Ponuda za Franka Soldana koja se ne odbija – 2.500.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.07.18. | 17:38

Teško da Crvena zvezda može da isprati ovu trku

Tri puta je Crvena zvezda pokušala ovog leta da dovede argentinskog napadača Franka Soldana. Čak su i zastupnici centarfora Santa Fea boravili u Beogradu i seli za pregovarački sto sa čelnicima srpskog šampiona.

Međutim, čini se da je to trka koju Crvena zvezda ne može da isprati. Tačnije,ne može da finansijski isprati. Momak koji je ove sezone postigao 11 golova za Santa Fe zatrpan je pozivima sa svih strana. Tačnije, na adresu argentinskog kluba stigla je konkretna ponudagrčkog Olimpijakosa o kojoj je pričao predsednik Santa Fea Luis Spahn.
„Postoji nekoliko klubova iz Evrope koji su zainteresovani za Franka Soldana. Ako žele njega u svojim redovima moraće da pojačaju uslove. Za sada smo dobili ponudu Olimpijakosa tešku 2,5 miliona evra koju nismo odbili“, rekao je predsednik Santa Fea.

Izabrane vesti

O budućnosti sjajnog napadača govorio je i njegov menadžer Hernan Rubiola.
„Soldano je veliki profesionalac. On neće biti vođen samo ekonomskim motivima. Želi da izabere klub sa najboljim projektom. On se dobro oseća u Santa Feau, alii evropsko tržište se zatvara 31.avgusta. Ima vremena“, poručio je Rubiola.


tagovi

Franko Soldano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara