Bruno Fernandes (©Reuters)
Bruno Fernandes (©Reuters)

Pobede Mančester Junajteda i PSV-a najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 3min | sre. 08.11.23. | 11:34

Nigde nećete naći veće kvote

Klupska fudbalska sezona je u punom jeku. Igra se grupna faza Lige šampiona i ove srede je naravno kontinentalna elita u prvom planu.

Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dve promo kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. To su dvojka na Mančester Junajted protiv Kopenhagena u četvrtom kolu osnovne faze najkvalitetnijeg takmičenja Evrope, kao i kec na PSV u sudaru sa Lansom.

Izabrane vesti

Kopenhagen se teškom mukom plasirao u grupnu fazu Lige šampiona, ali izabranici Jakoba Nistrupa nisu imali sreće sa žrebom - u društvu Bajerna, Mančester Junajteda i Galatasaraja teško se moglo računati na plej-of. Ipak, u prvom kolu Lavovi su imali sve šanse da uzmu tri boda - u Istanbulu je danski šampion imao dva gola prednosti u odnosu na Galatasaraj, ali je na kraju dozvolio protivniku da uzvrati i izvuče remi 2:2. Kopenhagen je čak načeo Bajern u drugom kolu, međutim nije došao ni do boda jer su Nemci uzvratili sa dva gola. U prošlom kolu, Kopenhagen se borio protiv Mančester Junajteda u gostima i čak je imao priliku da pobedi, ali nije uspeo da iskoristi svoje šanse i poražen je 0:1. Mančester Junajted ima ozbiljnih problema na svim frontovima u prvoj polovini sezone. U Premijer ligi Crveni đavoli redovno greše i trenutno zauzimaju tek osmo mesto na tabeli. Erik ten Hag i ceo tim su pod ogromnim pritiskom. U Ligi šampiona Junajted je počeo porazom od Bajerna uprkos tri postignuta gola - 3:4. Drugo kolo je bio potpuni promašaj jer su Đavoli na svom terenu ugostili Galatasaraj izgubili sa 2:3. Crveni đavoli su ostvarili prvu pobedu u prošlom kolu, pobedivši na svom terenu Kopenhagen sa 1:0.

PSV - LANS (SREDA, 21.00), KEC 1,80

PSV-u ne ide najbolje u grupnoj fazi Lige šampiona, i osvojio je samo dva boda u tri kola. Istovremeno, šanse za plasman u plej-of su prilično dobre jer zaostatak za drugoplasiranim Lansom je samo tri boda, što može da se eliminiše ove srede. PSV je startovao u Ligi šampiona porazom od Arsenala od 0:4. Potom su zabeleženi remi sa Seviljom 2:2 i Lansom 1:1. Primetno je da tim Petera Boša ne blista u odbrani, jer nije uspeo da sačuva gol. U prvenstvu Holandije PSV nema premca i posle 11 kola je iostvario maksimalan rezultat sa 33 boda, sa kojima je na prvom mestu. U prošlom kolu Filiposvci su uspeli da savladaju Herakles na gostovanju rezultatom 6:0. Lans je u tri kola Lige šampiona sakupio pet poena i drugi je u grupi, na bod od lidera Arsenala. Francuski tim nije izgubio, savladavši Tobdžije rezultatom 2:1, dok je remizirao protiv Sevilje i PSV-a. Uprkos dobrom nastupu na glavnom evropskom klupskom turniru, u Ligi 1 stvari ne idu najbolje za ekipu Lansa, koja zauzima tek deseto mesto posle 11 kola. Lans u poslednjih pet mečeva u nacionalnom šampionatu nije izgubio, ali je tri puta remizirao. Uoči utakmice Lige šampiona odigrao je 0:0 sa Lorijanom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


-------------------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga.

-------------------



tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara