Pojet gura Đukića u AEK, veza je Ilija Ivić

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.08.19. | 18:40

Klub iz Atine kontaktirao bivšeg trenera Partizana

Velika očekivanja imao je atinski AEK na početku ove sezone! Žuto-crni su angažovali Portugalca Miguela Kardosa za trenera, stigla su i pojačanja, ali za sada ništa se ne odvija po planu čelnih ljudi.

Tim Nenada Krstičića i Uroša Ćosića se oprostio od Evrope posle dvomeča sa Trabzonom, prvenstvo je počeo šokantnim porazom od Škode Ksantija. Portugalac Kardoso je smenjen, a novi trener AEK mogao bi da bude Miroslav Đukić.

Izabrane vesti

Grčka štampa piše da je, posredstvom Ilije Ivića, bivši trener Partizana već dobio poziv iz glavnog grada Grčke. I da u AEK-u čekaju njegovu odluku.

Prvi pik za novog trenera bio je poznati Urugvajac Gustavo Pojet, koji je već radio u Atini. Međutim, posle preliminarnog razgovora Pojet se zahvalio na pozivu. Navodno, nije bio zadovoljan projektom koji mu je predočen.

Ilija Ivić je podmah kontaktirao Miroslava Đukića. Poznati srpski trener je od avgusta 2018. godine, kada je napustio Partizan, bez angažmana. Pominjala se mogućnost da ode u Arabiju, ali za sada ništa od toga.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara