Marselo pred punim tribinama Karaiskakisa (twitter@olympiacosfc)
Marselo pred punim tribinama Karaiskakisa (twitter@olympiacosfc)

Pirej izgoreo, 25.000 ljudi dočekalo Marsela na Karaiskakisu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.09.22. | 23:15

Crveno-beli napravili feštu kakva se retko viđa...

Kad je Evropom odjeknula vest da će legendarni Realov Brazilac Marselo karijeru nastaviti u Olimpijakosu znalo se da crveno-bela armija navijača s nestrpljenjem čeka da se najtrofejniji fudbaler u istoriji Kraljevskog kluba pojavi na stadionu Jorgos Karaiskakis pa da priredi feštu kakava odavno nije viđena. Oko 25.000 ljudi, nešto manje od kapaciteta čuvenog stadiona okupilo se večeras na Karaiskakisu da pozdravi jednu od najvećih fudbalskih legendi koje je Pirej video.

Pristalice najtrofejnijeg grčkog kluba ponovo su napravile atmosferu kakvu je 1999. godine izazvao dolazak Brazilca Đovanija, pa pet godina kasnije potpis legendarnog Rivalda. Koliko će Marselov dolazak značiti ne samo na fudbalskom, već i na planu popularizacije kluba nije teško zaključiti. Brazilac ima blizu 60.000.000 pratilaca na Instagramu, društvenoj mreži na kojoj je konstantno objavljivao fotografije i video zapise sa promocije na kojem je bio u društvu prvog čoveka kluba Vangelosa Marinakisa.

Izabrane vesti

"Danas imamo priliku da pozdravimo Marsela, legendu koja je došla u legendarni klub. Želim mu da bude jak, da provede mnogo godina sa nama i da zajedno slavimo pobede i trofeje u Grčkoj i u Evropi", rekao je Marinakis.

Marselo se zahvalio navijačima u svoje i ime porodice i obećao veliku posvećenost. U će nositi dres sa brojem 12, a u zavisnosti od fizičke spreme, prvu priliku za debitanstki nastup mogao bi da dobije već u letvrtak na gostovanju Nantu u Ligi Evrope.



tagovi

MarseloOlimpijakos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara