Komentari na vest

Počelo je! Inter krenuo po Dibalu, pare nisu problem

G

Gost2022

pre preko 2 godine

Nema nista od toga, Dibala stize u Njukasl.
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Dibala i njegov menadžer su još u oktobru mesecu 2021. godine dogovorili produžetak ugovora sa sjajnim Juventusom na još četiri godine. Dogovorena je plata na godišnjem nivou od 8 miliona evra plus 2 miliona evra kroz odredjene bonuse. Ovu vest nisam ja izmislio nego je tu vest plasirao sportski novinar Romeo Agresti koji je itekako upoznat sa desavanjima u Torinskom gigantu i nikada nije pogrešio. Po dogovoru između Dibalinog agenta i kluba ugovor će biti potpisan u februaru mesecu 2022. godine zbog administrativnih razloga. FORZA JUVE!!!
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Jel ti znas da citas vesti ili pises samo ono sto bi voleo da se desi? Lepo pise i ovde i u italijanskim medijima da je juventus promenio taj dogovor.
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Ja samo čitam sajt Romea Agrestija i tamo piše da ništa nije promenjeno u vezi sporazuma Dibale, njegovog agenta i Juventusa još od sporazuma od oktobra meseca prošle godine. Klub ništa po Agrestiju i njegovim saznanjima nije izmenio kada je u pitanju dogovorena dalja saradnja sjajnog Argentinca i Juventusa. Samo prenosim vesti. A to da li bi ja zeleo da se saradnja nastavi to je tačno.
D

Djorkaef

pre preko 2 godine

Zasto su onda GDS i TTS poznati italijanski sportski listovi prepuni naslova na temu prelaska Dibale u Inter? Realno iz aviona se vidi da Argentinac nije zadovoljan tretmanom u Juventusu. Druga stvar, Marota nece propustiti sansu da oslabi glavnog konkurenta i pojaca svoj tim za Dž. Ovaj igrac je neko ko potezom resava mec, nesporna klasa, svakako da bih kao navijac neroazura bio srecan da dodje iako je to teska misija jer ce Juventus to braniti do zadnjeg atoma snage.
R

Rambo Petkovic

pre preko 2 godine

Sta vredi vidis da se sinterovi misevi nadaju cudu he,he...
j

je_suis_ronaldo

pre preko 2 godine

Uzmite ga za kraj ove mafijaske organizacija...forza Inter per sempre
L

Lukakuu

pre preko 2 godine

Lautaro za 2 klase iznad dybale
P

Pjer

pre preko 2 godine

Veciti talenat...u prevodu fudbalski polovnjak...na tone je takvih bilo...
G

Gost357

pre preko 2 godine

Samo im on treba. Propali igrac.
a

axaxaa

pre preko 2 godine

koja ce ovo komedija biti ako ga uzmu od juventusa, a ne bi me cudilo uopste... on je vec godinama bio povezivan sa interom...mislim da bi bio zainteresovan da predje..
Z

Zole

pre preko 2 godine

Dibala bi procvetao u Interu i toj formaciji, vratio bi se u nekadasnju formu. igrao bi u tandemu sa zemljakom Martinezom i blize golu a ne kao u Juventusu, godinama ne mogu da mu nadju poziciju, te ga guraju na krilo te na 10-ku a on je povuceni napadac, moze da igra samo u tandemu sa nekim
e

esex

pre preko 2 godine

inter ne volim a juve prezirem..na stranu to,karma je cudo...dosta je juve cerupao ostale timove serije a,sad je vreme da se malo stara dama drpa.
R

Rusko

pre preko 2 godine

Govoriti da Dybala nije vise onaj stari. A niko ne prica da li je Juventus onaj stari ☹️
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Iskreno, ne bih voleo da dodje. Bacene pare. Odlican igrac ali sklon povredama i psihicki nestabilan...
R

Rossonerooo

pre preko 2 godine

Sklon jest povredama brt al je top igrac i ako važ dodje to bi bilo top pojacanje. Cak mislim ako bi ga povrede zaobisle da bi se ponovo vratio u staru formu
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Rossonerooo Ne znam brate, sumnjicav sam. Mada, uz dobrog trenera i argentinski Inter svasta moze da bude. Videcemo...
i

interrrr

pre preko 2 godine

Tako je bre odlicno pojavanje
L

LMN

pre preko 2 godine

Ovo je samo menadžersko dizanje cene svom igraču. Niti ga Inter traži niti bi ovaj prešao.
G

Gostnbgd01

pre preko 2 godine

I treba da ode u Inter. Njegova greška što je otišao u Juve i ceo život u drugom planu a vrhunski fudbaler. Najviše su se ogrešili o njega kad su doveli Ronalda. Dybalica i Lautaro da izdominiraju. A navijam da Vlahović dodje u Inter isto...
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Dibala je bio odličan igrač. Od dolaska Ronalda je počeo da pada sa formom. U poslednje vreme kao da ga fudbal ne zanima. Mislim da nije više onaj Dibala kao pre.
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Neće Juventus ponuditi više od tih 7 miliona. Riješiće se i De Lihta i njegove ogromne plate, samo da dođe prihvatljiva ponuda.
G

Gost747

pre preko 2 godine

Pazite da ne dodjete po njega..
E

Erector

pre preko 2 godine

Ne mora doći, navijači jačima Intera je svejedno. Bitna je suština, godinama pred svaki derbi, a Bogami i one malo slabije/nezgodne mečeve tipa Sasuolo,Verona..., Tutosport se raspiše o interesovanju Juventusa za najbolje igrače protivnika, sad se priča malo okrenula, ali bez ovog drugog dijela. Možda tutosport i piše nešto, ali nam naš profesionalni izvještač ne prenosi ništa o tome, čak je i promijenio koncept Bonđorno Italija, pitam se zašto?