Ponosni Stanković: Ne može uvek da se uživa u lepoti, zajedno možemo mnogo

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.11.20. | 21:14

Trener Crvene zvezde zadovoljan posle pobede u Gentu

 

Proleće u Evropi na dlanu. Samo teorija može da crveno-belima pomrsi račune. Ali s obzirom na poslednje tri partije Crvene zvezde u Ligi Evrope gledaćemo tamo izabranike Dejana Stankovića i u nokaut fazi. Ipak...

Izabrane vesti

"Nije jasno dok ne bude matematički. Fudbal je čudna igra. Ne spuštamo gard dok ne bude matematički", oprezan je u izjavi za RTS Stanković, koga je ovih 11 meseci na klupi srpskog šampiona očigledno učinilo mnogo smirenijim i obazrivijim.

Nikakve euforije u izrazu njegovog lica, međutim, svestan je i on šta su u Gentu napravili crveno-beli, hendikepirani odsustvom petorice standardnih prvotimaca.

"Treća pobeda zaredom. Ovo je i za momke koji su ostali u Beogradu. Pet vrhunskih momaka. Ali i ovi koji su bili ovde večeras su pokazali ko su. Probali smo da ih usporimo, nekad uspevali, nekad nismo, ali znali smo šta nas čeka. Ipak, ne bi bilo ništa da ovi momci nisu bili ovakvi. Dali su sve od sebe. Bilo je istina šuteva van 16, ali na postavljenu odbranu... Jednom glavom u prvom poluvremenu, još nešto u drugom, nisu nam mnogo napravili".

Nije istina bilo one napadačke Zvezde na koju nas je Stanković navikao, ali...

"Ne može uvek da se uživa u lepoti, nekad mora da se igra na rezultat što smo mi hteli večeras".


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara