Hans Vanzahebruk (©Reuters)
Hans Vanzahebruk (©Reuters)

Poruka iz Genta: Čeka nas paklena utakmica sa Partizanom

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.11.21. | 17:01

„Mislim da nas nisu dobro poznavali pre prve utakmice“, kaže trener Vanhazebruk

Sve je jasno pred sutrašnji meč između Genta i Partizana. Belgijancima pobeda donosi sigurno prvo mesto u grupi i odmah skok u šesnaestinu finala Lige Konferencije, dok crno-bele samo trijumf može da ostavi u borbi za poziciju broj jedan.

Gent je dobio prvi duel ova dva tima u Beogradu (1:0), bilo je to jedno od najslabijih izdanja Partizana ove jeseni, međutim, u taboru belgijskih Poglavica veruju da ih čeka jako težak meč kod kuće sa srpskim predstavnikom, da neće biti lakše nego u Humskoj.

Izabrane vesti

Štaviše, trener Genta Hans Vanhazebruk kaže da njegov tim čeka – paklena borba.

„Svestan sam da nas ne čeka lak posao sutra. Biće to paklena borba za tri boda. Protiv Partizana se jako teško igra, pogotovo sada kada će biti još spremniji za ovaj duel. Mislim da nas Srbi nisu dobro poznavali pre prve utakmice. Tada su dobili opomenu. Neće to dozvoliti sebi u drugom susretu“, rekao je Vanhazebruk na konferenciji za novinare.

Naravno, trener Genta veruje da će njegov tim sutra pobedom završiti posao oko prvog mesta u Ligi Konferencije.

Moramo da pokažemo još jednom na semaforu da smo bolji tim. Ne možemo sebi da dozvolimo još jednu utakmicu kao protiv Uniona. Iako smo imali i tada više šansi, dominirali terenom, rezultat je taj koji se piše i pamti“.

Jako ceni šef struke Genta ekipu Partizana.

Imaju izuzetno jezgro tima, a rotiraju tokom cele sezone. Imaju po dvojicu igrača na svakoj poziciji“.

A, dok je Partizan u vrlo oslabljenom sastavu otputovao za Belgiju, Poglavice čekaju meč sa svim raspoloživim snagama. U tim se vraća glavni napadač Loran Depojtr koji je i u Beogradu namučio odbranu crno-belih.

Loran je veoma važan igrač za naš tim. On je jedan od razloga zašto možemo da se nosimo sa ekipama top nivoa. Kada njega nema, teško nam je da dosegnemo maksimum naše ekipe“, istakao je Vanhazebruk.


tagovi

GentBelgijaLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara