Policija suzavcem terala navijače Liverpula: Matipov brat sa trudnom suprugom morao da beži u restoran

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.05.22. | 21:36

Sramotna organizacija

Skandal pred finale Lige šampiona. Nezapamćen. Početak meča Liverpula i Reala, u borbi za status šampiona Evrope, kasnio je 36 minuta, zbog incidenata ispred stadiona u kome su učestvovali navijači englekskog kluba i pariska policija.

Niti su Britanci cvećke, niti su se Francuzi proslavili kao organizatori, što je rezultiralo haosom na ulicama u okolini Sen Denija. Među onima koji su najgore prošli je i rođeni brat Liverpulovog defanzivca, Đoela Matipa, Marvin.

Izabrane vesti

On je imao ulaznicu za tribine Sen Denija, ali do njih nije ni stigao. Prvo, zato što su neki navijači Liverpula bez ulaznica ušli na stadion – teško objašnjivo kako – i time uskratili mogućnost pravim vlasnicima; potom i i te kako sporne intervencije lokalne policije.

Pripadnici organa reda su čak upotrebili suzavac kako bi rasterali navijače ispred stadiona, a upravo je Marvin Matip sa porodicom morao da pobegne sa lica mesta. I da se skloni u obližnji restoran. Nemački ogranak Skaja uverava da je Marvinova supruga trudna i da je, između ostalog zbog toga, bilo baš napeto ispred Sen Denija.



tagovi

RealLiverpulPremijer ligaLiga šampionaPrimera

Obaveštavaj me

Real Madrid
Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara