©AFP
©AFP

Planić traži raskid ugovora sa FCSB

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 12:13

Zakuvava se u Bukureštu

Bogdan Planić se vratio u Bukurešt posle okončane izolacije i prekida vanrednog stanja u Rumuniji. Srpski štoper odlučio je da se u glavni grad komšijske države vrati kolima, pošto su granice otvorene.

Međutim, šta će ga tamo dočekati? Planić se u FCSB vratio posle dva meseca odsustva zbog pandemije virusa korona, a u međuvremenu našao se na listi nepoželjnih od strane kontroverznog biznismena Điđija Bekalija. Razlog tome je što, prema objašnjenju rumunskih medija, se Planić sa klubom nije dogovorio oko smanjenja plate u narednih šest meseci kako bi se skinulo opterećenje sa kase. Kako je vanredno stanje praktično završeno u Rumuniji, Planić se vratio na svojih 15.000 evra plate mesečno, a ne zna se da li je dobijao nešto u međuvremenu.

Izabrane vesti

Srpski defanzivac će u narednom periodu trenirati sa saigračima i ako se ispostavi da je fizički spreman, biće član startne postave, uprkos raskolu sa Bekalijem, tvrdi tamošnji Fanatik.

Pored Planića, na listi “tehnički nezaposlenih“ igrača je i Harlem Gnoere, koji se još nije ni pojavio u Rumuniji i još je u svojoj kući u Belgiji. Isti izvor tvrdi da Planićev agent Zvonko Milojković radi aktivno na raskidu ugovora sa FCSB, iako on važi do juna 2021. godine. Iako se tačan razlog ne navodi, šuška se da je sve zbog neisplaćenih plata u vreme pauze.

S druge strane, Bekali je nedavno obelodanio da za Planićev transfer traži blizu 2.000.000 evra, a najveće interesovanje pokazao je Fenerbahče. 

Foto: ©AFP


tagovi

Bogdan Planić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara