Piksi zaobišao protokole i sišao među navijače (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.11.22. | 18:11

Sekektor Srbije prišao srpskim navijačima, pozdravio se, fotografisao se i zahvalio im se na podršci. Oni su mu poželeli sreću i zadovoljno se razišli posle nekoliko sati uz obećanje da je sledeći skup uoči meča protiv Brazila

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Katara)

Iako su pravila na Svetskom prvenstvu takva da strogo zabranjuju kontakt navijača i reprezentacije, ipak je grupa srpskih pristalica videla svoje miljenike.

Izabrane vesti

Navijači Srbije u Dohi su posle karavanskog ispraćaja do hotela ušli u dom srpske reprezentacije i strpljivo čekali da vide nekog od miljenika.

Kada su se smestili u hotel Riksos, Orlovi su otišli na večeru i prolazili su kroz deo koji ih je od navijača razdavajao samo paravanom. Iza paravana su samo provirivale glave Vanje Milinković Savića, Rajkovića, Pavlovića i ostalih koji su među višima, a navijači su im skandirali. Bilo je tu i dece.

Otkako su se okupili na pumpi da sačekaju konvoj sa reprezentacijom Srbije, prošlo je i nekoliko sati ali su strpljivo čekali. Prolazili su igrači jedan za drugim, ali nisu prilazili navijačima. Valjda su takva pravila... Ali Dragan Stojković nije izdržao.

Piksi je prišao srpskim navijačima, pozdravio se, fotografisoa se i zahvalio im se na podršci. Oni su mu poželeli sreću i zadovoljno se razišli posle nekoliko sati uz obećanje da je sledeći skup uoči meča protiv Brazila.

Generalni sekretar Jovan Šurbatović je nekima od navijača i navijačica obezbedio i zastave sa potpisima reprezentativaca.



tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara