klupske vijesti večitih pa opleti.
g

glavataner

pre 8 meseci

Pa neka ga stavi na krilo, jer decko igra odbranu a busan je kao sito, pa nas unistavaju preko Pavlovica.
@

@glavataner

pre 8 meseci

A ko nas je busio preko Pavlovica? Decko najbolji nas stoper a to i Piksi zna! Zasto Erakovica nije pustio protiv Portugala?
V

Voda komšija

pre 8 meseci

Ti bi vidim i Piksiju mogao da pričaš o Zvezdi…
K

Kviča

pre 8 meseci

A Milosevic nije mogao umesto Ratkova? Pa Lukovica ste gurnuli u u21, Jovketa spustili, vi noste normalni. Kako radite tako vam se i vraca.
G

Ghostghost68

pre 8 meseci

Pa ovo zadnje si bas lepo rekao- KAKO SE RADI U FUDBALU, TAKO NAM SE I VRACA. Pa ima li NEKO, NEKO, DA NIJE KORUMPIRAN?!?
g

gx

pre 8 meseci

Radonjic,Racic,Mladenovic,Djuricic,...ni jedan nije standardni i njihovim timovima a nisu neke jake ekipe...saosulo,Torino, Panatinaikos....inače sam zvezdas da se razumemo...ali ovo nema smisla...
V

Veljko9

pre 8 meseci

Mislim da je bolje pozvao Lucica, Mijailovica, Belica, Markovica...
d

d. g.

pre 8 meseci

Otimamo Ratkova od Hrvata. Ili ipak ne.
g

grobar32

pre 8 meseci

Jadni mi....
D

DOK GOD

pre 8 meseci

Bude igrao onaj pavlovic ja gledati necu nasu Reprezentaciju.
V

Voda komšija

pre 8 meseci

Šta da ti kažemo, nemoj da se sekiraš…
N

Nikola44

pre 8 meseci

Filip Djuricic je odavno visak. Nikola Milenkovic od Zvezde za pola sata primi 5 golova. To je siguran znak da Bleki nije ni za klupu reprezentacije. Eto to su 2 igraca kojima nije mesto u reprezentaciji jer nemaju kvalitet.
L

Liga sampinjona

pre 8 meseci

@Nikola44 Luka Jovic
T

Tite

pre 8 meseci

Milenkovic je ušao tek u drugom poluvremenu u kojem Fiorentina nije primila niti jedan gol.
M

MajstorŽile

pre 8 meseci

Čemu laganje sine? Bleki nije igrao prvo poluvreme kada su primili od vas 5 komada. On je ušao na početku drugog poluvremena. Koliko ste golova onda dali? 0. Pa sine imamo svi internet sve može lako da se proveri. Čemu laganje?
3

321

pre 8 meseci

A i Jovic je se posteno naigrao protiv zvezde
l

lakše je lagati

pre 8 meseci

Milenkovic nije igrao prvo poluvreme na utakmici protiv Zvezde. Kako je on kriv onda za 5 primljenih golova druže!??

Bojan Urosevic

pre 8 meseci

Gde si ti video da Milenkovic igrao protiv Zvezdu Fiorentina dosla sa tri prvotimca a Bleki usao posle 70 minut
V

Voda komšija

pre 8 meseci

Šta li si ti gledao?
G

Gazda30

pre 8 meseci

I opet imamo kao i prošli put jednog igrača iz CZ koji mora da bude deo reprezentacije i odigra koji minut da bi mu se podigla cena a time i Zvezda zaradila. Prvo smo imali guranje Erakovića pa kada je on prodat sada je tu mali Mitrović.

Delija

pre 8 meseci

Ipak smo mi direktni ucesnici LŠ, a vi?
G

Gazda30

pre 8 meseci

@Delija mali Filip Stevanović je bio jedno od najboljih krila u ligi. Sa 18 god standardan, više puta biran za igrača kola ili meseca, igrao i LE i LK sa Partizanom i davao golove. Na jednom derbiju dao gol. I sve to nije bilo dovoljno za poziv u reprezentaciju? Ma daj. Samo da mu se ne podigne cena da ga Partizan ne proda skuplje i zaradi. Ne pamtim kada je poslednji put pozvan neki igrač u reprezentaciju dok igra u Partizanu. Uvek to bude kada napusti klub. Tako je bilo i sa Pavlovićem i sa Milenkovićem. Niko ih nije pozivao dok su bili u Partizanu samo da Partizan ne zaradi više. Čim su promenili sredinu za mesec ili dva dobiju poziv. Pavlović bio jedan od najboljih štopera lige, igrao Evropu sa Partizanom nije dobijao poziv. Ode u Monako sedi na klubi dobije poziv. Tako je to kako je jedan klub privatizivao FSS. Od 1945 do dana današnjeg samo je jednom presednik FSS bio čovek koji nije iz CZ a to je Karadzic i ne mogu da ga nazovem covekom Partizana zato sto je pola godine bio na čelu Partizana a 15 godina na čelu Spartaka iz Subotice.
k

komsijana.glavata

pre 8 meseci

Najbitnije je da su ubacili bili u a selekciju reprezentacije Andriju Zivkovica bez seniorskog nastupa za prvi tim Partizana. A zbog tog Pavlovica nas unistavaju svi redom.
G

Gazda30

pre 8 meseci

@komsijina.glavata Živković je debitovao za A tim kod Siniše Mihajlovića u Novom Sadu u prijateljskoj utakmici protiv Japana kojeg je Srbija dobila 2-0. Tada je zamenio Zorana Tošića i nakon samo 10 min na terenu upisao je asistenciju kod drugog gola. Tu je već sa 17 god pokazao kvalitet. Sa 20 god bio prvak Sveta u svom godištu i najbolji igrač šampionata. Evo Mitrović će sada 21 god. Šta je on pokazao u mladoj reprezentaciji i osvojio da bi bio pozvan u A tim? Šta? Igra LS direktno iz razloga toga sto je bodove za nasu ligu osvajao i Partizan za koeficijent. Da ih je samo Zvezda skupljala bez Partizanovih bodova ovog leta bi vi igrali kvalifikacije za LS od prvog kola. Evo na vašu veliku radost Partizana nema u Evropi pa neka vam bodove sakupljaju TSC i Cuka sa gol razlikom 1:30. Sa srećom!
v

v1ad

pre 8 meseci

Konacno bez Lukica. Ko njega gura i zasto nije mi jasno.
j

joj nasih muka...

pre 8 meseci

posle basketa,sad treba ovde da se nervira covek🥴 jadan nas narod...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

Stvarno volim jovica i branio sam ga dugo, al cime on zasluzuje da uopste bude na sirem spisku, a kamoli na zavrsnom?
k

krunto

pre 8 meseci

Sramota da je tu Stefan Mitrovic, a da nije Nikola Cumic.
h

heree

pre 8 meseci

Jadni mi sa ovim tu na klupi.....
M

Milojko Arsenić

pre 8 meseci

Opet Eraković,Račić i Mitrović.... Teška komedija od reprezentacije.
D

Dex911

pre 8 meseci

Ok. Mitrovic i Vlahovic su glavni napadaci ali opet ,kao treceg je trebalo pozvati Joveljica ili Ratkova. Jovic gotovo da vise ni ne igra
l

lol12

pre 8 meseci

Ratkov povredjen (procitaj tekst!) a Joveljic jedva da igra u SAD-u.Svakako Jovic moze vise od Joveljica.
S

Samo surova istina

pre 8 meseci

Jel si to isto pricao kad je Pavlovic 2 godine bio na tribinama? Jel si to isto pricao kad je Mitrovic grejao klupu i tribine u Njukaslu? I zasto nisi? Muka mi je vise od vaseg klubastva i jeftinog skupljanja lajkova. Kazes za Ratkova. On je odigrao jednu utakmicu u Salcburgu. Jednu jedinu! Joveljic, decko ne igra ozbiljan fudbal vec ko zna kad, videli smo ga protiv Bugara. Na Jovica imate pik, a on nije uzalud bio u Realu. Razume fudbal verovatno najbolje od svih nasih napadaca, i kvalitetniji je igrac od svih njih. To sto mu je karijera takva kakva jeste, ima mnogo razloga, ali da ti kao njega izjednacavas ili nipodastavas, jer zaboga "manje igra" je u najmanju ruku bezobrazno. Ova dvojica gore godinama nisu teren videli pa bili uvek u prvih 11 reprezentacije. Verovatno nam je reprezentacija zato i tako uspesna. Gde je Jovic bio, niko od njih nece nikad da dodje. Mozda Vlahovic, jer vise nema napadaca na tom nivou, svi koji valjaju su ili u penziji ili u Arabiji, pa daj sta das.
N

NN3

pre 8 meseci

Pa bukvalno ti piše da je Ratkov povređen. Ne igra u Salcburgu već mesec dana. Joveljić je takođe u katastrofalnoj formi, trenutno je apsolutno svejedno hoće li treći špic biti Jović ili on.
i

iz sljivika

pre 8 meseci

Evo ga i ovaj... Malo mi pritisak skočio zbog Pešića, sad i ovaj da me dokusuri i mogu u urgentni. Od Katara ne mogu da ga gledam očima.
2

2305

pre 8 meseci

kad procitam gudelj okrene mi se bubreg
G

Gost "

pre 8 meseci

To je samo sport i otidji na pivo bice bolje
Б

Б.

pre 8 meseci

Доминирају играчи алхилала, нема никог из реала.
J

Jack Sparrow

pre 8 meseci

Cenu pravljenje sireg spiska ako se na kraju ti igraci nece zvati konstantno primer Gacinovic decko treci put na SIREM spisku,kod Muslina jako bitan sraf bio u reprezentaciji,vratio se u formu i opet pre njega Radonjic i Racic glavni igraci klupe. Ratkov koji moze sutra da ode izabere hrvatsku dobija ruganje u tom pravcu e na spisku si ali ipak nisi? Lukic ko je gledao PL u fulamu nikad bolje nije igrao i sad bas sad se prvi put izostavi sa spiska? Prodao se pa ne mora vise? Piksi od onoga sto je krenuo da gradi,skrenuo sa puta skroz. Mislim verujem i da je bilo uslova sta mora da se radi ako ce ostati selektor u novom savezu.
a

asdfghhgfdsa

pre 8 meseci

Da si procitao tekst, shvatio bi da su svi nabrojani povredjeni.
g

grobar32

pre 8 meseci

Veruj mi bice toga jos, ovo je tek pocetak.... vec sam davno ovde rekao da ako ovaj ostane na klupi, da nam se crno pise....
p

pratis?

pre 8 meseci

Ratkov povredjen ne igra vec mesec dana, a ako stvarno pratis PL video si valjda da se Luiic povredio protiv Arsenala
p

povredjeni jer

pre 8 meseci

kaze piksi, kurir informer ?
Z

Zff

pre 8 meseci

Sve uvek isto. Nista Pikseta ne menja. Bez obzira na protivnika, okolnosti, formu igraca. Mi ne stagniramo mi smo odavno u slobodnom padu i nista se ne radi po tom pitanju! Cestitam mu kao i njegovom zemljaku na klupi kosarkasa. Al ste nas opravili alal vam vera...
G

Gaginjo

pre 8 meseci

Djordje Petrovic je sada clan Celzija.
n

nacionalosta

pre 8 meseci

Idemo momci jako, kakvi god da su, naši su...Ne treba da nas interesuje savez, podrška momcima!!!
g

gagde

pre 8 meseci

Klubovi u kojima igraju malo jači od kisele vode,a i u takvim nemaju glavne uloge
M

Mile led

pre 8 meseci

Rajković, Eraković, Račić, Mitrović hahahahahahha ovaj se šali sa nama.
a

asdfghhgfdsa

pre 8 meseci

A ne, nego ce Jovanovic, Antic, Stojkovic i Belic.
M

Mile led

pre 8 meseci

Rajković, Eraković, Račić, Mitrović hahahahahahha ovaj se šali sa nama.