Nedeljko Piščević (©Starsport)
Nedeljko Piščević (©Starsport)

Piščević ide u Rigu, Javor se rastao sa petoricom

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 20:00

Otašević završio karijeru

Bez obzira na sneg koji je pokrio Ivanjicu, Javor je danas počeo pripreme za prolećni deo prvenstva.

Na prozivku trenera Igora Bondžulića nisu se javila petorica igrača u odnosu na prvi deo sezone. Sa trojicom su ugovori raskinuti, jedan je završio karijeru, a što je za Javor najbitnije, jedan je obezbedio inostrani angažman.

Izabrane vesti

Karijeru će u inostranstvu nastaviti Nedeljko Piščević, koji je jesenas nosio kapitensku traku u klubu iz Ivanjice.

Zvanično su iz kluba otišli Nemanja Mladenović, koji je dobio raskid ugovora, Kristijan Župić, Bojan Mijailović, kao i Nedeljko Piščević, koji je napravio transfer u letonsku Rigu. Taj transfer je praktično završen. Očekuju se lekarski pregledi, nakon čega bi trebalo da bude verifikovan njegov odlazak. Pre završetka polusezone klub je napustio Vladimir Otašević, koji karijeru gradi kao trener”, otkrio je na prozivci predsednik kluba Dragomir Lazović.

Što se tiče pojačanja, za sada samo jedno.

Ono što je zvanično jeste dolazak Stefana Vica, desnog beka, koji je bivši omladinski reprezentativac Crne Gore. Blizu smo dogovora sa golmanom Velimirovićem iz Kolubare. Taj posao još uvek nije zvaničan, ali očekujem da uskoro sve bude završeno. U najavi je dolazak još nekoliko igrača, čija imena ne bih spominjao“, dodao je Lazović.

Javor će najbitniji deo priprema odraditi u Kosjeriću, gde se i letos pripremao. Odigraće četiri pripremne utakmice, protiv Sloge iz Kraljeva (20.1.), Loznice (23.1.), Zlatibora (26.1.) i Metalca (30.1.). 


tagovi

Dragomir LazovićSuperliga SrbijeJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara