Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Popoviću definitvno propao dogovor sa Levskim

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.06.20. | 10:11

Iskusni čuvar mreže mora da traži drugu opciju

Ako je Milan Borjan najbolji golman u novijoj istoriji Crvene zvezde, onda je Zoran Popović najpouzdaniji rezervni čuvar mreže u poslednje vreme. Momku iz Pakraca je ovih dana istekao ugovor sa klubom sa Marakane, on je već tokom zimskih priprema na Kipru potpisao predugovor sa bugarskim Levskim. Međutim, čini se da će Zoran Popović morati da potraži drugu sredinu.

Bugarski mediji javljaju da će velikan iz Sofije pokušati na sve načine da raskine predugovor sa Popovićem, pošto zbog krize, izazvane pandemije virusom korona, više nema mogućnost da ga redovno plaća. Popović je u Levskom trebalo da zarađuje 150.000 evra godišnje, ali trenutno je to prevelika cifra za bugarski tim.

Izabrane vesti

Naravno, i dalje postoji mogućnost da Crvena zvezda reaguje i ponudi novu saradnju Zoranu Popoviću.Naravno, ako to iskusni čuvar mreže bude želeo, s obzirom da bi imao ulogu rezerve sve dok je Zoran Popović u klubu.

Popović je došao u Crvenu zvezdu iz Bodo Glinta 2018. godine. Plaćen je 80.000 evra. Imao je ulogu rezervnog čuvara mreže. Ove sezone je zabeležio šest nastupa za srpskog šampiona.

Pre Crvene zvezde i Bodo Glinta Zoran Popović je branio za Voždovac i Čukarički.


tagovi

Zoran Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara