Srđan Plavšić ©Star Sport
Srđan Plavšić ©Star Sport

Plavšić blizu Turske, čeka ga ugovor 2+1

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.08.22. | 16:52

Brzonogi srpski vezista se po svemu sudeći seli u Giresun

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Srđan Plavšić blizu je prelaska u turski Giresun, pišu tamošnji mediji. Isti izvori navode da je krilnom fudbaleru spremljen dvogodišnji ugovor, plus opcija produžetka sarednje na još godinu dana.

Takođe, pominje se i da će srpski fudbaler za stići kao slobodan igrač u Giresun, iako zvanično ima ugovor sa Slavijom iz Praga do jula 2024. godine. Plavšić je ovog leta dobio odrešene ruke od uprave vicešampiona Češke da pronađe novu sredinu za sebe, pa se možda radi o nekom dogovoru oko raskida saradnje između njega i dosadašnjeg kluba.

Izabrane vesti

Plavšić je proteklih pet godina proveo u češkom fudbalu. Još u julu 2017. godine prešao je iz Crvene zvezde u Spartu za obeštećenje od 1.300.000 evra, a tu se zadržao pune četiri sezone i zabeležio 101 nastup, uz deset datih golova i 18 asistencija.

Prošle sezone, Plavšić je za Slaviju zabeležio 38 nastupa, postigao jedan gol i ostvario četiri asistencije. Ponikao je u Vojvodini, a prve profesionalne korake ostvario u ČSK-u iz Čelaraeva. Pažnju Crvene zvezde skrenuo je odličnim partijama u dresu subotičkog Spartaka sezoni 2014/2015. Srpski šampion ga je na leto 2015. godine doveo za obeštećenje od 350.000 evra.


tagovi

GiresunSrđan PlavšićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara