Nemanja Radonić (© AFP)
Nemanja Radonić (© AFP)

Pojavio se novi klub za Radonjića, Olimpijakos i dalje favorit

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.09.20. | 12:30

Klaudio Ranijeri razmišlja

Sve je izvesnije da će Nemanja Radonjić promeniti sredinu do kraja prelaznog roka. Pisali su francuski mediji kako čelnici Marselja nisu zadovoljni napretkom srpskog reprezentativca,  žele da ga pošalju na kaljenje, a posle inicijalne vesti da ga traži Olimpijakos, pojavio se još jedan kandidat za potpis 24-godišnjeg krilnog veziste.

U pitanju je Sampdorija, koja će sigurno dovesti pojačanje do 5. oktobra kad se zatvara fudbalska pijaca. Jedino što Đenovljani još nisu sigurni na kojoj poziciji traže osveženje, pošto su „bušni“ na mnogim i potrebno je više rupa zakrpiti. Lokalni radio navodi da je Radonjić meta i da na Marasiju razmišljaju o pozajmici do kraja sezone, ali da im Nišlija, navodno, nije prioritet. Trener Klaudio Ranijeri bi voleo malo više da dobije na stabilnosti na sredini terena, te se kao opcija pominje i Vilan Siprijan iz Nice. U toku su procene, dogovori, razmena ideja, a konačnu reč daće iskusni stručnjak narednih dana.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da se ime Nemanje Radonjića nalazi i u sferi interesovanja Udinezea, Parme, Sasuola i Kaljarija, mada niko od pomenutih zasad nije preduzeo konkretne koraka po pitanju angažmana.

Pri čemu ne bi trebalo zanemariti Olimpijakos. Grčki klub je pred plasmanom u Ligu šampiona (u prvom meču savladao Omoniju 2:0) i definitivno će dovesti još nekog novajliju do isteka prelaznog roka. Možda bi Pirej bio idealno mesto za razvoj Radonjića, imao bi priliku da se oproba u elitnom takmičenju, značio bi Atinjanima i u pohodu na novu titulu i pod uslovom da ispuni očekivanja vratio bi se na Velodrom kao bolji igrač.

Grci podsećaju da bi dolazak Nemanje Radonjića na pozajmicu mogla da olakša činjenica da su bivšem prvotimcu Crvene zvezde menadžeri ljudi koji vode brigu o karijeri aktuelnog člana Olimpijakosa, Svetozara Marvkovića. S tim da se pominje kako bi na Karaiskakiju insistirali i na opciju da leta 2021. otkupe Radonjićev ugovor od Marselja. 



tagovi

Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara