Komentari na vest

Pobednici triler završnica pričaju za Mozzart Sport: Marko Nikolić vidi Tango smrti, Stojanović veruje u Zvezdinu stabilnost

Ž

Žak Vilnev

pre oko 2 godine

Kao i do sad, titule donose pobede u čuvenim ,,malim” utakmicama, derbi odavno ništa ne odlučuje, već se igra za čisti prestiž i verujem da će i sada biti tako, mada bih voleo da me demantuju. Očekujem dve lagane pobede Partizana do početka plej ofa, dok će Zvezda imati jako teško gostovanje u Nišu gde će usled kiše biti jako teški uslovi za igru, ukoliko pobedi za vikend u Nišu, ni titula nije daleko, bez obzira što je plej of pred nama, subotnji meč u Nišu predstavljaće najveće iskušenje za fudbalere Crvene zvezde. Što se tiče naše dve prvoplasirane ekipe, Zvezda je mnogo bolja od večitog rivala i timski, a pogotovo pojedinačno, plus ima dosta dužu i kvalitetniju klupu. Prednost ovog tima Zvezde je iskustvo i mnoštvo jakih utakmica u poslednjih par godina, dok njihov večiti rival to nema. Ali ni to ne treba da zavara, jer ne osvajaju trofeje uvijek favoriti.
B

Blade123

pre oko 2 godine

Hahahhaha..."Grobari se uzdaju u 2017"?Pa da, samo se u nameštene titule uzdaju, to je ta avangarda...
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Nasao je da komentarise isti onaj Marko Nikolic koji je one cuvene sezone za nedelju dana odigrao 3 prelaza iz 1 u 2 i 2 u 1,a za mesec danas 4,a od toga 2 prelaza sa Vozdovcem,isti taj Nikolic nasao sad da komentarise,a uzeo je poklonjenu Titulu,gurali ga i ruakama i nogama kao sto sad guraju Samrok-Floru Stanoja ali samo ovaj put vam nece proci!

VAR

pre oko 2 godine

Inace su prelazi u fudbalu sigurno namestanje pogotovo oni kada ti dominiras kao sto je Nikolic dominirao i onda protiv tebe protivnik povede iz jedne sanse kontre ili penala pa ti onda preokrenes to je sigurno namesteno ali zato prelazi kao protiv OFK e na poluvremenu 2 0 a na kraju 2 6 su potpuno normalni.
2

2017

pre oko 2 godine

Da, baš tako, uzeo je titulu poklonjenu Crvenoj zvezdi. Zato je u sledećim godinama sudijska organizacija prvenstvo rešavala još u oktobru.
B

Blade123

pre oko 2 godine

@VAR: Prelaz protiv OFK-a pominju oni što su očigledno zaboravili jednu od najvećih krađa u srpskom fudbalu, čuveni prelaz protiv Novog Pazara...U stvari niste vi zaboravili, ali spinovanje je vaš posao...

VAR

pre oko 2 godine

Koliko se secam bilo je 4-3 a na poluvremenu 1-2 ni blizu prelaz kao protiv OFK e na gostovanju ali je istina da je to bila utakmica u kojoj je Novi Pazar sigurno ostecen u sezoni kada Partizan nije uzeo titulu.
B

Bojkot

pre oko 2 godine

Partizan je bolji timski ako taj duh povrati osvojice titulu!
G

Gostivojka

pre oko 2 godine

Prvenstvo je zalosno samim tim sto je Partizan i dalje u igri za titulu. Svima je jasno kako. U play offu ce imati svoje ljude na klupama protivnika.Ovo sada sa TSC-om i Cukom bi trebala biti dva mini dereija ali ce po vec razradjenom sistemu sklanjalice Partizan oba lako dobiti. A zamislite iduce sezone kada titula bude donosila 20 miliona iliti direktan ulazak u LS, pa to ce biti komedija nad komedijama.
K

Kindadoga

pre oko 2 godine

Boran bolji od dva Partizanova golmana zajedno, Picini i Gajic bolji od Miljkovica i Zivkovica, Dragovic bolji za dve klase od svih Partizanovih stopera, Erakovic bolji od Sanicanina,Rodic od Urosevica. Neka bude da su Sanogo i Zdjelar tu negde, Kangu sa Jojicem je smesno i porediti.Igrace kao Katai i Ivanic Partizan nema ni blizu, neka bude da je Menig trenutno bolji od Bena i Ohi i Rikardo tu negde...Znaci 11 na 11 head to head Partizan tesko da na dve pozicije ima kvalitetnijeg igraca od Zvezde u ovom trenutku...
d

dexiko

pre oko 2 godine

O klupi da ne govorimo.Jača je zvezdina klupa od partizanovog prvog tima
H

Hahahaaaaa

pre oko 2 godine

De su bre sanogo i ovaj tu negde,sanogo u zvezdi poojeo mnoge ozbiljne ekipe a pre zvezde u jang bojsu na mecu protiv juvea u ls u pobedi od 2 1 bio igrac utakmice...to je skroz neki drugi nivo
@

@dexiko

pre oko 2 godine

Bukvalno Gajic, Krsticic, Falco, Pavkov, Motika bi tamo bez konkurencije bili...
R

Realno realannn

pre oko 2 godine

Jedino bi Rikardo imao mesto u prvom timu Zvezde.

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Bolja je zvezda od partizana dosta,to svaki fudbalski laik vidi..Pricao je Stanoje o zvezdinoj klupi...Na kraju dolazi do izrazaja sve to,ne samo derbi..
@

@BojanCZ

pre oko 2 godine

Ne treba stavljati pritisak na tim zvezde na taj način, Da moramo da pobedimo, ali ništa više od toga.. A oni kao mnogo puta bi da uzmu titulu kada je jasno da ne zasluzuju
a

abc

pre oko 2 godine

Samo zbog navijačke opredeljenosti razumeču bivšeg trenera partizana kad kaže "pre derbija izgledali su kao da mogu da uvecaju razliku...", pre derbija je partizan izgledao kao tim koji ne može da dobije nijednu malo ozbiljniju utakmicu, i to je video svako ko je hteo da vidi.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Oba trenera su dala korektne izjave. I mi tvoj komentar možemo razumeti zbog navijačke pripadnosti. A kako ćeš razumeti Slavišinu rečenicu koji reče skoro isto: "Da ste me pre dve sedmice zvali i pitali o ostoj temi rekao bih da je Partizan favorit. Igrali su dobro, psihološki segment je bio na njihovoj strani"?
E

Esex

pre oko 2 godine

Zvezda je realno bolja,sve drugo su navijacke pristrasnosti.
R

Ris

pre oko 2 godine

Derbi će rešiti prvenstvo ako ga neko dobije, a ako bude X to će onda biti na nekoj manjoj utakmici. Koliko god da je Zvezda bolja(a realno za nijansu možda i jeste i to kažem kao grobar) nije mi logično da dobije sve utakmice za jednu polusezonu.
r

ranGo

pre oko 2 godine

pa po tvome onda ni partizan ne moze da dobije sve zar ne?
R

Ris

pre oko 2 godine

Partizan je već ima jedan remi plus poraz u derbiju.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Nije logično ni vi da dobijete pa opet nikako da kiksnete osim protiv nas.
d

dejanera

pre oko 2 godine

@Ris Partizan je pobedio sve utakmice izmedju dva derbija prosle sezone. Ove je , pre derbija, imao samo remi sa Proleterom. Dakle u 22 kola (bez dva derbija) samo jedan kiks!? Pri tom je proslogodisnji Partizan losiji od ovoga sada! A Zvezda je bolja bila i prosle i ove godine! I zasto onda mislis da ce Zvezda kiksnuti u narednih 9 kola vise puta nego Partizan? Pri tom sledeca dva kola mogu da donesu svasta! Zvezda, Partizan, Cukaricki, Radnicki Nis, TSC i Radnicki KG igraju kao blesavi! Od ovih 6 ekipa samo Partizan ima poraz (u derbiju) u poslednjih 5 kola! Dakle, sa jedne strane, mogu ce je da i jedni i drugi pobede ovih 8 kola a da derbi odluci prvaka, a sa druge je moguce da, i jedni i drugi, kiksnu po nekoliko puta!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Ono sto mozda Partizanu treba za pocetak je trener iz Lige petica pa onda neko pojacanje.
M

Maxi market

pre oko 2 godine

Nije jasna situacija oko budućnosti Klopa a i Anćeloti nije više siguran poslije Klasika.Ne bi bio loš ni onaj iz Atalante pošto je sa mnogima u zavadi tamo.Ima finog izbora,Vazura&comp. će biti na slatkim mukama.

Kontraudar

pre oko 2 godine

Može doći i Murinjo, Partizanu treba nova uprava. Jer ova uprava će, ako ove sezone ne osvoji pehar, imati bilans 1 titula u 7 sezona. Da imaju sramote sami bi otišli.

BojanCZ

pre oko 2 godine

Gledam navijacki, pa definitivno nisam objektivan, ali ja stvarno ne vidim argumente koji podrzavaju pricu, da je Partizan, timski jaci od Zvezde. Sto se tice individualnog kvaliteta, razlika je ogrmna. Bukvalno nema vise od dva igraca u Partizanu koji bi igrali startera kod nas. Selekcija igraca u Partizanu je ocajna. Ne znam u Evropi ni jedan tim koji ima vise destruktivca i vise igraca koji fizicki ne mogu da izguraju utakmicu. Sredina terena je kriminalno selektirana..Zdjelar je precenjen igrac, ali i takav je najbolji veznjak, sto dovoljno govori o tome kakvi su ovi ostali. Natko i Jojic ne mogu zajedno da izguraju punih 90 minuta. Markovic se raspada, samo ga ime drzi u prvom timu. Odbranu ne treba komentarisati...moj utisak je dok gledam taj tim, je da je jedan od najgorih partizanovih u poslednjih 10 godina. Nikad nisam bio sigurniji u pobedu na derbiju. Ocekujem gazenje, vece nego u proslom.
R

Ris

pre oko 2 godine

Eto vidš kako sami sebi stavljate pritisak na grbaču! Napravili ste atmosferu da sledeći derbi treba biti minimum bar 2:0 kao i prošli. Partizan možda jeste slabija ekipa, ali relano onako loše nema šanse da odigraju kao što je bilo prošli put!
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

@ris Vi bolje od toga ne možete. Možete samo gore odigrati.