Pogba ne odustaje, čeka poslednji poziv Reala

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.08.19. | 11:05

Iako bi eventualni trasnfer bio pravo čudo

Pol Pogba i dalje čeka poslednji poziv Real Madrida. Onaj pravi koji još nije stigao. Pitanje i da li će. Ovaj transfer je sve samo ne jednostavan. Francuz mogući prelazak u Real naziva čudom, ali očajava i nastavlja da veruje da i dalje to može da se dogodi, piše Marka.

Englezi su posle završetka prelaznog roka i prestali da razmišljaju o ovoj temi, ali sam igrač ima želju da pre ili kasnije obuče beli dres. Nije promenio mišljenje, pa i dalje veruje liderima Mančester Junajteda da će postaviti neku razumnu cenu, što se do sada nije dogodilo.

Izabrane vesti

Na Old Trafordu ovog leta nisu pronašli zamenu za Francuza koji je ponavljao da želi da ode i promeni sredinu. Nije imao dilemu od kraja prošle sezone. Tražio je transfer koji se nije realizovao. Njegovo okruženje smatra da je sve to epilog zbog nespretnosti lidera Junajteda.

Pogba ne želi da preteruje, ali će verovatno ponovo zatražiti da napusti engleski tim. Čak ni dobar start Crvenih đavola niti ubedljiva pobeda nad Čelsijem nisu promenili njegov stav. Ni to što je Ole Gunar Solskjer rekao da će napraviti igru u njegovom ritmu, niti novi ugovor nisu učinili njegovu želju da ode manjom. I dalje veruje da je transfer u Real moguć, uprkos svemu.

Na Bernabeuu su ostali mirni, kao i u slučaju Nejmara. Čekaju pravi momenat, ali su jasni u nameri da neće dati 200.000.000 evra za Francuza koliko Junajted traži.

Mino Rajola, menadžer Pogbe, tražii je sve vrste formula da pronađe način da odvede Pogbu iz Mančestera, ali je dobijao negativne odgovore. Ni on ne odustaje pa će narednih dana ponovo otići do Old Traforda kako bi provocirao nove razgovore i da ponovo čelnicima sa Old Traforda ponovo da do znanja da je Pogbina želja isključivo da igra za Real Madrid.

Kako bilo, malo je verovatno da će do transfera doći ovog leta, posebno što Junajted ne bi mogao da dovede zamenu. Ali ni zato što je cena koju je postavio tim s Old Traforda previsoka, čak i za Real Madrid u ovom momentu.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara