Osman Bukari slavi pogodak (©Reuters)
Osman Bukari slavi pogodak (©Reuters)

Pobede Crvene zvezde, Barselone i Njukasla najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | sre. 25.10.23. | 11:25

Nigde nećete naći veće kvote

Zahuktava se klupska fudbalska sezona. Igra se grupna faza Lige šampiona i ove srede je naravno kontinentalna elita u prvom planu.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili tri promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. To su dvojka na Crvenu zvezdu protiv RB Lajpciga u trećem kolu osnovne faze najkvalitetnijeg takmičenja Evrope, kao i kec na Barselonu u sudaru sa Šahtjorom, odnosno jedinica na Njukasl protiv Dortmunda u okviru elite Starog kontinenta.

Izabrane vesti

Imala je Crvena zvezda mnogo uspeha sa nemačkim klubovima u istoriji, ostvarila neke od najvećih pobeda, mada je najviše puta poražena u evropskim takmičenjima od predstavnika Bundeslige. Zato nema euforije uoči gostovanja Beograđana u Lajpcigu. Najviše zaslugom promenljivih partija tima Baraka Bahara, koji je vezao tri pobede u Mozzart Bet Superligi, ali uz mnogo muke. Crveno-beli idu na noge jednom od najpotentnijih timova u Evropi, nekadašnjem polufinalisti Lige šampiona, ali su do sada ostavljali bolji utisak protiv timova koji igraju ofanzivno i ostavljaju im prostor za kontra napade. Zanimljivo je i da popularni Bikovi ne blistaju u poslednje vreme. Imaju polovičan učinak u Ligi šampiona. Poraz od Mančester Sitija od 1:3 i identičnu pobedu u sudaru sa Jang Bojsom 3:1. Važan činilac ove Zvezdine priče biće Marko Roze. Trener Lajpciga bio je na klupi Salcbruga kada je Crvena zvezda predvođena Vladanom Milojevićem napravila veliko iznenađenje i preko austrijskog prvaka stigla prvi put u Ligu šampiona. Želeće iskusni stručnjak revanš sa kamatom, i na to će Barak Bahar morati da obrati pažnju. Crvena zvezda je na svakom meču od aprila, a bilo ih je 21, postigla makar gol. Nema sumnje da crveno-beli mogu da zatresu mrežu Bikova, ali moraće da igraju na granici maksimuma kako bi stigli do potencijalne pobede.

BARSELONA - ŠAHTJOR (SREDA, 18.45), KEC 1,25

Barselona je odlično počela sezonu ne samo u Primeri, već i u Ligi šampiona. Posle dva kola Katalonci imaju šest bodova. Tokom ove dve utakmice Blaugrana je uspela da postigne šest pogodaka, a da nije kapitulirala nijednom. Tako će izabranici trenera Ćavija Ernandeza vrlo verovatno uspeti da dođu do nokaut faze, što nije bilo moguće nekoliko godina zaredom. Objektivno, Katalonci nemaju ozbiljnog konkurenta u grupi, pa svi očekuju prvo mesto od Barse. Barselona je izraziti favorit, čak iako se uzme u obzir činjenica da će se utakmica odigrati na neutralnom stadionu, jer je Kamp Nou trenutno u rekonstrukciji. Šahtjor je grupnu fazu Lige šampiona startovao porazom od Porta rezultatom 1:3. Posle toga usledila je utakmica sa Antverpenom, gde su se Ukrajinci vratili posle 0:2 na poluvremenu. Trijumfovali su u gostima sa 3:2 i sada su Rudari na trećem mestu u grupi.

-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

-------------------

NJUKASL - DORTMUND (SREDA, 21.00), KEC 1,72

Njukasl je imao problema na početku sezone u Premijer ligi, ali se pred početak grupne faze Lige šampiona ekipa Edija Haua vratila u formu. Svrake su počele u Italiji, gde su izgledale veoma slabo u poređenju sa Milanom. Protivnik je dominirao 90 minuta i samo nekim čudom nije uspeo da postigne gol. S obzirom na tok utakmice, remi bez golova se može smatrati uspehom. U drugom kolu, Njukasl je priredio šou na Sent Džejmsis parku. PSŽ je važio za favorita čak i na gostovanju, ali se nije lepo proveo. Englezi su dali četiri gola protivniku, primivši samo jedan. Zahvaljujući ova tri boda, Njukasl je posle dva kola na čelu Grupe F. Borusija je, za razliku od rivala, počela nacionalno prvenstvo više nego dostojanstveno i još ne posustaje. Izabranici Edina Terzića još nisu pretrpeli nijedan poraz u Bundesligi. Ipak, nisu toliko uspešni u Ligi šampiona. U prvom kolu su bili bez šanse na gostovanju PSŽ-u (0:2). Dortmund je u drugom kolu na svom terenu pokušao da maksimalno iskoristi sukob sa Milanom i imao je nekoliko šansi, ali vicešampion Nemačke nije uspeo da uzme bodove. Milioneri posle dva kola imaju samo jedan poen i poslednji su u grupi.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
Barselona
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara