(©Reuters)
(©Reuters)

Poketino posle poraza: Greške se dešavaju, odgovornost je moja

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.01.21. | 18:25

Argentinski strateg nije previše zabrinut nakon prosutih bodova protiv Lorijana

Pari Sen Žermen je na gostovanju Lorijanu u okviru 22. kola šampionata Francuske pretrpeo prvi poraz (2:3) od dolaska Maurisija Poketina na čelo stručnog štaba. Izabranici argentinskog stratega na gostovanju fenjerašu za 12 minuta uspeli su da ispuste gol prednosti i tako peti put ostanu praznih šaka u prvensvu.

Izabrane vesti

"I ovakve situacije se događaju. Imamo utakmicu u sredu i ukoliko niste potpuno koncentrisani na aktuelnog rivala, greške su moguće", rekao je Poketino.

Od dolaska u Grad svetlosti trener Parižana je klub vodio na šest utakmca, a pre današnjeg gostovanja ostvario je remi uz tri pobede u šampionatu i trijumf nad Marseljem u Superkupu Francuske.

"Odgovornost za poraz je moja. Kad izgubite uvek tražite uzrok, ali ja sam osoba odgovorna za rezultat. Izostao je Verati, on je važan igrač, ali moramo da umemo da stignemo do cilja i bez pojedinih igrača. Njegovo odsustvo ne sme da nam bude izgovor".

Priliku da poprave utisak fudbaleri Pari Sen Žermena imaće već u sredu kad im gostuje Nim, a do tada će morati da naprave analizu grešaka, posebno onih od 80. minuta.

"Nesrećno smo ispustili pobedu. Želeli smo na 2:2 da vratimo vođstvo što je stvorilo rupe u defanzivi. Moramo još da radimo, ali smo optimisti i nadamo se da ćemo već u sledećem susretu biti bolji", istakao je Argentinac.

Porazom od fenjeraša, Parižani su ispustili lidersku poziciju i posle 22 kola uz učinak od 14 pobeda, tri remija i pet poraza gledaju u leđa Lionu i Lilu.


tagovi

Maurisio Poketino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara