Igrači Slovana iz Bratislave (©Reuters)
Igrači Slovana iz Bratislave (©Reuters)

Pobede Olimpije i Slovana iz Bratislave najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.23. | 10:13

Nigde na svetu nećete da nađete veće kvote

I ove srede su u epicentru mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Bukmejkeri Mozzarta ne miruju, i za danas su vam spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su dvojke na Olimpiju protiv letonske Valmijere, kao i na Slovan iz Bratislave protiv Svift Esperanža iz Luksemburga.

Izabrane vesti

U želji da izbori mesto u 2. kvalifikacionom kolu UEFA Lige šampiona, Olimpija ima prednost od jednog gola u odnosu na Valmijeru u revanšu 1. kola. Olimpija je ranije ovog meseca na stadionu Stožice slavila sa 2:1. U poslednjih šest mečeva u svim takmičenjima, Valmijera je dve pobedila, dva remizirala i dva izgubila. Postigli su 10 i primili šest u tom delu. Olimpija je u šest prethodnih duela pobedila na tri i izgubila tri. Postigla je devet i primila 10 pogodaka.

SVIFT ESPERANŽ - SLOVAN BRATISLAVA (SREDA, 20.00), DVOJKA 1,95

Esperanž nije izgubio u poslednjih osam mečeva, a uspeo je da pobedi u pet. Iskreno govoreći, mnogi su bili iznenađeni remijem luksemburške ekipe u prvom meču kvalifikacija protiv Slovana. Ali ne treba sve zasluge u tom meču pripisati klubu, jer je na kraju prvog poluvremena dobio poklon od protivnika kada je do kraja meča imao igrača više. Slovan na svom terenu nije uspeo da pobedi protivnika, koji je mnogo lošiji po renomeu. Tim je prvi kapitulirao, ali je potom uspeo da poravna rezultat.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara