Maurisio Poketino (©Reuters)
Maurisio Poketino (©Reuters)

Poketino pred Barsu: Uhvatila nas je panika zbog povreda i pripreme meča

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.03.21. | 08:49

“Imamo plan koji ćemo pratiti”, kaže trener PSŽ-a

Krajnje neobično. Pari Sen Žermen je pobedio Barselonu 4:1 nasred Nou Kampa, a sada pred revanš u sredu, u Francuskoj vlada – panika!?

Tako barem kaže Maurisio Poketino, šef struke Svetaca, kojem je čudna cela atmosfera u Parizu oko revanša sa Barselonom. Po svemu na papiru to bi trebalo da bude puko odrađivanje posla, nakon kolosalne prednosti u rukama.

Izabrane vesti

Ali, povrede koje su izrešetale pariški tim probudile su duhove u zemlji.

Ovde sam dva meseca, ali sam shvatio da u Francuskoj se javlja strahovita panika kada se neki važan meč približi, zabrinutost zbog povreda ili zbog pripreme meča. Mi imamo naš plan i ne zavisi od takvih stvari. Sledićemo plan koji smo napravili”, rekao je Poketino francuskim novinarima.

U cilju bolje pripreme, kako je objavio Lekip, Poketino bi mogao da izvede igrače malo na druženje u prirodu.

Ne volim baš da idem u šetnje po prirodi, ali moglo bi da se dogodi pred meč sa Barsom. A, možda i ne. Ali, takve stvari pomažu za bolju koncentraciju. Zaključili smo da bi bilo dobro da više vremena sad provedemo zajedno, jer je dosta igrača bilo odsutno zbog povreda, bolesti, pa je ovo dobra prilika da se pred važnu utakmicu malo zbližimo”.

Dobra vest za Svece je da je Anhel di Marija dobro i da bi mogao da zaigra protiv Barselone u sredu.

Imamo još nekoliko dana da vidimo da li će moći da bude u timu, ali sam srećan što se vratio na teren. Dobro je imati ga ponovo u ekipi”, poručio je Poketino. 


tagovi

Pari Sen ŽermenLiga šampionaMaurisio Poketino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara