Policija intervenisala u tunelu na Vandi: Savić i Vrsaljko nasrnuli na igrače Sitija, Hrvat pljuvao Vokera (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.04.22. | 23:49

Neprijatne scene u Madridu posle revanša četvrtfinala Lige šampiona

Burno je bilo na terenu, Mančester Siti je nekako uspeo da se odbrani pod naletima Atletiko Madrida, ali su se gosti tokom utakmice očigledno ozbiljno zamerili domaćim igračima, koji su bili prilično nervozni na putu ka svlačionicama.

Prilikom izlaska sa terena došlo je do verbalnog obračuna između domaćih i gostujućih igrača. Prvo je u kadru bio Stefan Savić, koji je uputio nekoliko teških reči Građanima, ali je onda na "scenu" stupio ozbiljno ozlojeđeni Šime Vrsaljko. Hrvatskog defanzivca su teškim mukama uspeli da zaustave da ne dođe i u fizički kontakt sa protivnicima, a čini se da mu se sa druge strane posebno zamerio Kajl Voker.

Izabrane vesti

Vrsaljko je kidisao ka protivnicima, bacio je i jedan deo odeće prema njima, a u jednom ptrenutku jev prilično jasno delovalo da je pljunuo u pravcu engleskih igrača. Bura se nastavila i ispred samih svlačionica, pa je morala da interveniše i policija kako bi zaustavila "zaraćene" strane.

Mančester Siti je sačuvao rezultat i živu glavu. Atletiko je bilo mnogo blizu da makar izbori produžetke, ali je domaćin previše čekao, kasno je krenuo u rizik, pa mu se nije dalo da dođe do tog makar jednog pogotka koji bi potpuno promenio situaciju na terenu, a možda i u celom dvomeču. Možda bi bilo šteta zbog kvaliteta fudbala da su Građani ispali, ali ekipu Đozepa Gvardiole je večeras ozbiljno pogledala sreća. Moraće Siti mnogo bolje u polufinalu i eventualnom finalu, ukoliko želi konačno da donese "ušati" trofej u svoje vitrine.




tagovi

Šime VrsaljkoStefan SavićKajl Voker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara