Komentari na vest

Poketinov Sizifov posao: Prometno na Stamford Bridžu, igrači odlaze, dolaze, devetorica van stroja zbog povreda

Г

Гост66

pre 8 meseci

40 година навијам за Челси и 40 година сам између нервирања и обожавања. И онда последња година а ја равна линија. Ово више није клуб због којег бих трошио живце. На жалост.
h

hrhrheuu

pre 8 meseci

Evo šanse za veliki čelzi da dođe do pobede,konačno klub po meri luton
V

Vinegar

pre 8 meseci

Kad vidis ostale klubove i desavanja, dodatno covek shvati koji je Gvardiola doktor. Prvog covek je, uz Fergusona, najveci autoritet zadnjih 20 godina. Ovo sto se desava u Celsiju, PSZu, Napolijev ludi gazda, Inter, Milan, stipsa iz Lacia, to kod Pepa, kao i Fergija, ne bi moglo. Druga stvar, evo Sterling, decko ima 28 godina i nikako njegovo nije proslo vec nas je sve Pep prevario da je on vrhunski igrac. Sterling je imao neverovatne brojke u Sitiju, a sa onom guzicom nikako ne moze to biti logicno, sto se sada i vidi. Odrekao se Sanea kao jednog od najboljih mladih igraca i ovaj nista nije napredovao, Mareza i Gudnogana pustio kad je od njih izvukao sve. Nijedan igrac u Pepovoj istoriji, sem Ibre koji je jedinstven, nije bio bolji ako je otisao od Pepa, a bukvano je svaki drugi bio duplo bolji vec nakon 2. sezone.
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Druže, godina mu dovode najbolje igrače i vodi najbogatije klubove. U zadnjih 7 godina je toliko igrača prošlo kroz Siti, a većina njih su već formirani, kakav napredak kod Pepa molim te. Ima autoritet, ali da govori kad će mu koga dovesti.
9

999

pre 8 meseci

Drogba, a koji to igrac nije postao bolji pod Pepom? Pusti me tih prica..Evo i Celzi je potrosio milijardu u zadnjih godinu danq, pa nikad veci jaz izmedju njih i npr Sitija. A mislis da bi to moglo da je npr Gvardiola trener?? Ti kao navijac Celzija bi bas zbog ovog sto se desava sa njima trebao skontati da ocigledno nije samo sve do novca..
D

DidierDrogba11

pre 8 meseci

Dobija formirane top igrače, koji dolaze do izražaja još više jer im je u takvim okolnostima mnogo lakše igrati. Iz Bajerna je gospodski najuren jer je tražio pare svako malo, a Nijemci nisu ludi.
s

svasta

pre 8 meseci

celzija je vise tuzno gledati a tuznije komentarisati
g

gostpop

pre 8 meseci

ni 1 trener na svetu ne može da napravi tim od čelzija kad se ništa ne pitaju...vlasnik igra football managera sa neograničenim budžetom i dovodi šta mu se ćefne