Komentari na vest

Pioli se kockao, Jović počeo, Milan ispao iz Kupa Italije

A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Rafa Leao prerastao ovaj tim odavno...Luka se i dalje gubi u prostoru
I

Inzaghi

pre 4 meseca

Pioli da završi sezonu a u međuvremenu da mu traže zamenu.
T

TD

pre 4 meseca

Zasto da zavrsi sezonu?
G

Grof od Kostolca

pre 4 meseca

I Teo Hernandez vredi 60 miliona. Preskacu ga kao dete. Jako veliki talenat i potencijal. Covek se igra sa njim kao ja sa decom od 3 godine. E moj Hernandez, bez pomoci saigraca od tebe nema nista. Ja bi razumeo da imas jedan na jedan sa Ronaldom,Mesijem ili Ronaldinjom. Tebe je rezerva Atalante Miranchuk ispreskakao. Ili si toliko los ili taj covek nije za vecnu rezervu. Kakav tiket je meni pao zbog tebe i ostalih kvazi profesionalaca.
S

Samo kad si ti autenticni poznavalac

pre 4 meseca

Nije Teo napravio penal nego Himenez.
r

rigger

pre 4 meseca

korak napred , nazad dva , definicija piolija
D

Delija penzioner

pre 4 meseca

Eto sad se videlo da sam bio u pravu , kad sam rekao da var služi da bi sudije lakše namestile rezultat , zadnji minut udarac glavom , lopta ide u gol i pogađa u ruku odbrambenog igrača , i sudija ne svira penal , baš velika sramota , druga stvar što sam teo reći , ljudi kakav je ovo tim , jel moguće da je ovo Milan , koji je uvek imao igrače iz vrha fudbala , koji su ovi i koji je ovo trener ???
T

TD

pre 4 meseca

#Cesari to #Mediaset: "Di Bello blows the whistle for a penalty, VAR is completely absent. Jimenez touches the ball, clearly. However, we need to see if he also touches the opponent's knee, because in that case, Miranchuk couldn't continue the run. But at that point, Jimenez cannot commit a foul, Miranchuk's left leg is dragging. You have images available, provide them to the referee! The legs never touch! There is absolutely no foul. And VAR does not intervene." INSISTIRAM.
G

Gosti

pre 4 meseca

Prvo ne vidi korner, onda mu jave da se odbilo od igraca atalante i to od ruke, a on majstor svira kraj. Bozemesacuvaj
G

Gost39

pre 4 meseca

Nisam video mnogo utakmica gde je lopta bila u kontaktu sa rukama čak dvojice fudbalera ekipe koja se brani - Pašalić ili ko već reklo bi se sa namerom, a onda Holmsa slučajno - a da nije dosuđen penal. To naravno ne znači da je Milan zaslužio pobedu. Musa verovatno i dalje trči po terenu, samo to i zna.
R

Roberto Baggio99

pre 4 meseca

20 Godina susha ....
M

Maarka

pre 4 meseca

Atalanta je zasluzeno pobijedila imali su bolje sanse I bili bolji u polju veceras. Pioli promašio taktiku ovo je veceras samo njegov poraz meni igraci veceras nisu nešto puno krivi. Ovaj mali Himenez će vjerovatno biti dobar igrač u budućnosti ali još je dijete i veceras je platio cijenu neiskustvu kod napravljenoj penala,a vidjelo se protiv empolija da mu je defanziva slabija za sada tako da ga je trebao zamjeniti već na poluvremenu ali Pioli već mjesecima ne zna gdje udara tako da... Ništa od kupa znaci i ove godine ostaje borba za ligu prvaka dolazi Roma treba probati dobiti utakmicu mada u ovom momentu ne znam ko je gori tako da sve je moguće. Sledece sezone ja se nadam sa novim trenerom ,novom energijom. ,novim idejama i bez povreda i boljom fizičkom spremom definitivno. Forzza Milan Lp Laku noc
J

JovanCZV

pre 4 meseca

Kazu bolji od Vlahovica nakon golova protiv Kaljarija.. Vlahovic prosle sezone ucutkao celu Atalantu.
G

Gostgost

pre 4 meseca

Vlahovic ograo standardno prosle sezone i dao manje golova od Jovica. I to igrao u Juveu, a ovaj rotirao u Fiorentini
G

Gistgost@

pre 4 meseca

A to sto je Vlahovic u toj istoj Fiorentini godinu dana pre Jovica dao 30 golova po sezoni sa istim saigracima dok Jovic koji je dao samo 7, i da se zna da je laz da je Jovic dao vise golova prosle sezone od Dusana.
G

Gistgost

pre 4 meseca

Milan treba da igra sa 3 lopte. Jedna za Leaa, jedna za Musu, i jedna za ostatak tima. Bukvalno jednu jedinu sansu nisu stvorili za celu utakmicu, ne racunajuci gol.
G

Gost0007

pre 4 meseca

Jedina sansa i spas je otkaz Pioliju. Prvo nisam pogledao, a drugo do gola su i nekako igrali, posle toga zali Boze. Ideja dodaj Leau pa on ako prodje, prodje, e to je i moglo da ima Thea iza ali Pioli i stavljanje Ernandeza na stopera mu je totalno ugasilo najjace oruzije. Jeftin penal Himeneza, izgoreo je ali sta sada i ovi stariji su odigrali katastrofa. A sta reci za teren na San Siru, njiva, a tek treba u 2 meseca Inter i Milan da se naigraju na njemu …
I

Inter

pre 4 meseca

Citao sam da ce se menjati trava dok Inter igra Supercup, da su se tako dogovorili klubovi.
S

Sempre Ac Milan

pre 4 meseca

Pored VAR-a da sudiš onakav penal mnogo smešna odluka sudije
O

OOiO

pre 4 meseca

A da napises sta je bilo na kraju? I za njih je taj penal prestrogo dosudjen.