Komentari na vest

Ples Arsenalove dece u derbiju Severnog Londona, crno se piše Nunovim Pevcima (VIDEO)

V

Vare

pre preko 2 godine

Ovaj trener totenhema je uzas .kakva losa igra napad nula.covek igra neku taktiku katastrofa mucenje za gledanje.a uopste nema los tim ali igra tuga
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Livijev tvrdicluk nema granica i kejn i son koji su 80 posto tima ga miniraju... Ne mozes ti drzati igraca na silu u totenhemu sa 130000£ nedeljno a on zna da u sitiju ili mancu rasford sterling i slicni imaju 400000 £ ...a son i kejn su duplo bolji igraci ...i tu puca sve...treneru bi bilo bolje da je kreno od nule sa hilomm lo selsom neki novi tim,ovaj je prosao zenit sa onim finalom LS . Arsenal mlada brza ekipa...dovoljno za 7.mesto.
M

Maresca

pre preko 2 godine

Rekao sam da ova trenerska prevara nece docekati bozic u totenhemu..njegova realnost sa ovim mrtvim fudbalom je maritimo...arsenal bolji dosta ali mislim da bi danas teze bilo protiv javora da su igeali.i dalje je arsenal ekipa za sredinu tabele..city celzi i liverpul mogu po 5 komada da im daju
G

Gost300

pre preko 2 godine

Arsenal sasvim fina i mlada ekipica,jos nedovoljno za sami vrh,ali mnogo bolja nego proslih godina,iako su se mnogi smijali na pocetku i u prelaznom roku i da je igrala ova ekipa u prva 3 kola sigurno ne bi bilo onako lose,ne kazem da bi pobjedili,ali ne bi ni onako lako gubili
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Meni je ovaj Smith Rowe neka mešavina DeBrujna i Tomasa Milera, ne mislim sad bukvalno po stilu igre ali po tim nekim osobinama, kako se kreće po terenu, to neko čitanje prostora, donošenje pravih odluka... instinkt, želja, volja... Ima to nešto. Sad videćemo kako će se razvijati u budućnosti
H

Heveh

pre preko 2 godine

Kejn iznenada zaboravio da igra lopte 🤣
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Smith-Rowe i dalje po meni najveci talenat Arsenala. Sva tri dola preko ovog momka, plus sto nije gresio u predaji. Saka i Auba dali golove, ali definitvno i dalje grese u nekim stvarima i deluje da nisu jos uvek na vrhuncu forme. Tomijasu odlican. Gotovo svaki duel dobio, u vazduhu skoro svaka lopta njegova. Gabrijel stub odbrane. Arsenal dao 25+ miliona na prvog golmana. Da nije bio onoliko jak sut Sona, Ramsdejl bi je skinuo. Imao je na ruci. Ona odbrana u 90. minutu posle suta Moure fenomenalna. Vajt odlican danas. Jedina greska je onaj nedosudjeni penal nad Kejnom oko 55. minuta. Deluje mi da je trebalo da se svira. Kao u drugi gol Arsenala mozda nije treba da bude regularan zbog faula Dzake. Mislim da i bez tog dobili koliko su bili bolji, posle spustili gas. Dzaka opet srlja sa startovima. Jedan od njih opet bio sa dve noge nepotreno. Sreca pa nije zahvatio igraca i nije bilo toliko opasno. Svakako bitna pobeda za Arsenal i dosta ce znaciti atmosferi u timu i oko tima. Ovakva odbrana sa Partijem ispred obecava dosta. Napad jos uvek nije ustimovan koliko mi deluje.
G

Gost59834060

pre preko 2 godine

Sta je sa komentarima? Sta vam treba toliko da ih objavite i to na kraju samo 1?
A

Artur2

pre preko 2 godine

Kejnu treba citi,a citiy treba kejn..sa njim bi se prosetali lagano ligom,a totenhem yzeo pare i mogo da krene u rekonstrukciju..sledece sezone ce ga pustit za 80,90mil..mogli su prije jedno 3sezone za kejna alia eriksena yzeti jedno 350,400mil..ovaj je poso u inter za 20,25 Alia ne bi niko ni doveo ni za 5,a ovoga drze protiv svoje volje..prave godine da promjeni klub,a city je lud ako da vise od 80mil za njega sledece godine ulazi u 30desety..Halanda koliko god da plate malo je,imaju napadaca za 10god..
L

Lolcina

pre preko 2 godine

Aha Haland sigurno ostaje u jednom klubu 10 godina, Siti mu samo moze biti stop stanica za Real
G

Gluposti

pre preko 2 godine

Za Kejna i Eriksena 400m, druze jesi mi dobar. Kejna niko prije nije ni htio zbog duzine ugovora Eriksena ne bi mogli vise od 50-60m prodati
C

Citi

pre preko 2 godine

Sramotna igra tottenhama u najvecem derbiju,bez zelje bez strasti bez agresivnosti 1 zuti karton u derbiju bruka !
I

I

pre preko 2 godine

Anri na tribinama u Londonu a svi spanski mediji kazu da je glavni kandidat uz Cavija da preuzme Barselonu. Jel to istina?
D

Deniz

pre preko 2 godine

Evo sad sam zvao upravu Barse, kažu more' bit', a i ne mora.
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Moj komsija, Debeli Zoki kaze da jeste... On je dobar izvor informacija. Zna sve u kraju sta se dešava.
n

ngolo kante

pre preko 2 godine

svidja mi se kako igra ovaj japanac,ima jak karakter u svaki duel ulazi maksmimalno jako,takvi igraci trebaju arsenalu..naravno parti kad igra to je potpuno druga prica na sredini,nazalost vjer ce opet doci neka povreda
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Sad ce realni engleski mediji... I sledece nedelje Smit Row i Saka vrede po 250 miliona!!
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Smith-Rowe je podcenjen igrac. Po meni veci talenta od Sake. Pogledaj momka sa kojom elegancijom igra, koliko se dobro krece i kako pravovremene pasove salje. Treci gol odlican pas Saki u prostor, drugi gol pravovremeno odigrao pas Aubi. Kod svog gola odradio kako treba. Napadao prazan prostor pre nego sto se obrana postavi. Danas skoro bez greske dodavao. Na to dodaj odlicnu tehniku i brzinu koju demonstrirao kod drugog gola i imas potencijalnu zver od igraca.
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

Eto koliki je strucnjak NES. Ako nista, Kejn je kod Murinja kidao, a dns ne moze da potrci i masi zicere
H

Hammers Srbija

pre preko 2 godine

Dve prosecne ekipe, bice borba od 7-12 mesta obe, jednostavno ima toliko boljih ekipa od njih I igracki I organizaciono da je to sramota za ovakve dve ekipe, Kejn zivotna greska sto sad nije otisao
G

Gost999

pre preko 2 godine

A koliko to ima boljih? Eto ove cetiri prve su bolje, koje su to jos ekipe bolje od Totenhema i Arsenala, cak i ovako jadnih? Everton? Vest Hem? Lester? Volvs? Lids? Ko je to bolji?
G

GostKv

pre preko 2 godine

Gost999 Svi sem lidsa
@

@ssss

pre preko 2 godine

Gost999 Everton, Vest Hem i Lester baš kako si nabrojao sa izuzetkom Lidsa. I kad njima dodaš prve četiri ekipe vidiš da je čovek bio u pravu da će se Arsenal i Totenhem boriti od 7-12 mesta.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Daj ljudi nemojte me zajebavati, kakvi crni VH i Everton..
J

Jag

pre preko 2 godine

Anri u publici, a Obamejang imitira njegovo radovanje protiv Totenhema. Kakav momenat. Tomijasu igracina, zategli su odbranu nema sta braco, jedino sto je problem ako se neko povredi, jer bukvalno mrka kapa ako opet budu morali da igraju Mari ili Holding. Samo 1 da se povredi iz prve postave to je 50% slabiji tim kolike su ovi rupe. Ista prica ako se povredi Parti. Sa 12 igraca da igraju, Elneni i Dzaka zajedno ne mogu da nadoknade jednog Partija. Mogu da izvuku ovu sezonu definitivno ako budu imali srece sa povredama za promenu. U ovoj cetvorci pozadi Tomijasu-Vajt, Gabrijel-Tirni svi su realno dobri igraci i nema slabe karike, ali nema ni zamene ni za jednog od njih.
S

Spuds

pre preko 2 godine

Odro im Arsenal guzove, nisi ozbiljan tim ako ne das Bottlehamu 3 komada
J

Junker

pre preko 2 godine

Al mislim da je najlepse zadnjih X godina navijacima Celsija, 2 gradska rivala, ne zna se ko je tuzniji. Inace, ocekujem da Arsenal vec izgubi protiv Brajtona sledece kolo.
O

Omaewa

pre preko 2 godine

Kejnova glava je u Sitiju, to se vidi od prvog meca, ne krivim ga, prevario ga je Levi, sad mu lepo vraca, jos je kriv za treci gol.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Smith-Rowe je i dalje po meni najveci talenat u Arsenalu. Danas sva tri gola preko njega. Saka odlican. Auba dao gol, ali i dalje mi deluje da igra na 60-70%. Tomijasu gotovo svaki duel dobio, odlican u skoku. Gabrijel pravi razliku u odbrani. Arsenal dao 25+ miliona na prvog golmana momci. Onaj Sonov sut bio previse jak da se odbrani, ali Ramsdejl je imao na ruci. Kakva tek odbrana u 90. minutu posle suta Moure! Vajt odlican osim onog potencijalnog penala na Kejnu oko 55 minuta. Mislim da je trebao biti penal i drugi gol Arsenala da se ponisti zbog faula Dzake. Dzaka solidnu utakmicu, ali opet uletao sa dve noge jednom prilikom. Svakako, jako bitna pobeda Arsenala. Odlicna energija od igraca. Ima jos mesta za napredak, ali ovakva obrana sa Partijem ispred obecava puno.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Ne moze biti bolji dan za navijace Arsenala, pobedili Totenhem i povredio se Dzaka, bukvalno bingo. Bio je dobar danas, ali garant bi napravio penal i crveni karton na prvoj sledecoj utakmici, vec vidjeno mnogo puta. Tomiasu je igracina, na kraju utakmice svi slave, a Japanac hladan kao spricer, vec misli na sledeci trening.
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Opet lik uklizavao sa obe noge. Bila bas jedna situaciju u drugom poluvremenu. Srecom pa nije bio toliko blizu igraca da ga pokupi.

Bojan Zdravkovic

pre preko 2 godine

Gazi KOKOSKE!