Aleksandar Popović (Foto: FK Partizan)
Aleksandar Popović (Foto: FK Partizan)

Popović: Može mirna mreža i treći put! Stojke mi šalje poruke iz Arabije

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 12:59

„Imamo dobre šanse za pobedu i prvu poziciju“, poručio je mladi golman Partizana pred okršaj sa Gentom

Protiv Anortozisa nula, protiv Flore nula. Nadaju se Grobari da se mreža iza leđa Aleksandra Popovića neće zanjihati ni posle gostovanja Genta u Beogradu.

Što ima osnova ako se pogleda Partizanov bilans, ali i podatak da su Poglavice šest puta tokom sezone mečeve na strani, bez obzira koje takmičenje je u pitanju, propustile da pogode cilj.

Izabrane vesti

Može Partizan opet da ne primi gol. Ceo tim igra zajedno defanzivu, svi se borimo kako da postignemo gol, ali i da se odbranimo. To je jedan od kvaliteta našeg tima i jedini način da nastavimo seriju pozitivnih rezultata. Smatram da to možemo da uradimo još jednom“ dobro je raspoložen Aleksandar Popović.

Golman crno-belih crpi samopouzdanje na osnovu uverljivog starta grupne faze Lige konferencije.

Pokazali smo Gent i mi da smo najkvalitetniji u ovoj grupi. Igramo na našem stadionu, imamo dobre šanse za pobedu i prvu poziciju. Da, Belgijanci imaju veliki izbor napadača, ali ne mogu svi da igraju. Skautirali smo ih pojedinačno, raspolažemo informacijama, pripremamo se kao za svaku drugu utakmicu, a pošto smo domaćini, pokušaćemo da igramo napadački. Kao i svaki put“.

Popović je ove sezone prvi golman Parnog valjka, posle definitivno odlaska Vladimira Stojkovića u Saudijski Arabiju. Milan Lukač je angažovan kao podrška Popoviću i Nemanji Stevanoviću, ali Stojketov uticaj i dalje je snažan.

Nije Lukač nadomestio u potpunosti Stojkovićev odlazak. Ipak je Vladimir bio duže s nama i poseduje više iskustva, ali smo dobili nešto više. S druge strane, Stojke mi posle svake utakmice šalje poruke, čestita na odbranama ili svetuje šta bi trebalo da popravim“, dodaje crno-bela „jedinica“



tagovi

Aleksandar PopovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara