Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Pobede Karabaga i Moldea najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.08.23. | 10:27

Nigde na svetu nećete da nađete veće kvote

I ove srede su u epicentru mečevi kvalifikacija za Ligu šampiona. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za danas su vam spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su jedinice na azerbejdžanski Karabag protiv poljskog Rakova, kao i na norveški Molde protiv finskog Helsinkija u revanš duelima 2. kola borbe za kontinentalnu elitu.

Izabrane vesti

Karabag se pokazao kao više nego dostojan u Poljskoj u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Azerbejdžanski klub je gubio rezultatom 0:2, a zatim je za tri minuta uspeo da izjednači, mada ne i da ga zadrži, pa u revanš ulazi sa golom minusa. Rakov je slavio u poslednja tri meča, a poslednji duel je bio upravo protiv Karabaga. Za proboj u naredno kolo dovoljno je da poljski tim ne izgubi, ali to neće biti lako u Azerbejdžanu, jer Karabag retko gubi kod kuće u evropskim mečevima.

MOLDE - HELSINKI (SREDA, 19.00), KEC 1,27

Tokom osam vezanih domaćih utakmica na svim frontovima Molde je ostvario samo pobede. U obračunu sa Helsinkijem domaćin bi da nastavi seriju. Tokom celog pobedničkog niza, Molde je postigao 25 golova, a primio samo četiri. Malo timova se može pohvaliti tako moćnim pokazateljima. Biće zanimljivo videti da li će norveški prvak uspeti da eliminiše finskog šampiona posle minimalnog poraza u prvom susretu. Helsinki mečeve u gostima ne sprovodi na najbolji način. U protekle četiri utakmice uspeo je da pobedi samo jednu, tako da goste čeka težak posao. Finci imaju rezultatsku prednost, i to im daje nadu da će moći da konkurišu za prolazak u narednu rundu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara