Prozivka u Pazaru (©fknovipazar)
Prozivka u Pazaru (©fknovipazar)

Ponovo prometno u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 21:09

“Više odlazaka nego dolazaka”, kaže trener Batak

Postalo je kao zaštitni znak za Novi Pazar da veliki broj igrača cirkuliše kroz klub, kroz dolaske i odlaske, u svakom prelaznom roku.

Ništa drugačije nije ni ove zime, pa su se brojne promene dogodile u igračkom kadru do početka priprema. Trener Radoslav Batak je danas odradio prvi trening sa pulenima, a među njima je bilo i novih lica, ali bilo je i onih koji više nisu tu.

Izabrane vesti

Novi Pazar su za sada napustili Šefkija Resić, Numan Kurdić i Luka Marković, kojima su istekle pozajmice, ugovor je istekao Admiru Kecapu, a saradnja je raskinuta sa Nikolom Nedeljkovićem, Stefanom Milosavljevićem, Milošem Gordićem i Danilom Đulčićem.

Što se tiče dolazaka, u klub se vratio Sead Islamović, koji je jesenas nosio dres Radnika, kao i Danilo Kiković, dosadašnji igrač Žarkova. Očekuju se dolasci Miloša Mijića iz Napretka i Dušana Stoiljkovića iz niškog Radničkog.

Za sada je više odlazaka nego dolazaka. Uključili smo i neke mlađe igrače. Ako dovedemo većinu planiranih pojačanja, napravićemo jako dobar posao”, istakao je trener Batak.

Prvi deo sezone Novi Pazar je završio na 14. mestu sa 21 bodom, a u prvom prolećnom kolu dočekaće Crvenu zvezdu.


tagovi

Admir KecapSuperliga SrbijeRadoslav BatakFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara