©Starsport
©Starsport

Ponovo na Karaburmi: Kaluđerović i Kasalica aduti OFK Beograda

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.01.23. | 08:03

Dvojac iskusnih ofanzivaca pred povratkom na Omladinski stadion

OFK Beograd je u predhodnim nedeljama započeo proces oporavka i reorganizacije. Promovisano je novo rukovodstvo, potom i šef stručnog štaba Simo Krunić, kao i prvo zvučno pojačanje Milan Lola Smiljanić. Niz promena i dolazaka novih imena na Omladinskom stadionu međutim nije okončan s obzirom na to da su Romantičari postigli dogovor sa Andrijom Kaluđerovićem i Filipom Kasalicom te se očekuje da dvojac iskusnih ofanzivaca uskoro bude i zvanično predstavljen.

Kasalica i Kaluđerović na stadion na kojem su stekli igračku afirmaciju i započeli živopisan fudbalski put stižu iz Grafičara kao slobodni igrači, a rukovodstvo kluba uvereno je da će iskusni dvojac imati važnu ulogu u timu tokom proleća.

Izabrane vesti

Dvojac se na Omladinski stadion vraća posle praktično jedne i po decenije i izazova u dvocifrenom broju klubova, a zajedno sa njima na Staru Karaburmu iz Grafičara se očekuje da pređu i golman Aleksandar Stanković i štoper Matija Mrkela.

OFK Beograd posle jesenje polusezone zauzima peto mesto sa 24 boda, osam manje od prvoplasirane Zvezdare. Romantičari su u 15 dosadašnjih susreta ostvarili pet pobeda, devet remija i jedan poraz, te osim lideru, u leđa gledaju i Zemunu, Torlaku i Teleoptiku.



tagovi

OFK BeogradGrafičarFilip KasalicaAndrija KaluđerovićAleksandar Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara