Miloš Krasić i Antonio Rukavina
Miloš Krasić i Antonio Rukavina

Ponovo igraju Krasa i Lane: A tu su i Duško Tošić, Rukavina, Stepanov...

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.04.22. | 15:58

Veliki asovi na malom fudbalu

Fudbal zauvek. Nekad veliki, sad mali. Ostali su Milan Jovanović i Miloš Krasić u lepom sećanju ljubiteljima sporta, bili među glavnim protagonostima plasmana na Mundijal u Južnoj Africi, ostvarili zapažane internacionalne karijere, a po odlasku u igračku penziju igraju za svoju dušu.

I ne samo bivša krila državnog tima, miljenici nacije. Društvo im prave još neki nekadašnji članovi seniorske i mlade reprezentacije, zapaženih uloga na srpskoj i međunarodnoj sceni. Primera radi, Duško Tošić, Antonio Rukavina, Milan Stepanov, Radoslav Batak, Radovan Krivokapić, Milan Vještica, golman Nenad Erić...

Izabrane vesti

Svi oni okupljeni su u Pavlinjo ligi, koja se igra u Novom Sadu i Rumi i poslednjih sedmica stiče sve više poklčlonika. Između ostalog, zato što publika dolazi da vidi atraktivne poteze u izvedbi momaka koji su nekad znali da je dignu na noge na velikoj sceni.

Sad, uprkos godinama i ponekom kilogramu viška (potpuno razumljivo) i dalje imaju jednaku starst za loptom. Tradicionalno na ovakvim događajima, u prvi plan stavljaju druženje i razmenu iskustava, uz neizbežno evociranje uspomena na dane profesionalne karijere.

Sve rezultate, tabelu, raspored i sastave ekipa možete pronaći na sajtu ns.pavlinjoliga.org, a aktuelnosti pratiti na zvaničnom Instragam nalogu ovog turnira.


tagovi

Miloš KrasićMilan JovanovićDuško Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara