Komentari na vest

Pogbi od Al Itihada 100.000.000 evra za tri godine

J

JVPS

pre 10 meseci

Ne mogu da verujem da neko komentariše kako je Pogba prevara i loš fudbaler. Čovek je vrhunski vezni, jedino što su ga upropastile povrede. Da nije bilo povrede prošle sezone, Juve bi bio 30% jači. Vrhunskog igrača vidite u prvom kontaktu sa loptom, da ste pogledali jednu njegovu utakmicu ne bi ovako lupali… Inače ga treba prodati baš zbog tih povreda, nema Juve komfor da se kocka sa njim.
s

sve igraci

pre 10 meseci

Sa euro 3 motorom...
k

koji sljam

pre 10 meseci

Iz evrope pokupise ovi arapi...
J

Juve 1982

pre 10 meseci

Bilo bi sjajno za Juventus da se riješi Pogbe, a i njegove plate. Među veznjacima Juventusa treba samo pojačati konkurenciju. Rabio, Lokateli, Fađoli i Mireti mogu nositi teret igranja prvenstva, ali sezona je duga...
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Kakvo je stanje sa zalihama nafte? Koliko još ima?
Q

Q

pre 10 meseci

Dovedes za 0,prodas za 105 m i opet ga dovedes za 0,a verovatno ce opet otici za 30/40 m.Kakav posao Juventusa. Na ovom ce zaraditi 135/145 e.
M

Mai štani..

pre 10 meseci

Hm,potrošili su na Ronalda i Iguaina bar 300 miliona a titule LŠ ni na vidiku.

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Sergej najbolji igrač Lacija. Koji je gle čuda VICEŠampion Italije, najbolji vezni u Italiji i da jedini vezni sa dabl dabl učinkom i to u proseku redovno poslednjih par godina..... Ali shvatam da je to sarkazam za SMSa, za razliku od manekena, bez obzira koliko je dobar.... Za sarkazam kapa do poda.....
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Pa ovaj potrči malo jačim intenzitetom i povreda!
p

pera iz osredaka

pre 10 meseci

Taman da se ocisti Evropa od ovih nabedjenih . Moze Pogba lagano u penziju . Godinu 100 milionceta PUP u dzep . Kako ovi deli ki da su iskopali negde . Sto ne daju svakom čoveku po milion to mi ne ide u glavu .
E

Etabeta

pre 10 meseci

Bukvalno ga jesu iskopali. Kopaju nafte u vrednosti od desetine i stotine miliona, dnevno!
R

Rico88

pre 10 meseci

Taman da mu se pridruži SMS pa da kompletiraju tandem veznih bez pozicije, tzv. umetnika sa loptom, kojima su potrebni tačno određeni trener, trava, temperatura, ostalih 10 saigrača i pogodan protivnik da pokažu svoj raskošni talenat... Svaku treću utakmicu.
G

Gost "

pre 10 meseci

Moram im dostaviti svoje snimke kako igram mozda me angažuju 🤣🤣🤣🤣
v

vidoviti

pre 10 meseci

Najveca prevara od igraca,na osnovu jedne dobre sezone,davno bese,pravi ugovore uzima lovu a nista vise ne pokazuje...
1

145 5

pre 10 meseci

Nastavljaju klubovi iz Saudijske Arabije da prave rusvaj u evropskom fudbalu. Novinar sve lepo objasnio u jednoj rečenici.
s

sladjann

pre 10 meseci

Najveća glupost u istoriji fudbala.....toliko para za propalog igrača koji nikad nije imao sezonu dobru....propalitet.....
G

Genijalno...

pre 10 meseci

Gospode Boze, covek se namlati miliona na ime koje je napravio pre 5 godina, tokom dve dobre sezone, jer od tada ili ne igra ili igra lose. Niti manje pokazanog niti vise zaradjenog.
Q

Qq3

pre 10 meseci

Ovaj i Baloteli dve najvece podvale i prevare savremenog fudbala…
M

Milan.2303

pre 10 meseci

Ovaj još igra?
p

pdk

pre 10 meseci

Koje SEZONE su njemu u MU bile odlicne kako navedoste? U Juventusu uz Prrla i Vidala je stekso ime, ali sve posle toga je osrednja igra ili povrede.
M

Meka i medina

pre 10 meseci

Jel i on ide tamo zato sto je muslimanska zemlja?
p

perhano

pre 10 meseci

Zar ovu prevaru još neko hoće.
V

Vuk 981

pre 10 meseci

E životeee... Još samo Balotelija da dovedu!
U

Upitnik

pre 10 meseci

Jedan od najvecih prevara od igraca!
P

Popsi

pre 10 meseci

Čovek koji prodaje ime. Loš fudbaler.
p

pikoderk

pre 10 meseci

braća arapi se dave u parama ocigledno...pogba daleko od ozbiljnog fudbala ostalo samo ime
V

Vinegar

pre 10 meseci

Meni ovde nista nije jasno, samo procitam neki AL ih kupuje, oni ni sami ne znaju ko s kim igra, verovatno misle sa Kristijanom su.
g

gost978

pre 10 meseci

Šeik odredio budžet od 20 milijardi dolara za promociju Saudijske Arbabije privlačenjem zvezda svetakog fudbala u državu, za 5-10 puta veće plate od tržišnih. Jasno je da iza ovoga ne postoji apsolutno nikakva ekonomska logika, već se radi o čistom trošku koji ide na konto “marketinga”, kako bi pokušali da podignu “rejting” Saudijske Arabije putem najpopularnijeg sporta na svetu. Mislim da neće uraditi ništa osim što će spucati desetine milijardi za 3-4 godine, dobiti organizaciju nekog SP, a zatim će se sve vratiti na staro kao i u Kini kada euforija splasne.