Komentari na vest

Poketino: Volim kada vlasnici kluba dođu u svlačionicu

4

46

pre 7 meseci

Vlasnici jeste da nemaju pojma o fudbalu ali se trude maksimalno da podrže. Tu su bre na svakoj utakmici, treningu, strovalili ogroman novac i još toliko će, ja ne znam čemu tolika mržnja prema njima. Nisu doveli stručne ljude u sportski sektor i to je njihova najveća greška koju su već jako skupo platili. Dovode trenere bez autoriteta i karaktera, mlade igrače koji još nemaju m**a za utakmice u PL, itd... Ali iskreno mislim da neće oni još dugo biti u krizi, prvenstveno jer ne znaju izgleda koliko su teški. Jedan dobar napadač i trener koji zna, okreću situaciju za 180 stepeni u Čelsiju. Iz ove perspektive simpatizera ne deluje kao toliko težak zadatak.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Svaka čast brt, realno i jeste trener i selekcija dovedenih igrača problem.
č

čekaj da

pre 7 meseci

Ti u svlačionicu udju navijači....
P

PVC

pre 7 meseci

Rent Boys nisu baš isto što i Gate 7, Delije, itd. Možda mu preurede dekor ili ga blokiraju na društvenim mrežama.
c

cao cao

pre 7 meseci

gde smes da ne volis, driblao i tebe i igrace. Doduse sam je kriv, ali i yi si pristao da tinstoji nad glavom. Zato yi se svidja kad dodje, inace mozes kofere pa kuci da ti se ne svidja :))))
G

Ginola 14

pre 7 meseci

Po meni, nema navijača koji ne bi poželio Boehlya za vlasnika. Mislim, čovjek potrošio milijardu u igrački kadar i još bruku para na to u trenere. Međutim, Surdulica i Orašje imaju bolji skauting od njih. Za te pare je to moralo biti puno bolje, uz to su uspjeli promašiti deficitarne pozicije u timu, npr. centarfora. Očigledno da Boehly nije napravio kvalitetan i stručan tim oko sebe prije nego što je bacio pare. Ako ga ugase sa Pochettinom, još milijardu će im trebati za top 4.
а

алделес

pre 7 meseci

Челсију нема повратка ни у првих 7 на табели бар једно 5 година. За какве су они пресмешне играче дали паре.
k

kolodin

pre 7 meseci

Ove igrače koje je Čelsi angažovao dovode klubovi kao što su Salzburg, Leverkuzen, Lil, Dortmund, Benfika sa jasnim ciljem da ih kasnije unovče, ali ih dovode za 5 puta manje pare i po realnoj ceni, Čelsi ako na polusezoni ne dovede minimum 4-5 proverenih igrača sledeće sezone su Čempionšipu, jer trenutno i Premier ligi ima minimum 14 - 15 koji su kvalitetniji od njih
?

??

pre 7 meseci

Pa oni bas i ne vole
И

И

pre 7 meseci

Ljudi misle da je problem trener, ili to što je nagomilano puno novih igrača. Ma i da je sve to, da ti igrači stvarno imaju klasu ili potencijal, pa barem bi uzeli deseto mesto na tabeli. A ovi se skoro bore za opstanak. Nema tu kvaliteta, nema tu talenta, 90% igrača su potpuni promašaji, vreme će pokazati. Tim u stvaranju, kako da ne. Liverpul kad je bio u stvaranju, bili su bar u top6, Arsenal kad je bio u stvaranju i imao najmladji tim u istoriji kluba, pa bar su uzeli osmo, pa peto mesto. Bar se nešto nagovestilo. Iako su promenili komplet 11, iako je tim bio premlad, imali su utakmice koje su dobijali rutinski. Ovo sa Čelsijem nema nikakve veze sa procesom. Ovde nema ni kvaliteta ni talenta.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Ima i kvaliteta i talenta, nema iskustva i pobjedničkog mentaliteta. I nema trenera i uprave koja će to obezbjediti. Pričaš o Arsenalu, a šta je to Arsenal osvojio- ništa.
G

Gost300

pre 7 meseci

Taj Arsenal koji "nikad" nije nista osvojio je i talje trofejniji od tvog celsicka...
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Druže 2 LŠ, 2 LE.
G

Gost300

pre 7 meseci

Druze 13 titula,celsicevih 6 i 2 ls i 2 le
И

И

pre 7 meseci

Nebitan je Arsenal u celoj priči, dao sam primer svež primer. Nema ni talenta ni kvaliteta, shvatićeš to vrlo brzo. I taj Enco i slični na koje se ložite da su neke igračine, ali eto nemaju sa kim, videćete vrlo brzo da ni od njih nema ništa. Da je to igrač od 130 miliona i on i Kaisedo, pa bar jednom u 10 utakmica dali bi neki gol pod rašlje sa 20 metara, bez obzira što im to nije posao. Nije bio ni Džerardu, ni Skolsu, pa su bar jednom u 2 meseca imali raketu u rašlje, neki spektakularan volej i slično. Čelsi je pun prosečnih igrača, a ti se zaludjuj koliko hoćeš.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Dodaj i 2 titule svjetskog prvaka. Jedna liga šampiona je veća od svih uspjeha Arsenala, znam da boli ali je tako.
И

И

pre 7 meseci

Dva klinca od maksimalno 12 godina (u suprotnom je zabrinjavajuce) ratuju ovde oko Arsenala i Celsija, na moj komentar koji veze nema sa klubastvom. Neverovatno.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Druže, razumijem tvoj komentar i poštujem mišljenje, ali smatram da je netačno većina što si napisao. Pogriješio si s godinama. Uostalom po titulama se Arsenal ne može ni mjeriti s Čelzijem, Liverpulom, Sitijem i Junajtedom. Prošle godine bili drugi i fama se stvorila oko toga.
G

Gost 300

pre 7 meseci

Stariji sam od tebe bar 5 godina,kao i od ovog drogbica,a znam da je djeci najprece ono njihovo,2 titulice,a eto koliko znas kad si se provalio da celsic ima 2 titule svjeckog prvaka,a i to je mnogo velik trofej igra se sa klubovima 3 puta manjeg kvaliteta...
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

evropski i svjetski šampion 2x, nešto što Arsenal prvak drugog mjesta :D, nikad neće biti
G

Gost300

pre 7 meseci

Prvo po trofejima prestignite Aston Vilu,koja je i za vikend pokazala ko je veci klub,pa onda imate zadatak da stignete nedostizni Everton...😂😂😂
t

the

pre 7 meseci

Znači voliš da te ribaju, mada za te pare ko bi se ljutio.
I

Iskren

pre 7 meseci

S obzirom kakav vam raspored sledi, vrlo brzo ćeš dobiti otkaz. Sportski pozdrav!
A

Atropin

pre 7 meseci

Ma pitanje je, kao navijač Čelzija bih volio, ali nije to više taj klub. Ovo neka 'nabača'.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Poketino je solidan trener, ali za ovakav klub nije. Mora se dovesti vrhunski trener tipa Murinjo ili Zidan, kako bi se usadio pobjednički mentalitet i otrgo klub iz mediokriteta. Pored par igrača koji su povrijeđeni, potreban je iskusan napadač pored Džeksona, npr.Vlahović, A. Toni, Dž. David, ili Leao iako nije tipičan CF. Takođe, Čavija Simonsa u sredinu dovesti, jer je buduća zvijezda. Naš Petrović je već impresionirao na treninzima i mislim da je budući prvi golman.
L

Lignjoslavov plankton

pre 7 meseci

ja samo ne mogu vjerovati da je klub od evropskog i svjetskog prvaka za godinu i po dana došao u poziciju borbe za opstanak. Nimalo autoriteta nema u svlačionici, pa zagalami druže, šta se plašiš, ima da trče, svi su plaćeni duplo više nego što koštaju..... jedini igrač da je svjetska klasa je Silva koji ima 39 godinaaaa... Sve ove titule za 20 godina, 2 lige šampiona, 2 kupa uefa, 5-6 liga su osvojili igrači koji su igrali muški, a ne ove tetke sad... gledam onog Dzejmsa kapitena povrijeđenog, lik kikice napravio, obojio i objavljuje, pa šta je ovo ..