Komentari na vest

Pogba opleo po Murinju: Prevrtljive je naravi, ide protiv svojih igrača, to sa Solskjerom nije slučaj

G

Gospodin Murinjo

pre oko 3 godine

dajte njemu milijardu da troši kao Gvardiola pa da vidite kako se osvaja! Aj da vidim ćelavog prevaranta da uradi nešto kao Murinjo sa Portom,Interom ma ni sa ovom ekipom koju Totenhem trenutno ima Gvardiola bi bio 10 na tabeli !

07.08.16

pre oko 3 godine

Manite se te price o tome kako je ovo drugo vreme,kako su igraci nedodirljivi.Pa i da je tako,a jeste,to ne smeta ostalim trenerima.Zidan se naosvajao Boga oca,vezao tri LS,uzeo Primeru,opet je tu u borbi za trofeje.Flik u Bajernu uzeo LS,Bundes necu da pominjem.Kako Gvardioli ne smeta ovo novo,moderno,drugacije vreme?Alegri?Klop?Jedino Murinju smeta?Pa ili nek se promeni,i prihvati stvari,jer ako ostali treneri mogu,moze i on.A ako ne moze,nek ide da peca i gotovo.Svi su nesto pisali kako je Murinjo izvukao maksimum iz Junajteda,kako je najuspesniji u post Fergijevoj eri,ali evo,iste te rezultate ce napraviti i Ole.I uzeti LE i biti drugi u PL.Tot sa Murinjom izgleda dosta losije nego sa Poketinom.Uvek se mogu naci izgovori,ali rezultati pokazuju da je Murinjovo proslo.Zna to i on.A te price,o igracima,karakteru,su samo izgovori.
K

Kum Žoržo

pre oko 3 godine

Čovjeku se popeo fudbal na vrh glave i radi sve da ga u klubu najure i isplate mu odštetu za otkaz.Ekipe koje vodi igraju zastarjeli fudbal koji razumije samo on a drugi neće i ne žele.
f

franjo 24041902Gost

pre oko 3 godine

murinja treba proterati Iz fudbala covek je katastrofa GGMU
S

Sale Ugrinovci

pre oko 3 godine

Murinjo kao Lepi Mica
N

Nemke @var

pre oko 3 godine

Koji su to kompleksi? Čemu to? Dečko kaže mi, jer navija za totenhem. Kad ti kažeš mi jer navijas za zvezdu i partizan onda je to ok? A kad neko navija za strani klub onda ne sme da kaže MI? MI kao navijači nekog kluba? Šta ti tu nije jasno? Dovoljno ne 4 razreda škole da se protumači ova rečenica, ali izgleda da su neki i to završili preko veze.
G

Gos

pre oko 3 godine

Murinja je pregazilo moderno vreme, čovek je prosto ostao zaglavljen u periodu kada je trenerova bila poslednja, kada se znalo ko vodi glavnu reč i ko je autoritet. Od trenutka kada je Mančester preplatio nenormalno Pogbu i pokrenuo trend papreno skupih transfera menja se i taj aspekt sporta. Umišljene zvezdice počinju da rade šta hoće, a treneri nemaju način da ih kontrolišu jer će kod gazdi (vlasnika) uvek prvi da strada trener a ne 100 miliona plaćena investicija. Od kako je izgubio podršku čelnika kluba u Mančesteru pa posle i u Čelsiju igrači su mogli da ga miniraju kako su hteli bez ikakvih posledica. S' tim što je to bilo malo drugačije u Čelsiju gde su se igrači protiv njega okrenuli jer nije hteo da dozvoli da ona d*olja zeljna pažnje Karneirova, za koju niko nikad pre tog "skandala" nije znao, uzme i na njemu pokuša da dođe do svojih 5 minuta slave. Naravno tome ste doprineli i vi kao i ostali mediji koji ste stali na stranu dotične isključivo iz razloga što je žena pa vam je bilo moderno da pljujete jednog od najvećih trenera u istoriji fudbala a da nigde ne pomenete da je dobila otkaz zato što nije svoj posao odrađivala na potrebnom nivou.

Falični Tom

pre oko 3 godine

Nije njega pregazilo vreme nego je došlo nakaradno vreme. Jedino kako treba da bude je da je trenerova i reč kluba zadnje. Igrač je tu da za enormne svote novca obavlja svoj posao.

Falični Tom

pre oko 3 godine

Murinjo jeste malo otišao u aut ali problem je što sada imaš fudbalere koji su bukvalno nedodirljivi. Ništa im ne smeš zbog menadžera, sportskih direktora i predsednika klubova. Jedan Fergi nije birao ko, čim igrač proba da bude veći od kluba pokazana su mu vrata. Problem je što te vrste autoriteta u fudbalu više nema.
I

Imas i sad

pre oko 3 godine

Gvardiolu kojem igraci ne smeju da prdnu
t

thfc

pre oko 3 godine

Ne volim Pogbu, ali sve što je rekao za Murinja je tačno. Evo, već treći put u trećem klubu se sve ponavlja. Nekad Pogba i Šo, danas Dele i Aldervereld. Tip je za psihijatriju! Molim Boga da nogu dobije da prodišemo, prije nego nas kompletno potopi
v

var

pre oko 3 godine

koji vi?
K

Kostakurta

pre oko 3 godine

Kako stvari stoje celu karijeru si podredio frizurama i ostat ćeš upamćen isključivo po tome.....prema tome tiću...
m

musaka

pre oko 3 godine

Murinjo mi deluje kao covek koji je u mladosti bio omalovazavam i maltretiran pa sad kad je neko i nesto u fudbalu i uzeo ozbiljnu kovu leci komplekse i spusta igraca.Pa njemu nijedan igrac nije napredovao,unazadio je svaku ekipu(nemoj da mi pisete Inter,Porto hvala).Leci komplekse De Brujne,Salah,Ozil,James Rodrigez i jos mnogo njih.
C

Coa 90

pre oko 3 godine

Pol pao sa Marsa nikad on nije kriv Pogba. Nije ni on nevinašce, ali svakako da neće da priča o tome haha
I

Igor78

pre oko 3 godine

Solskjar je lepo upakovao objašnjenje - neka mi je i sin, ali ako se ponaša pi.. a neće biti nagrađen! Fudbalerima se podsmevaju zbog onakvih stvari koje je Son izveo, to se prosto neradi. Osetiš dodir po licu i srušiš se na zemlju kao da te neko čekićem pogodio, smešno
K

Kosta11

pre oko 3 godine

Murinjo bi trebao da prwuzme benfiku i proba ponovi kao sa portom sto je,ovako po jacim ligama se samo svadja.
9

951357

pre oko 3 godine

Ah taj zli Murinjo sto starletici nije dozvolio da se zajebava...
h

hm

pre oko 3 godine

ta starletica sad igra mnogo ozbiljna fudbal, da si pogledao neku utakmicu video bi koliko je ozbiljan kad ima nekoga ko ce da ga gura
9

951357

pre oko 3 godine

@hm - i da je tad igrao ozbiljno, on bi bio u timu. Ali je resio da se zajebava i sabotira trenera, pa ga je ovaj sklonio. Potpuno legitimno.
E

Engleski nogomet

pre oko 3 godine

@951357 Ma da, Mourinha uvijek svako sabotira, nikad on nije kriv. To mu se desilo i u Realu, pa onda Chelseau i na kraju u Unitedu. Kad se jedna stvar nekoj osobi dešava više puta onda mora da je do same te osobe, nikako do drugih. A Tottenham nikad gori nije bio u zadnjih 5-6 godina nego sad pod njegovom komandom. Umjesto da se stalno svadja bolje bi mu bilo da se umiri i mijenja nešto u svojoj taktici. Davno je pročitan.
9

951357

pre oko 3 godine

@Engleski nogomet - Ja sam svestan toga da Murinjo nije med i mleko. Ali čovek ima svoje principe, i drži ih se. Ne znam samo kako mu je uspevalo prethodnih 15 godina da napravi sve rezultate koje je napravio ako je pročitan kao što kažeš. U Junajtedu jeste bio sabotiran, upravo od Pogbe i njemu bliskih, ali je i pored toga doneo 2-3 pehara Junajtedu i završio drugi na tabeli iza tada neprikosnovenog Sitija. Čak i sada, izvlači maksimum iz ekipe Totenhema. Jeste da je slabiji plasman, ali u odnosu na pre dve godine, fale mu veoma bitni igrači u vidu Vertongena i Eriksena, tako da je ovo zapravo slabija ekipa. Kao i to da su ove sezone Lester i Vest Hem neplanirano podivljali, pa sad ima više ekipa koje konkurišu za ta 4 mesta. Sa druge strane, Totenhem je na individualne greške igrača ove sezone i neke neverovatne golove protivnika u poslednjih 10ak minuta mečeva izgubio preko 20 bodova. Da su igrači samo malo manje grešili, već bi bili sigurni učesnici LŠ. Tako da, nije do Murinja, on je na klupi, nije na terenu. Na stranu to što je on medijima vrlo interesantan i što ga razvlače po blatu još otkad je došao u Junajted. Ako pobedi što je tako pobedio, ako ne pobedi, što nije pobedio. A koliko se Murinjo pljuje, i koliko mu igrači prodaju utakmice greškama, on je i dalje samo nekoliko bodova od LŠ, tako da, ipak nije tako loše. I sve ovo što sam rekao su lako proverljive činjenice. Jedino što može da mu se zameri je ta nefleksibilnost, jer se profil igrača promenio, sada su više pahuljice i starlete, a on se nije adaptirao na tako nešto već se drži starih principa. Sve ostalo, činjenice te pobijaju.