Igrači Spartaka iz Trnave (©AFP)
Igrači Spartaka iz Trnave (©AFP)

Pobede Spartak Trnave i Makabi Haife najviše vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.08.23. | 10:24

Nigde na svetu nećete da nađete veće kvote

Bukmejkeri Mozzarta ne miruju. I za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu, a tiču se kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu konferencije.

U pitanju su jedinica na Spartak iz Trnave protiv Dnjepra-1, kao i kec na Makabi iz Haife protiv Jang Bojsa (ovaj duel možete da pogledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Spartak iz Trnave je ovu sezonu UEFA takmičenja počeo borbom za Ligu konferencije. Tamo je slovački tim eliminisao letonsku Audu, a potom i poljski Leh. Spartak je na gostovanju izgubio od Poljaka sa 1:2, ali je na svom terenu pobedio rezultatom 3:1. Ranije je Spartak savladao Podbrezovu sa 2:0 u četvrtom kolu slovačkog prvenstva, dok je u tri ligaške utakmice ranije pobedio, remizirao i izgubio sa ukupnom gol-razlikom 4:3. Dnjepar-1 je igrao protiv Panatinaikosa u kvalifikacijama za LŠ, gde je izgubio prvu utakmicu 1:3, a odigrao u Atini 2:2. Ispao je u Ligu Evrope, a tamo se sastao sa Slavijom iz Praga i izbačen je ukupnim rezultatom 4:1. Liga konferencije je poslednja šansa za Dnjepar–1 da uđe u grupnu fazu nekom međunarodnog takmičenja. U prethodnom meču ukrajinski tim je na svom terenu izgubio od Obolona 1:2.

MAKABI HAIFA - JANG BOJS (SREDA, 21.00), KEC 2,50

Makabi Haifa je aktuelni šampion Izraela, a u istoriji je 15 puta osvajač nacionalnog prvenstva. Tim iz Haife je tri godine zaredom osvajao lovorike u Izraelu, a nedavno je pobedio i u Superkupu savladavši Beitar sa 3:1. U kvalifikacijama za Ligu šampiona Makabi je bio bolji od malteškog Hamruna 2:1 i 4:0. Makabi je jedva prošao moldavski Šerif, i to tek posle produžetaka. U prethodnoj rundi izraelski prvak je eliminisao Slovan iz Bratislave pobedama 2:1 i 3:1. Jang Bojs je 16 puta bio šampion Švajcarske. Tokom proteklih šest sezona, Bojsi su osvojili pet titula prvaka, uz jedan kiks u sezoni 2021/2022. Tim je osvojio lani i nacionalni Kup, savladavši u finalnom meču Lugano 3:2. Jang Bojsi su ove sezone već odigrali četiri utakmice u nacionalnom šampionatu u kojima su pobedili Lozanu i Vintertur 2:1 i 5:2, i odigrali nerešeno sa Iverdonom i Lucernom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara