Počelo s Felainijem i Žedsonom, završava se s Kesijem?

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.01.20. | 19:12

Vest Hem dobio zanimljivu ponudu iz Italije

Namere Dejvida Mojesa da ojača vezni red u završnih deset dana prelaznog kraja roka dovela je Vest Hem do nekoliko “ćoraka“, ali se tako otvaraju i neki novi horizonti...

Naime, šef stručnog štaba Vest Hema dobio je zanimljivu ponudu pravo iz Milana – da preuzme Franka Kesija i tako reši problem koji ga muči. Uprkos tome što igra redovno u Seriji A, Milan je spreman da pusti reprezentativca Obale Slonovače i to kroz pozajmicu do kraja sezone. U ovom trenutku nije poznato da li bi u eventualni dogovor bila uključena i opcija kupovine. Kesi je od ranije poznat klubovima iz Premijer lige pošto se pominjao kao moguće pojačanje Arsenala.

Izabrane vesti

Prema informacijama s Ostrva Kesijeva je ideja da se preseli u Premijer ligu i navodno je već rekao svojim agentima da mu pronađu eventualni angažman. To se odlično poklopilo s idejom Dejvida Mojesa da Deklanu Rajsu i Marku Noblu dovede konkurenciju pošto Džek Vilšer ima velikih problema s formom, dok Karlos Sančez nije u planu.

Podsetimo, od početka zime Vest Hem je prvo želeo Totenhemovo pojačanje Žedsona Fernandeša, u orbiti je bio i Mojesov miljenik Maruan Felaini, a pominjali su se čak i Stoukov Džo Alen i Genkov Sander Berge. Ali, zasad su svi pokušaji bili bezuspešni.

Kesi je ove sezone odigrao 17 utakmica za Milan i postigao jedan gol. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara