Nikola Krstović i Isak Hijen (©Reuters)
Nikola Krstović i Isak Hijen (©Reuters)

Pomama u Seriji A za Krstovićem: Komo se uključio u trku za potpis

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.06.24. | 09:21

Fjorentina i Đenova još od ranije stoje u redu…

Istančan njuh ima Pantaleo Korvino, a posebnu vezu ostvario je sa – Balkancima. Sportski direktor Lečea radio je u brojnim italijanskim klubovima i u njih dovodio igrače poput Mirka Vučinića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Matiju Nastasića, Nikolu Milenkovića… Pre godinu dana je na jug Čizme stigao Nikola Krstović. Imao je furiozan početak, potom i dug golgeterski post, da bi u finišu sezone golovima doprineo opstanku kluba u Seriji A.

Mnogi su ga tokom prve sezone u Italiji, u koju je došao u transferu vrednom 3.900.000 evra iz Dunajske Strede, skautirali, pomno su motrili i uvrstili na najuži spisak kandidata koji figuriraju za pojačanja. U Seriji A poslednjih desetak dana vlada opšta pomama za Nikolom Krstovićem. Crnogorski reprezentativac je na radaru Fjorentine i Đenove, oni još od ranije stoje u redu, a u trku za potpis se uključio i Komo.

Izabrane vesti

Vratio se Komo u Seriju A posle 20 godina, ima ambiciozne vlasnike i poznata imena u klupskim strukturama. Tjeri Anri je jedan od akcionara, Sesk Fabregas je trener. Kristalno im je jasno da klub mora da se pojača, da unapredi sve linije tima kako brzopotezno ne bi skliznuo u niži rang, odnosno vratio se tamo odakle je došao. Biće aktivni na tržištu, a prema informacijama Đanluke di Marcija, italijanskog transfer-eksperta, za dovođenje Nikole Krstovića su i te kako zagrejani.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde je u debitantskoj sezoni u italijanskom fudbalu dao sedam golova, ostavio je sasvim pristojan utisak, dovoljan da se za njega zainteresuju brojni klubovi. Već posle godinu dana bi mogao da promeni sredinu, no što se tiče Koma, nije jedini napadač koji je u opticaju. Gledaju i ka španskoj Primeri. Konkretno, ka predgrađu Madrida, gde je u protekloj sezoni rešetao Borha Majoral.

Dve godine je Španac proveo na pozajmici u Romi, a prethodne sezone je u dresu Hetafea dao 15 golova u Primeri, te još dva u Kupu kralja. Respektabilne brojke, najbolja godina u karijeri – dovoljno da se nađe na spisku potencijalnih pojačanja Koma.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

Mnogo je imena u opticaju, samo prethodnih sedmica sa Komom su u vezu dovođeni Aleksis Sančes, Saša Lukić, Mauro Ikardi, Pedro Gonsales, Loris Karijus… I biće ih još. No, za sada jedini igrač za koga je plaćeno obeštećenje je Gabrijel Strefeca. Prethodne sezone je bio na pozajmici iz Lećea, brazilski krilo je dalo pet i namestilo dva gola, te ga je tim koji predvodi Sesk Fabregas otkupio za 5.000.000 evra.

Saradnja između Koma i Lećea je uspostavljenja, do novog rukovanja bi moglo da dođe zbog Nikole Krstovića.tagovi

Letnji prelazni rok 2024LečeKomoNikola Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara