Pol Pogba (©Reuters)
Pol Pogba (©Reuters)

Pogba pao na doping testu, preti mu četiri godine suspenzije!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.09.23. | 19:35

Dok traje istraga biće van tima...

Prokleće dan u Juventusu kada im je palo na pamet da u klub vrate Pola Pogbu. Francuz je postao hodajuća nevolja. Izbacivan je iz tima, više vremena proveo povređen, nego što je bio u konkurenciji za sastav, a sada njegov slučaj potresa Italiju. Pao je na doping testu i preti mu četiri godine suspenzije!

Verovali su Torinu da bi Pol Pogba mogao da se vrati na „stara fabrička podešavanja“, da mu ožive karijeru i budu na dobitku. Grdno su se prevarili. Bilo je sve suprotno, a nova afera svima može da zagorčava život, jer posle silnih vezanih za poslovanje ovo nikako nije bilo potrebno Staroj dami.

Izabrane vesti

Pol Pogba gotovo da uopšte nije igrao. Otkako se vratio minulog leta na teren je istrčao svega 11 piuta, ove sezone sakupio skromna 32 minuta i da sve bude gore na dopingu je pao posle utakmice u kojoj nije ulazio u igru?! Francuski vezista nije dobio šansu protiv Udinezea, a tada mu je testosteron u tragovima nađen u uzorku, piše Gazzetta dello Sport.

Suspenzija mu ne gine. Dok traje istraga biće van tima. Ukoliko po njebnom okončanju bude proglašen krivim, mogla bi da mu bude izrečena zabrana da se dve godine bavi fudbalom. A, dokaže li se da je svesno koristio nedozvoljene supstance, kazna bi mogla da naraste na četiri godine.

Bude li optužen, zažaliće Pol Pogba što prethodnih sedmica nije želeo da krene putem arapskih miliona i skrasi se na Saudijskom poluostrvu, kao što su brojne evropske fudbalske zvezde učinile. Arapi su atakovali, podizali ulog, nisu hteli da čuju „ne“ niti su taj odgovor razumeli, međitim, Francuz je po svaku cenu hteo da ostane u Torinu.


tagovi

Pol PogbaJuventus

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara