©Starsport
©Starsport

Popović ponovo među crveno-belima

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 08:11

Iskusni golman još bez ugovora, ali na spisku putnika Crvene zvezde za Zlatibor

Fudbaleri Crvene zvezde otputovaće danas na pripreme na Zlatibor gde će tempirati formu za narednu sezonu, a među putnicima na najpopularniju srpsku planinu će se naći i Zoran Popović, saznaje Mozzart Sport.

Iskusni golman kojem je ovog leta istekao ugovor sa šampionom Srbije još je slobodan igrač i nije potpuno izvesno gde će nastaviti karijeru, ali se posle proleća provedenog na pozajmici u Čukaričkom vratio na Topčidersko brdo gde je sa ostalim igračima odradio lekarske preglede i nastavio tempiranje forme.

Izabrane vesti

Rotacija na golu predstavljala je prvu veliku promenu koju je načinio Brak Bahar, te je na inicijativu izraelskog stratega šampion Srbije angažovao Omrija Glazera, čija se promocija očekuje, dok je istovremeno Milan Borjan prosleđen na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. Stručnom štabu crveno-belih, u iščekivanju dolaska reprezentativnog golmana Izraela, na raspolaganju od čuvara mreža su Miloš Gordić i Nikola Vasiljević, te će Gaj Vizinger na Zlatiboru imati četiri opcije na raspolaganju.

Popovićev status u aktuelnom momentu ostaje nepoznanica, ali je jasno da bi mogao da predstavlja idealnu rezervnu opciju u slučaju da Gordić ili Vasiljević budu prosleđeni na nove pozajmice. Sa druge strane, rasplet bi mogao da zavisi i od eventualnog interesovanja za nekadašnjeg čuvara mreže Voždovca i Bode Glimta s obzirom da se i tokom perioda u Čukaričkom našao na radaru nekolicine klubova.

Podsetimo, Popović je u Ljutice Bogdana stigao leta 2018. godine po povratku iz Norveške i do kraja mandata je upisao miinute na 34 zvanična susreta pruživši doprinos na putu do pet titula i tri trofeja u Kupu Srbije. Poslednjih šest meseci proveo je na pozajmici na Banovom brdu, govorilo se i o potpisivanju dugoročnijeg ugovora sa Čukaričkim, ali dogovor nije postignut te su konkurenciju među stativama Brđana zaoštrili Nenad Filipović i Filip Samurović.



tagovi

Zoran PopovićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara