Koke (©Reuters)
Koke (©Reuters)

Popustila Atletikova granitna odbrana, kapiten jasan: Moramo da primamo manje golova

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.02.21. | 00:58

"Idemo utakmicu po utakmicu"...

Fudbaleri madridskog Atletika su se sapleli u 22. kolu španske Primere na svom stadionu. Selta je odigrala odličan meč i u 90. minutu došla do zasluženog boda. Jorgandžije i dalje sede na vrhu tabele sa osam bodova i utakmicom manje od Reala i Barselone. Kapiten Koke upozorava na činjenicu da je najbolja odbrana lige večeras kapitulirala dva puta.

Pre susreta protiv sastava iz Viga lider na tabeli je loptu iz mreže vadio u 10 navrata, što znači da je u proseku primao gol na dve utakmice. Večeras je Jan Oblak dva puta bio nemoćan.

Izabrane vesti

"Moramo da pobeđujemo kod kuće, uzeli su bod u poslednjem minutu. Nismo se dobro osećali u prvom poluvremenu. U poslednje vreme primamo puno golova u uvodnim minutima i to moramo da popravimo", izjavio je Koke.

Njegov stav je jasan.

"Ukoliko želimo da se borimo za titulu moramo da primamo manje golova. Da učimo iz grešaka i da se postaramo da se ne ponove na narednoj utakmici."

Iako je remi razočarenje, pristalice kluba sa Vanda Metropolitano stadiona mogu da raduju dobre partije Luisa Suareza i Žofrija Kondogbije. Ruku na srce, Atletiko je večeras igrao i bez šestorice prvotimaca. Van stroja su Musa Dembele, Mario Ermoso, Ektor Erera, Žoao Feliks, Toma Lemar i Kiran Tripijer.

"Imamo dobru ekipu, sjajne igrače, ali moramo da budemo dobro pripremljeni. Svi su nam potrebni. Što nas je više, to bolje. Posebno u toku pandemije."

O tituli se u Atletiku još ne razmišlja.

"Idemo utakmicu po utakmicu, nećemo menjati tu dinamiku, takvu filozofiju, koja nas je dovela tu gde smo. Nastavićemo u istom ritmu, sada moramo da razmišljamo o Granadi", zaključio je kapiten lidera španskog prvenstva.


tagovi

Koke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara