Komentari na vest

Počelo novo poglavlje brazilske reprezentacije - cilj je finale Mundijala

m

menr

pre oko 2 meseca

Hhahahahahahahhahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha... Rade jedno te isto, postavljaju neke Brazilske levake i nadaju se drugacijem rezultatu...
J

Jose Luis Chilavert

pre 2 meseca

Ne pomaze njima ni mitsko bice ala hibrid Murinja, Fergusona, Ancelotija i Brajana Klofa. Nista nisu naucili od onog blickriga Pancera u Riju pre 10 godina ili od Belgije pre 6 ili kroasana pre dve godine.
P

Pep

pre 2 meseca

Znam da svi ne verujete u Brazil al ne zaboravite da su 2010 mogli osvojiti da je Dunga pozvao Marsela, Ronaldinja i Neymara ali on se opredelio za bunker i onda su nesrećno ispali od Holandije. 2014 uz debakl Skolari nije pozvao igrace viceprvaka evrope Atletiko Mardida Mirandu, Luisa, Diega, nije pozvao Kaku koji je odigrao dobru sezonu u Milanu. Nije pozvao Kutinja i Firmina.. 2018 Kazemiro je bio suspendovan i igrao je Fernandinjo tragičar protiv Belgije.. A 2022 nisu dovoljno napadali i ispali su na penale... Selektori su problem ali Dorivala su podučavali Gvardiola, Anceloti i Simeone videćete ovo će biti moćan brazil! U današnjem fudbalu je manje bitno kakve igrace imas bitniji je sistem sve se promenilo! Ali Brazil i dalje ima top igrace!
R

R9 Fenomeno

pre 2 meseca

To je to. Eto dokle je fudbal došao, pogledajte samo brazilsku reprezentaciju, ovi ne bi mogli vodu da nose prethodnim brazilcima, i onda kao fudbal napreduje, da da, kako da ne…
D

Dejan2981

pre 2 meseca

Vama toliko dosadno u životu pa komentarisete svaku vest ovde...
M

Monotono nije

pre 2 meseca

Kao i tebi...
m

može

pre 2 meseca

finale eventualno, pošto je Srbiji tamo zagarantovano mesto. al će biti klanja sa Argentinom, Francuskom i ostalim indijancima.🥰
B

Brazilacc

pre 2 meseca

Ovi pojedini sto su napisali da Brazil ne posjeduje neke wow igrace ocito nemaju elementarne osnove iz fudbala. Dva vrhunska golmana koja se godinama takmice ko ce biti najbolji, iskusni Danilo i poletni Couto na desnom beku, Marquinhos nikad zreliji uz Bremera, Gabriela i Militaoa (trenutno povrijedjen) cetri vrsna stopera, jedino ne znam ko tu lijevu stranu moze pokriti, imaju igraca ali nemaju tu ime, sredina Casemiro, Guimaraes i Paquetta, napad Vini, Martinelli, Rodrygo.. Ima tu igraca i imena, naravno ni blizu kao 2000-ih, njihov problem su jednostavno selektori i treneri koji nisu dorasli tom poslu.

Bojan Urosevic

pre 2 meseca

Gde su im bre igrači odbrana i vezni red realno prosek izuzev Pakete niko ne može razliku da pravi
К

Кљаки

pre 2 meseca

Није то онај Бразил који памтим. РОМАРИО, РОНАЛДО, ЛЕОНАРДО, КАФУ, РОБЕРТО КАРЛОС, ДУНГА, ЖУНИЊО, РИВАЛДО итд. Немају стил као некада покушавају да буду Европљани. Фудбалери преплаћени боље резултате би претпостављам направили са фудбалерима из Бразила.
M

Meduza Stil

pre 2 meseca

Opet ništa neće uraditi. Postali su reprezentacija malo iznad proseka, poslednja 4 svetska prvenstva, četvrt finale maksimum, polufinale 2014 kada su bili domaćini a svi znamo kako su se proveli tu. Jednostavno nemaju više te majstore a i fudbal se promenio.
@

@Meduza Stil

pre 2 meseca

Mozda i jesu, ali pazi sad. Od top reprezentacija ( Nemacka, Argentina, Francuska, Italija, Spanija ) svi, ali svi su u ovom milenijumu barem jednom, a neki i vise puta ispadali u grupi. Jedino je Brazil taj koji redovno dolazi bar do 1/4 finala. Ljudi za to sigurno imaju kvalitet, za vise od toga im jako malo fali.
l

lol12

pre 2 meseca

Kad su imali igrace nisu imali selektora a sad nemaju ni jedno ni drugo za uspeh kakav je osvajanje SP.Neko cetvrtfinale im je krajnji domet ako su vec sa timom iz 2006. i 2022. kad su oba puta bili prvi favoriti za osvajanje ispali bas u cetvrtfinalu.